Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 4 / Март 2019

• 151 378
  • 3 011
  •   1
Отговори
# 2 040
Добре де, повечето влогъри си снимат децата , Пепе не снима и качва нон стоп. Голяма драма ,че е снимала детето с някаква блуза ,прекалявате вече.

Ти отваряла ли си ѝ инстаграма? Тя няма снимка без реклама с децата. Това, че нещо масово се случва не значи, че е правилно.

Аз преди казах, че и Милена не одобрявам какво прави в нейните влогове нон стоп, всеки ден навиране камерата в лицата на децата. Тук не се коментира толкова това, може би защото не е чак толкова с рекламна цел. Но да не забравяме, че и за една реклама да са ѝ платили е благодарение на децата. И нея никой не я гледаше докато беше тръгнала да става бюти влогърки.

# 2 041
Сякаш във Фейсбук и инстаграм фийда ни познати семейства не си снимат изобщо децата...  Разбирам, че споровете тръгват оттам, че детето се използва като реклама и за привличане на колаборации, но пък нима няма деца-модели? Нима хора не изпращат снимки на бебешки и детски списания, за да видят детето си на корица или в списание? Какво толкова лошо има в това?

# 2 042
  • София
О да, немците могат обективно да критикуват... Laughing
Затварят си плътно устичките за всякакви помийни пришълци от наследствена вина.

Не ми се влизаше в обяснения, но ако ще се възмутя от нещо, ще кажа "оф, кви са тия дупки, бе, 15 пъти се спънах", а не някакъв надменен рант от 20 минути. Тъпо е. И най- вече казването на камерата "оправете ги". На кого го казва? Тия, дето гледат да приберат пари за скапан ремонт, не гледат бюти влогове. Някакво нереализирано чувство за значимост има тоя човек. Личи си, че е серт, а Елица се опитва да го омилостиви. Сигурно затова мяука

Какво дрехи и мъже ви гонят, мъжът говори за децата. Мъжете обикновено също имат деца и е похвално, когато се интересуват от тях, както и когато заемат позиция спрямо експлоатация на нечии други. Изобщо не ми се стори педалски коментарът, а доста стегнато и точно формулиран.

# 2 043
Не виждам голяма разлика да си снимаш детето всекидневно за инстаграм и в това да му сложиш дреха,която да рекламира.

# 2 044
Добре де, повечето влогъри си снимат децата , Пепе не снима и качва нон стоп. Голяма драма ,че е снимала детето с някаква блуза ,прекалявате вече.
Ето това не разбирам! Всеки влогър с деца ги показва. Вчера гледах малко някаква Милена, навсякъде децата й и Мики, Мики, Мики...Всички си показват децата, защото ежедневието им включва тези деца. Аз наистина не се интересувам от това, какво се случва на хората като се събудят и как прекарват времето си докато си легнат вечерта. Да, не ги гледам и са ми скучни, но влогърите го правят това с децата, експлоатират стабилно семействата си, защото това очевидно се харесва и се търси-да надничаш в чуждото семейство! Който като мен се отегчава-не гледа, който умира да знае ежечасно, какво прави любимият му блогър-гледа!

# 2 045
Не виждам голяма разлика да си снимаш детето всекидневно за инстаграм и в това да му сложиш дреха,която да рекламира.

Да, аз също. Относно снимането мисля, че е личен избор. На децата, които са модели за фирми и сайтове, също им се заплаща хонорар. Тук може също някой да започне темата за експлоатацията. Но напълно разбирам, че зад дискусията за Пепе стои проблемът, че тя покрай децата рекламира и стоки за бита и изобщо целият й бизнес се базира именно на  семейството, което е създала. Сякаш семейството е нещо като бизнес-план Simple Smile Оттам идват споровете. Иначе обективно - какво им пука на децата, че майка им ги е снимала до някакъв кухненски робот за 5 мин реклама? Нима по ТВ няма реклами, в които участват деца? Просто единв ид Пепето си е направила собствена рекламна  и модна агенция Simple Smile

# 2 046
Никой не е направил драма от това, че Пепе си снимала детето с някаква блуза.
Нейни са си децата, решила е това да е професията им, както тя казва.

Смешното е в изказванията й как те са снимани случайно като част от нейния ляйфстайл.
Ами, това да получиш ПР пратка, да спретнеш отрочето да позира за подходяща снимка и да пишеш тинтири-минтири и тагове не става така междудругото, както се опитва да го изкара.
Точно обратното - децата й са център на нейното инфлуенсърство.

Последния пример - заведе Сиена болна “навън” в мола, за да изкяри парцалки от НМ и след това пусна рекламна снимка на София с описанието как тя винаги си избирала рокли на пазар.
За вас това случаен рекламен пост междудругото ли е?

# 2 047
Ами то нейният ляйфстайл нали е напън да е център на внимание, да получава ПР пратки и да ходи в Коко нейл. Това е нейният ляйфстайл. Даже няма и противоречие...

