Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 4 / Март 2019

• 151 363
  • 3 011
  •   1
Отговори
# 2 070
Да си направиш профил на невръстното лапе в соц мрежа, е като да направиш на кучето-никакъв смисъл,при положение, че го поддържаш ти. Малко schizophrenic conversations. Да взема да си направя канал от името на розовата ми орхидея и да стана инфлуенсър.
Тази Златина не я знам коя е, хубавка е, ама до там. Покана за клиника за мозък й трябва.
Влогмай?! Че тя изпъкна Валерката, направо до вдлъбване. Май, май... трябва да ходи да копа зелето... май, пък да направи един влог като как беше "показвам го как го изживявам като самата мен" 😂

# 2 071
  • София
Урок по анатомия на външни полови органи?
Само това може да предложи, за мозъчната кора не й стига материал.

# 2 072
Нямам възможност да гледам целите предавания, но изгледах отделни части от всеки ден, с участието на Антоанета, но никак не ми стоеше естествено там в предаването. Не беше в свои води. Да не говорим, че много дразни с това нейното постоянно говорене как е в Дания, много е компетентна пък по всички датски въпроси! Дразнят ме по принцип такива хора, не е само тя. Другото, което ми направи впечатление е, че явно не е свикнала да се сблъсква с чуждо мнение, различно от нейното. Да не говорим, че тя май наистина си мисли, че на работни ангажименти хората трябва да се съобразят с нея, че е с бебе. То работата ли да гледаш, детето ли да гледаш. Разбирам, че кърми, но никой не ѝ е длъжен, нито на нея, нито на никого. Ако не можеш да оставиш детето дори за няколко часа си стоиш вкъщи и си го гледаш, не поемаш работни ангажименти.  В голяма част от случаите хората наистина се съобразяват, когато има намесено дете, но това в никакъв случай не значи, че са задължени да го правят.

# 2 073
  • София
Здравейте,  тепърва ще навлизам в темата ви, а сега съм тук, за да попитам имате ли идея модните блогърки, какви пари искат, за да се снимат с твой тоалет?
Ясно ми е, че известните са скъпо платени 😉, затова ми е любопитно за недотам известните. Обсъждали ли сте този въпрос? 

# 2 074
Здравейте,  тепърва ще навлизам в темата ви, а сега съм тук, за да попитам имате ли идея модните блогърки, какви пари искат, за да се снимат с твой тоалет?
Ясно ми е, че известните са скъпо платени 😉, затова ми е любопитно за недотам известните. Обсъждали ли сте този въпрос? 
Защо? Искаш да станеш моден влогър ли и да ти пращат безплатни дрехи от Шиин?

# 2 075
Скрит текст:

Според мен ще предлага свои дрехи на инфлуенсърките. Ами прати им по едно писмо на имейла за "бизнес запитвания"...

# 2 076

А може пък момичето/жената да е дизайнерка и заради това да се интересува:))

Сашко днес много ме изкефи "Антоанета, която както знаем е живяла в Скандинавските страни" Grinning Спазват етикет, ама си личи, че не са и' фенове определено

# 2 077
Тя е живяла по-дълго в Англия, отколкото в Скандинавието май. Интересно, че не го дава за пример. Thinking

# 2 078
Ох, пуснах Пепита на слушалки от днешното ѝ гостуване в Преди обед. Това примляскване, барабанене по масата и хъц-мъц хич не са приятни на слушалки да ви кажа.

Андрей: "6 месеца са необходими на великобританците, за да установят, че са избрали подходящ партньор" - за нея със сигурност не е било така и затова нищо не каза по въпроса Grinning

За децата, чак експлоатиране не бих го нарекла, тъй като на никое от тях не му натежава майка му да му облече пижама, блуза или да му даде някое кремче за снимка /не знаем дали реално ги ползва върху тях/
Иначе съм съгласна с нея, че ако ги нямаше децата щеше да си развие канала в друга посока. На нея това й е лЯйфстайла все пак, така че децата в момента са бонус към канала и цялостния пикчър Simple Smile ако ги нямаше, щеше да снима друго - тип Валери. Тя няма деца, ама снима Сефора, гримчета, козметика.

