Лидл 125 - Мартенска инвазия от стикита :)

• 115 009
  • 1 755
  •   1
Отговори
# 960
НеПоКоРнА това с сушилнята съм го пробвала за детски дрехи без особена ползва. Едни спортни панталони си останаха с различна дължина.
По-добре върни тениските.
Аз нещо все се разочаровам от дрехите напоследък - на картинка супер, на живо тц.

# 961
  • Стара Загора
И на мен първото ми ядене на тофу беше от това лиълското, в зелената опаковка - кофти беше, стоя дълго в хладилника и после го изхвърлихме.  Не знам такова ли трябва да е по принцип тофуто.

# 962
По принцип е гадно тофуто, не само лидълското.

# 963
  • София
Тофуто няма вкус,то се готви с каквото желаете и поема неговия вкус.
Така чисто не е ок да се хапва.Cry

# 964
Тофуто няма вкус,то се готви с каквото желаете и поема неговия вкус.
Така чисто не е ок да се хапва.Cry
А някакви идеи за готвене? Моят мъж пости и мислех да му взема и да му с готвя нещо с тофу за разнообразие, но нямам идея как и какво.

# 965
  • на една крачка от Дунав Мост
А някой може ли да ми каже  за рамката винтидж кой размера са снимките

# 966
Тофу не се консумира като сирене (самостоятелно). Готви се. Най-много рецепти има в китайската кухня. Например със зеленчуци и соев сос в уок. Самото тофу омеква и се овкусява от останалите продукти. По същия начин, по който се приготвят и оризовите нудли, така може да приготвите и тофу.

# 967
Взех на малкия маратонки от Лидл, пробвахме ги и след това хвърлих етикета. Сега обаче като тръгна да върви с тях ми казва, че не са му удобни. Мога ли да ги върна, така без етикет ? Касова бележка пазя.

# 968
  • София
Може.

# 969
какво правят при връщане, когато на касовия бон има различни стоки и някои от тях са в гаранция?

# 970
  • Варна
Ами каквото правят, ако има стоки, които не са в гаранция Simple Smile Задраскват с химикал върнатата позиция и си ти дават бона.

# 971
Ами каквото правят, ако има стоки, които не са в гаранция Simple Smile Задраскват с химикал върнатата позиция и си ти дават бона.

знам ли, 1-2 пъти съм връщала стока и по спомен взеха бона, но явно не помня добре Wink.

# 972
  • Бургас
Когато кажеш, че си го искаш (ако не те попитат изрично, както би трябвало да е), си записват нужните данни в момента и ти го връщат. Иначе си го оставят, за да писателстват по-късно Wink

# 973
  • софия
Три пъти влизам да търся пушената риба, за която писахте, и трите пъти някъде между стелажите тотално забравям, че съм влезла да я търся Rolling Eyes Ще се пробвам пак другия път.

# 974
  • Бургас
Е аз отидох вчера за кашкавал... оставих близо 40лв, но кашкавал така и не е влязъл в количката, се установи у дома Grinning Grinning Grinning

Иначе вчера звънях на сервиза им за да си поръчам накрайници за зъбния душ. 2 пъти се наложи да звъня, че и направо нужния телефон ми дадоха, за да не звъня през централата. Чичкото ми откри каквото трябва, обеща да го прати същия ден и днес не само си получих исканото, но и платих само неговата стойност, без куриерски такси! Голямо похвал имат!

Последна редакция: вт, 19 мар 2019, 15:40 от bradata

Общи условия

Активация на акаунт