# 2 048
Кофти на ситуацията при нея е, че ЛЪЖЕ!!! Говори все едно тя едва ли не прави компромис с това да си снима децата, защото нали са и част от ляйфстайла. Също ЛЪЖЕ, че им зачита пространството и мнението, което нямам как да бъде изразено при невръстно дете. За 5те минути на ден снимки дефакто не им пречи на нищо, но един ден като се осъзнаят не се знае да ли ще искат всичките тези ТЕХНИ снимки и моменти в публичното пространство. Силно се надявам да си израстнат нормални деца без проблеми, обаче за съжаление мисля, че или ще са същите нарциси като нея или свити с комплекси, може и до такава крайност да стигне, че са имат social anxiety и фобия от камери. Това никой няма как да го знае, но доброволно да подлагаш детето си на това, без да ти пука за последиците не ми е пример за добър родител.

Тук визирам абсолютно всички родни и чужди влогъри, които не умеят друго освен да изкарват пари с хубавите и сладки деца, които са си народили. Примери хиляди, Пепе е само представителна извадка.

Последна редакция: пт, 22 мар 2019, 12:46 от Emiliana V55

# 2 049
Пуснах си едно видео и не виждам нищо лошо в "киселата водеща". Аз също реагирам по този начин като имам неприязън към събеседник. Много по-долно е да й се хили и да се преструва на мила и добра.
https://www.btv.bg/video/shows/predi-obed/videos/dnes-vsichki-go … a-na-fejsbuk.html

# 2 050
Кофти на ситуацията при нея е, че ЛЪЖЕ!!! Говори все едно тя едва ли не прави компромис с това да си снима децата, защото нали са и част от ляйфстайла. Също ЛЪЖЕ, че им зачита пространството и мнението, което нямам как да бъде изразено при невръстно дете. За 5те минути на ден снимки дефакто не им пречи на нищо, но един ден като се осъзнаят не се знае да ли ще искат всичките тези ТЕХНИ снимки и моменти в публичното пространство. Силно се надявам да си израстнат нормални деца без проблеми, обаче за съжаление мисля, че или ще са същите нарциси като нея или свити с комплекси, може и до такава крайност да стигне, че са имат social anxiety и фобия от камери. Това никой няма как да го знае, но доброволно да подлагаш детето си на това, без да ти пука за последиците не ми е пример за добър родител.

Тук визирам абсолютно всички родни и чужди влогъри, които не умеят друго освен да изкарват пари с хубавите и сладки деца, които са си народили. Примери хиляди, Пепе е само представителна извадка.
Бе, ти гледай твоите деца да израстнат без проблеми, пък те чуждите деца все някак, криво-ляво ще порастнат.

# 2 051
Факт е, че Пепе не очакваше такъв коментар и стана много неловка ситуация, понеже тя сама се набута да се обяснява и то каза неща, които е казвала със същите думи в други интервюта. Омота се наистина, и си пролича колко кофти й стана, този път съвсем си пролича реакцията й. Едвам я спасиха с рекламите, чак им стана неудобно в един момент. Тя обяснява пълни глупости, каква камера, какви въпроси за червилото и, тя два пъти се е начервила с червило, всичко друго й е Децата! "Новата новина", там също я боднаха, то чак да я съжалиш.

Последна редакция: пт, 22 мар 2019, 17:00 от passionbiojuniper

# 2 052
Колко нервно се изсмя Пепка, докато четоха въпроса.  Гледам с притворени очи, неловко ми стана за нея. "Ако децата са на снимката, те са част от снимка, която така или иначе бих заснела" МХМмм, има логика Grinning 

# 2 053
Факт е, че Пепе не очакваше такъв коментар и стана много неловка ситуация, понеже тя сама се набута да се обяснява и то каза неща, които е казвала същите неща в други интервюта. Омота се наистина, и си пролича колко кофти й стана, този път съвсем си пролича реакцията й. Едвам я спасиха с рекламите, чак им стана неудобно в един момент. Тя обяснява пълни глупости, каква камера, какви въпроси за червилото и, тя два пъти се е начервила с червило, всичко друго й е Децата! Новата новина, там също я боднаха, то чак да я съжалиш. Илюстрация на затихваща усмивка, така е трудно е в реала.
Еми, трябва да имаш здрави гащи за публичното пространство. Ако не си готов да те залее огромната народна любов, просто си караш постарому, с по-скромен ляйфстайл, не се буташ при големите неподготвен.

# 2 054
За да влязат тези "твои деца" в обществото с други деца и хора и да започнат да си проявяват личността. Много ми е интересно що си мислите, че като са "ваши" или "нейни" това означава, че поведението им е изолирано и влияе само на и в семейството. Характерите и възпитанието им пряко засяга всички в един момент. Особено когато родителите не са наблизо да си видят отрочетата на какво са способни и ги пратят по градини и в училище някой друг да се оправя с тяхното "криво - ляво порастване".

Колкото до Пепелджийска, хлапетата й са сладури, не знам дали изобщо правят нещо различно от това, да ги тътрят по молове, аз лично всички пъти, в които съм я виждала е било по кафенета, събития и магазини и тя винаги е с количката.  За мен тя изживява апогея си. Снима си домочадието, изкарва пари. Ако го нямаше него, може би нямаше да има канал. Можеше и да има - никой не знае. Според мен всичките ни хубавици родни са на прага на тотално изчерпване, щото не схванаха едно просто нещо - органичното съдържание е това, което привлича потребителите. Като всеки пост ти е реклама, освен преекспониране, друго няма. Респективно се чудя наистина ли са малоумни и очакват тези, които ги гледат, да купуват всички боклуци, които предлагат през 2 дни или ...?

Общи условия

Активация на акаунт