А инфлуенсъри да има чак "откакто свят светува" - амииии, 'айде не на мене тия Grinning

И колкото пъти Пепе спомена Дания, Филип, канала си и децата си, също толкова Андрей спомена "ДНК" кампанията си (или както там си казва). Така че и двамата си правят реклама. Той е на по-високо ниво от нея поради годините си и житейския си опит, не защото по принцип е свръхинтелигентен. 

И накрая, не харесвала думата "инфлуенсър". Сигурно предпочита лЯйфстайл коуч. (каквото и да е това)

# 2 079
  • София
Антоанет я видях за първи път след като приятелка ми изпрати видеото с раждането й. Бях родила в същата болница, същата година и ми беше интересно да го видя. Още с първото гледане ми се стори прекалено режисирана. Дори и видеото с раждането! Да не говорим колкото много й се подиграваха в акушерките групи. Била родила естествено... , но единственото естествено нещо беше това, че е родила вагинално.
Децата са си деца и са прекрасни, но това тяхно преекспониране ме дразни. Ако не бяха те с какво щеше да запълни съдържанието си? Иначе в предаването си личеше, че не е в свои води. Просто не е за нея тази работа. Трябва да си доста по-ерудиран, за да се покажеш на ниво.

# 2 080

Ако досега се чудехме защо кожата ѝ изглежда отвратително, вече знам - заяви как "от години не е сменяла бюти бледнера си". А аз мислех, че на моите 1-2 месеца са им много и спрях да ги ползвам. Отвратителни, гнусни, мърляви жени има в тоя интернет. Пълен потрес!!!

И как маже с пипетката по лицето сииии, ужас.

# 2 081
Тая и тя кога роди това дете, кога стана супер мама.
Много ме дразни, честно.
Тя още НИЩО не е видяла от майчинството! И вече голямо превъзнасяне, голямо чудо.

Скрит текст:

# 2 082
# 2 083
Сякаш във Фейсбук и инстаграм фийда ни познати семейства не си снимат изобщо децата...  Разбирам, че споровете тръгват оттам, че детето се използва като реклама и за привличане на колаборации, но пък нима няма деца-модели? Нима хора не изпращат снимки на бебешки и детски списания, за да видят детето си на корица или в списание? Какво толкова лошо има в това?

Няма нищо лошо в това, лошото е, когато лъжеш себе ки и другите, че твоята личност е тази, която привлича аудитория, ВДЪХНОВЯВА и ИНФЛУЕНСВА другите и те развива като професионалист. Позьорщината и лъготенето дразнят, не друго. Милена и Мики също нон-стоп снимат децата си, периодично има и ПР пратки, но как пък не ни дразни чак толкова? Ами защото няма претенция, фалш и розови облаци, нито поучаване и хвалене с голЕмото постижение да родиш по-млада. Милена също мисля е родила под 30..?

Наистина беше мъчително да гледам Пепа днес, добре че Сашо ловко отклони темата към това, че парите, които изкарва БЛАГОДАРЕНИЕ на децата си, подпомагат семейния бюджет и същите тези деца. Пепа се съгласи...и остава многоточието как би ги издържала, ако те не ѝ помагаха в ляйфстайл ексхибиционизма..??
Говореха за няква влогърка, която вече има тв предаване в САЩ и Пепа само дето не се метна на врата на Андрей ПРОДУЦЕНТА, да му покаже, че е тв  материал и как биха могли да я вземат под крилото си едва ли не. Това всичкото с намеци и шегички подхвърлено, разбира се, както и нервничко потропване по масичката с ръце. Нито има какво смислено да каже, нито ерудицията или общата култура да води разговор с различни хора, на различни теми, освен Аз, ние, АЗ, ютуб, интернет(отгоре-отгоре), соц.медии, аз, аз, аз...Жалка история.

# 2 084
  • София
Тая и тя кога роди това дете, кога стана супер мама.
Много ме дразни, честно.
Тя още НИЩО не е видяла от майчинството! И вече голямо превъзнасяне, голямо чудо.

Скрит текст:

Точно това ме дразни в тях! Честно ви казвам! Раждат и от ден 0 на бебето започват да занимават всички с децата си. Разбирам, че обхващат много голяма аудитория, но започват да се въртят едни и същи видеа, после ще започнат едни и същи бебешки козметики. Все пак не са единствените жени, които са родили на тази планета. И аз съм майка, не ме разбирайте погрешно, но не е само майчинството в живота.

Общи условия

Активация на акаунт