Лидл 125 - Мартенска инвазия от стикита :)

• 115 012
  • 1 755
  •   1
Отговори
# 990
Как се връща такова сирене.. или да върна буркана с варовита вода. Smiley Поне да пиша на Цочето - това трябва да се етикетира като нещо друго, не като биволско сирене.

# 991
  • In transit
Пиши и, интересно ми е каква глупост ще ти отговори. Simple Smile

# 992
  • Русе
Ходих днес да видя мокасините. Ама, много грозни, бе! Едни избелели цветове..., а бежовите въобще не приличаха на естествена кожа. Все едно мушама. Миналата година и те бяха велурени.
Разсмяхте ме за биволите Joy

# 993
Какво е това за миналата година - всяка година едни и същи мокасини ли зареждат? И с дрехите ли е така? Не знам какво са ви докарали, при нас изобщо не са избелели - наситено тъмносиньо, наситено розово/корал.. бежовите не ги гледах, големи номера са за мен, но и аз имам слабост към велура, май само това нося от много години вече.

# 994
  • София
вчера имаше много бебешки спални комплекти в лидл на резбарска. даже имаше няколко вида, които ги нямаше в брошурата /мн интересни/. имаше и от онези пейки за сядане с място за багаж, но бяха бамбукови отдолу. 85 лв.
взех от топовете - добре са, макар и малко тесни за моя вкус. блузите са много уголемени, ще ги връщам. стоят мега бабешки, но аз съм доста ниска, де.
Сериозно? Къде съм бляла онзи ден! ooooh!
Нали за тези пейки става въпрос:
Скрит текст:
Само заради споменатия бамбук... чудя се дали е пейката която търся. Кой детайл е от бамбук?  
Утре ще се разходя до там. Благодаря, че сподели. bouquet

# 995
  • Русе
Не, не зареждат всяка година едни и същи обувки и дрехи, но вместо да са по-хубави, те са по-разочароващи.

# 996
  • София
вчера имаше много бебешки спални комплекти в лидл на резбарска. даже имаше няколко вида, които ги нямаше в брошурата /мн интересни/. имаше и от онези пейки за сядане с място за багаж, но бяха бамбукови отдолу. 85 лв.
взех от топовете - добре са, макар и малко тесни за моя вкус. блузите са много уголемени, ще ги връщам. стоят мега бабешки, но аз съм доста ниска, де.
Сериозно? Къде съм бляла онзи ден! ooooh!
Нали за тези пейки става въпрос:
Скрит текст:
Само заради споменатия бамбук... чудя се дали е пейката която търся. Кой детайл е от бамбук?  
Утре ще се разходя до там. Благодаря, че сподели. bouquet
В магазина в Люлин днес видях. Стария, бившия Плюс. Имаше 3 или 4 броя

# 997
  • София
 Heart Eyes chiana2003, благодаря от сърце!

# 998
  • София
За пейките, мисля че се говори за  пусканите в каталога от 25-ти февруари на 34-та страница

# 999
  • София
За пейките, мисля че се говори за  пусканите в каталога от 25-ти февруари на 34-та страница
Аууу, вероятно е така. Cry
Скрит текст:
Аз търся бялата. Ще пообиколя магазините, пък ако намеря ще се радвам, ако не - здраве да е.
И на теб, vanian, благодаря. Hug

# 1 000
Случи ми се нещо много странно. Сложих биволско сирене "Родна стряха" във вода да се обезсолява и то се разтвори. Hushed Цялото! Останаха трохи от сирене в буркана. Какво ли са му правили. Thinking Жалко, харесваше ми на вкус.

На мен така ми се разтвори Милбона в цилиндричната кутия. Аз съм взимала от Лидл на ведраре, то ли се разтвори така?

# 1 001
  • Варна
Не знам какво са ви докарали, при нас изобщо не са избелели - наситено тъмносиньо, наситено розово/корал.. бежовите не ги гледах, големи номера са за мен, но и аз имам слабост към велура, май само това нося от много години вече.
Не мисля, че бяха избелели, но бежовите наистина бяха странен цвят за моя вкус. Иначе кораловите дори ми харесаха, ама много широки, много... А така искам някаква подобна лека обувка, но явно ще трамбовам магазините, което много го мразя.
Между другото факт е, че преди няколко години почти всяка седмица си харесвах някаква дреха - за мен или за детето, а сега изобщо не е така. На каталога са ок, но на живо повечето нямат нищо общо.

# 1 002
  • Пловдив
Аз пък снощи ходих и си взех от червените мокасини. За моят широк крак са идеални. Обаче се чудя освен с дънки с кво друго да ги нося?

# 1 003
  • София
Пробвахме малиновото вино. Не е точно това което очаквах. На мен на сироп за кашлица ми прилича, няма да повторим. Чакам новата брошура,от последната нищо не ми хареса. Някой пробва ли зехтина?

# 1 004
Скрит текст:
За пейките, мисля че се говори за  пусканите в каталога от 25-ти февруари на 34-та страница
Аууу, вероятно е така. Cry
Скрит текст:
Аз търся бялата. Ще пообиколя магазините, пък ако намеря ще се радвам, ако не - здраве да е.
И на теб, vanian, благодаря. Hug

да, точно тази беше. не знаех, че има видове и затова се зачудих. ако видя от другите ще свирна.

Общи условия

Активация на акаунт