Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 4 / Март 2019

• 153 849
  • 3 011
  •   1
Отговори
# 195
Госпожа Джафервич се е взела за манекенка, а си е мощна.

# 196
На госпожа Джаферович отново и писах днес да вземе да сложи колан на децата! Как не ги е грях, по магистралата, детето изправено песни пее...
Няколко пъти й писах по въпроса, получавах отговор от рода, че това са са нейните деца.  По-тъп отговор не бях чувала. Най-тъпото нещо на света е родител да сложи колан на себе си, а на детето не.

# 197
Тая па Пирина какво толкова се кефи на суичър върху яке... То голяма мода пък нейното..
https://www.instagram.com/p/Bug8Yi_D8dC/?utm_source=ig_share_she … hid=19b71jkapq2wt

# 198
  • София
Пирина винаги е била тъповата. Още от едно време, когато се подвизаваше по други форуми.
Метнала се е на родителите си, логично, а те пък са я кръстили Пирина... Laughing

# 199
Евгения ми прилича на Ернестина Шинова в лицето и на Ашли Греъм в лице и тяло. Smile

# 200
Ключовото е "нормална жена". С това се гордее явно. Мога да се обзаложа, че се усеща като сластна вамп мадама, която с поглед и сексапил поразява като излазя от басейна и се стичат капки по правилните места. Въпросът е, къде е Дейвид Хаселхоф.

# 201
На госпожа Джаферович отново и писах днес да вземе да сложи колан на децата! Как не ги е грях, по магистралата, детето изправено песни пее...
Няколко пъти й писах по въпроса, получавах отговор от рода, че това са са нейните деца.  По-тъп отговор не бях чувала. Най-тъпото нещо на света е родител да сложи колан на себе си, а на детето не.
Ако има видео може да се докладва пред КАТ. Правила съм го два пъти, когато видях баща да вози детето си на коленето му докато шофира с над 100км.ч.

# 202
Пирина малко прекалява с изтъкването колко здравословно отглеждат детето си, само с книжки, без филмчета, без количка, с много разходки, без не знам си каква храна, без ваксини май и т.н.

Да, Джеферович има видео в тубата как децата й са без колани, докато пътуват за Загреб. Още в първите минути
https://youtu.be/k5Lc9qHIaqY

# 203
Еее, не е вярно, де. Детето на Пирина яде всичко - и месо, и глутен, и млечни, и яйца, немалко пъти го е казвала.   Самата тя е много далече от супер здравословна, съвсем балансирано го раздава. А "изтъкването" беше "В първата година умишлено не му пуснахме анимационни филмчета, сега не проявява интерес".

Няколко пъти й писах по въпроса, получавах отговор от рода, че това са са нейните деца.  По-тъп отговор не бях чувала. Най-тъпото нещо на света е родител да сложи колан на себе си, а на детето не.

А самата тя носи, така ли?
Значи е "просто" кофти майка, а не от ония мръдналите, които били чували как в някаква катастрофа всъщност коланът влошил положението/нараняванията и затова не носят. Антиваксъри по душа.

Абе, това столче нормално ли е да се повдига така, ако е правилно завързано за седалката?
Иначе това е коментирана тема, доста от инфлуенсърите с деца, например Адри, се бяха възмутили как хората си возели децата в скута дори, не със столчета, камо ли с колан.

Последна редакция: сб, 02 мар 2019, 22:15 от bambinnah

# 204
  • София
Бе малоумница... Само като видях малкия как спи без колани... И никакви оправдания не ща да чета, който иска да слага на себе си, но на децата си длъжен да сложиш, ти нямаш право на този избор за тях.

# 205
Тази Пирина не ми е известна, има ли канал?

Готова съм, качва се. Чакам да се изкажете.

# 206
То да бяха само тия деца, аз на ден виждам поне 10 деца без колани, а родителите им с.

# 207
Какво мислите за Деси ?
Много харесвам гласа на тази жена , като цяло е една от малкото които не ме дразни за сега.

Много я харесвам! Нямам забележки, освен да качва по-често Simple Smile

# 208
Аз пък Джаферович много я харесвам!
И в лице и в тяло..муцка е.

# 209
Кой каза, че няма да съм първааааа 🤣😋🔝

Общи условия

Активация на акаунт