Лидл 125 - Мартенска инвазия от стикита :)

• 114 249
  • 1 755
  •   1
Отговори
# 1 575
Имате ли спомен кога пускат машинките за почистване на бижута? Дали скоро ще има пак?

# 1 576
  • Бургас
Марчева, недей, моля те, такива чаршафи да цитираш. Питането за палмово масло беше за бисквитите на Победа и отговорих за тях конкретно. В тези, които ти ползваш може да няма, но можеше да го кажеш и без да цитираш излишно мен Wink

# 1 577
  • София
На мъжките дънки каква им е идеята да стоят като клинче леко свободно или като на манекена от брошурата, еластични са, но тази кройка не я разбирам.

Мъжът ми си купи вчера дънки, дънкова риза и тениска.
Ето как стоят дрехите, на мен моделът на дънките много ми хареса.
На снимката е с по-големия номер дънкова риза, сменил я после
за един номер по-малка:
Скрит текст:

Снощи в Лидл, Овча купел даваха стикита.

# 1 578
  • София
Имате ли спомен кога пускат машинките за почистване на бижута? Дали скоро ще има пак?
Скоро ги пускаха,може би преди месец гледах в нашият,едва ли ще има в близките месеци.
 Аз чакам яйцеварка от предното пускане , през ноември ,вече губя търпение.

# 1 579
В рамките на колко дни мога да върна продукт ако той не оправдава очакванията ми?

# 1 580
  • София
Скоро ги пускаха,може би преди месец гледах в нашият,едва ли ще има в близките месеци.
 Аз чакам яйцеварка от предното пускане , през ноември ,вече губя търпение.

Яйцеварка има другата седмица в гръцката брошура, значи скоро и тук https://www.lidl-flyer.com/d9424b56-5080-11e9-8733-005056ab0fb6/ … 361445.1544857769

Аз пък ровя за шевна машина, от миналото лято не са пускали, а много ми трябва за подарък на дъщерята в края на месеца. И никъде няма по брошурите.

# 1 581
В рамките на колко дни мога да върна продукт ако той не оправдава очакванията ми?

3 месеца с касова бележка.

# 1 582
Благодаря! И аз съм хвърлила око на ръчната парочистачка от следващата седмица и мисля да я пробвам.

# 1 583
Няма стикита...много тъпо.
Тъкмо 3 щях да взема..

# 1 584
Затова пък идва нова игра от Лидл:
“От 1 до 30 април пазарувай за не по-малко от 20 лв. и регистрирай касовата бележка на lidl.bg/pochivka и можеш да спечелиш един от 100 ваучера по 1000 лв. за почивка в България или чужбина. Всяка седмица от 08.04. ще теглим по 25 късметлии и ще обявяваме имената им на lidl.bg/pochivka. Там ще намериш и пълните условия на кампанията.”

# 1 585
  • софия
Зимните месеци. Имам спомен, че моята я купувах около Коледа преди 2 години.

# 1 586
  • Стара Загора
Вчера най-накрая отворихме хумуса, който взех в понеделник - хареса ни. Взех с маслина.

Кой сметанов пудинг е по-хубав според вас от тези, които са намалени от днес, на Milbona, 500гр. - с ванилия или шоколад?

# 1 587
Вчера мярнахме реклама за тази игра в метрото, и съпружието ме пита, дали съм регистрирала бележка. Аз се поопулих и се загледах по-внимателно, че е от 1април, и му викам - аа, тя не е започнала, Мамите още нищо не са казали Grinning

# 1 588
Сиси, като цяло избягвам такъв тип продукти, но този с ванилия е по-хубав.

# 1 589
Аз тези пудинги мога да ги ям с лопата за сняг, ако ме разбирате какво искам да кажа 😂

Общи условия

Активация на акаунт