Лидл 125 - Мартенска инвазия от стикита :)

• 115 000
  • 1 755
  •   1
Отговори
# 975
  • Сливен
Има ли хубав не лютив червен пипер в Лидл?

# 976
Има на Родна стряха и на други марки мисля също. При нас стоят над замразените пици, на стелаж върху фризера...

# 977
Има ли хубав не лютив червен пипер в Лидл?

Имат на микадо деликатесен, страхотен е.

# 978
+1 за Микадо,много съм доволна от всичките им подправки.

# 979
  • 1st floor
Събра се тениската в сушилнята. Реших, че ако не се скъси, ще я подаря на брат ми. Но се скъси и ММ ще си я носи.  Mr. Green Някой преди време ми беше казвал или съм чела някъде, че новите дрехи не се пускат веднага в сушилня, за да не се съберат. Трябвало 2-3 пъти да се перат, нишките нещо се намествали и после можело...И вече така процедирам...ако се сетя... Mr. Green Сега ще стискам палци черната тениска да не се събере. Praynig

# 980
  • Испания
Здравейте,някой да знае кога би трябвало да пуснат сушоар в Лидл,при положение ,че тук в Испания е сега,в брошурата от 14.03.Или по-скоро, с колко време по-късно са в България стоките.Благодаря предварително.

# 981
Събра се тениската в сушилнята. Реших, че ако не се скъси, ще я подаря на брат ми. Но се скъси и ММ ще си я носи.  Mr. Green Някой преди време ми беше казвал или съм чела някъде, че новите дрехи не се пускат веднага в сушилня, за да не се съберат. Трябвало 2-3 пъти да се перат, нишките нещо се намествали и после можело...И вече така процедирам...ако се сетя... Mr. Green Сега ще стискам палци черната тениска да не се събере. Praynig
Само на дължина или и на ширина се събра?

# 982
  • София
Моите дрехи се събират от сушилня основно в дължина и стават леко по- широчки.

# 983
Случи ми се нещо много странно. Сложих биволско сирене "Родна стряха" във вода да се обезсолява и то се разтвори. Hushed Цялото! Останаха трохи от сирене в буркана. Какво ли са му правили. Thinking Жалко, харесваше ми на вкус.

# 984
  • 1st floor
Събра се тениската в сушилнята. Реших, че ако не се скъси, ще я подаря на брат ми. Но се скъси и ММ ще си я носи.  Mr. Green Някой преди време ми беше казвал или съм чела някъде, че новите дрехи не се пускат веднага в сушилня, за да не се съберат. Трябвало 2-3 пъти да се перат, нишките нещо се намествали и после можело...И вече така процедирам...ако се сетя... Mr. Green Сега ще стискам палци черната тениска да не се събере. Praynig
Само на дължина или и на ширина се събра?
Само на дължина ми се вижда събрана. Широчината май си е същата.

# 985
  • Буркина Фасо
Случи ми се нещо много странно. Сложих биволско сирене "Родна стряха" във вода да се обезсолява и то се разтвори. Hushed Цялото! Останаха трохи от сирене в буркана. Какво ли са му правили. Thinking Жалко, харесваше ми на вкус.
не са му направили нищо. просто не е имало сирене.  Laughing
обиколи БГ надлъж и нашир и преброй колко бивола ще видиш. оттам ще си направиш извода възможно ли е да има толкова много биволско сирене във всички магазини.

# 986
Как да им вярваме за отделните вирини за имитиращи продукти и продукти с мляко? Мошеници,които работят без никакъв контрол!Колко ли палмово масло има в продукта им?
Пък и биволско,дето е доста по-скъпо!

# 987
не са му направили нищо. просто не е имало сирене.  Laughing
обиколи БГ надлъж и нашир и преброй колко бивола ще видиш. оттам ще си направиш извода възможно ли е да има толкова много биволско сирене във всички магазини.

Бонго бе, да тръси биволици, биволици...Женски!

# 988
Лъки, то и при биволите като при хората - където са биволите, там и биволиците. Laughing

# 989
Лъки, то и при биволите като при хората - където са биволите, там и биволиците. Laughing
Тоест, не е ясно, ясно ли е... Joy
Съжалявам за изчезналото сирене де.  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт