Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 4 / Март 2019

• 153 835
  • 3 011
  •   1
Отговори
# 165
Зара хоум не съм разглеждала, два пъти съм влизала в Икеа заради едни лепящи се закачалки, защото не искам да дупча плочките в баните.
Зная, че много хора харесват Икеа, но аз не. Не е по моя вкус. Зара хоум едва ли е нещо повече.

# 166
Стефи ( eatlovemakeup@) вече показа какво е купила от Зара хоум

# 167
В Зара Хоум в бг не съм влизала само в англия и испания, не съм фен, но и на Икеа и магазини с подобна концепция не съм изобщо фен.
Както и дрехите на Зара са бърза мода, така и нещата за дома са още по-бърза мода

# 168

Тъкмо това гледах. Голяма любимка ми е Стефи, но посмъртно няма как да дам 12 лв. за най-обикновена порцеланова чаша или 19 лв. за подложка за хранене.

Не знам защо има такъв култ към Зара, Бершка, Теранова и подобни в България. В Западна Европа това са вериги предпочитани от бедни, гладни студенти.

# 169
  • Някъде там
Момченцето е от първия й мъж. Той фактически не й е бил мъж де, както и тоя Сашо, с който е сега. Във влоговете от почивките им водят само бебето, момченцето не го взимат с тях.
Напротив.Тя разказваше че е преживяла тежък развод от бащата на сина и.Беше изчезнала по това време от хоризонта,после се появи а след това изникна и сегашния.
Момченцето го показваше като по-малко и ми се струваше че има проблем с говора.

# 170
Да ви кажа друхи взимам за мен и детето от Зара, НМ и др подобни, защото не ми се дават много пари за дрехи, НО не всичко, трябва много да ми хареса, за да купя, нищо че не съм бедна  и не съм гладна студентка Grinning
И в тоя ред на мисли се сещам за клипа на Галя с подаръците за рд на сина й. Толкова много дрешки, наистина бяха хубави, но той ще ги носи за 2-3 мес и ще ги израсне супер бързо. Айде вярно, че са подарък, но исъм сигурна че и тя купува същия ценови диапазон.А дрешките хич не бяха евтини. Моята дъщеря до 1 клас. съм я изгледала с дрехи, които си разменяхме с мои приятелки. Не виждам смисъл да купя маратонка за над 100лв. и да я носи 2 мес. същото важи и за дрехите.

# 171
Само на мен май не ми допада тая Mademoiselleaia, докато живееше тук, си личеше, че и нея много я бутат мама и тати, има доста по-готино влогърки, но тя е рекламно лице на много марки и не можете да ме убедите, че не играят там връзките. Снимките и’ са много готини, ама като почне да говори с тоя лигав глас /да, доста по-лигав от този на Пепе/ и ми призлява. Не ме кефи нещо в това момиче и това е

# 172

Тъкмо това гледах. Голяма любимка ми е Стефи, но посмъртно няма как да дам 12 лв. за най-обикновена порцеланова чаша или 19 лв. за подложка за хранене.

Не знам защо има такъв култ към Зара, Бершка, Теранова и подобни в България. В Западна Европа това са вериги предпочитани от бедни, гладни студенти.

Зара не са съвсем като Теранова и Бершка напоследък. Доста ги носят и хора, които харесват и по-висок клас марки, не визирам само местните звИзди на тубата. Направо са тръгнали към среден ценови клас. В новите колекции няма блейзър под 150 лв и палто под 300 лв. Имат една линия по-евтини неща, но масово вдигнаха цените, тук-там и качеството.

# 173
Стефи направо ме убива какви пари пръска. Аз, че съм прошляк, прошляк съм, но 40 лв за червило не бих дала...

# 174
И аз, ама преди няколко дни купих един глос на ланком мисля, че беше за 42лв. и още ми призлява като се сетя.

# 175
Стефи направо ме убива какви пари пръска. Аз, че съм прошляк, прошляк съм, но 40 лв за червило не бих дала...

И аз така, най-много 37-8 да дам Joy Но ми е гузно, щото имам около 30-40 Tired Face  Ако имах 4-5 бройки общо, може би бих дала и 40-50, ако е нещо уау, поне ще знам, че няма да замине в коша неизхабено преди срока на годност.

И аз, ама преди няколко дни купих един глос на ланком мисля, че беше за 42лв. и още ми призлява като се сетя.

Ех, имам и аз едни любими на Ланком Lip lover глосове, но ги дебна на прИмоция, щото...горните причини Joy

# 176

Ако говориш за червилото на Худа, абсолютно си струва парите, с-т-р-а-х-о-т-н-о е!
Не за всеки, разбира се - зависи от предпочитанията, "размер" на колекцията и т.н. Аз лично вече не купувам неща от ДМ/Лили спонтанно/без да имам нужда/щото нещо е "интересно" или на промоция, а тези 44 лв реално се равняват на точно такива 4-5 покупки.
Стейновете (в частност glossy) на YSL също напълно си струват парите (които, за съжаление, са повече от около 40 лв...)

# 177
Ами аз не съм чак такава фенка на гримовете и явно за това съм толкова стисната.

# 178
  • София
Какво мислите за Деси ?
Много харесвам гласа на тази жена , като цяло е една от малкото които не ме дразни за сега.

# 179
Пепе е в черпушка - на нови дънки е, предните най-вероятно се протриха 😉

Общи условия

Активация на акаунт