Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 4 / Март 2019

• 151 358
  • 3 011
  •   1
Отговори
# 2 100
".. благодарим ти, предвид цялата ти инфлуенсърска кариера, че беше тук"  Joy
Много я цъкаха през цялото време. Направи ми впечатление, че когато Андрей подхвана темата за демографския проблем, тя не спомена нищо за своята кампания, нали уж застана зад нея. Нали иска да подпомага млади жени да раждат..  Tired

# 2 101
Момичета, какво Стана със Зорница? Пуска ли разни неща в инстаграм?

# 2 102
Качва една - две снимки през ден.

# 2 103
Антоанет намекна, че иска да е тв водеща на предаване, но Андрей я игнорира, като каза, че навън успешните и интересни жени водещи са на 40+, защото имат и житейски опит.
Харесвам Деси Стоянова, пита неща, които и аз бих питала.

# 2 104
Деси Стоянова нямаше ли близнаци? Сигурно яко се е смяла на наша Пепка, майка - кърмилница - мъченица - ляйфкоуч

# 2 105
На мен ми харесва гласът и дикцията на Пепе, но чак ми беше неудобно да я гледам като реших да си пусна малко от записа на "Преди обед" да видя все пак за какво иде реч. Наистина стои не на място там. Не знам... дразнят ме и мен такива хора, които толкова драпат да бъдат център на внимание. Спомням си, че тя ми беше направила впечатление още като се беше появила за първи път във влог на Ели и направо го превзе. Явно си е до характер, ама да ти имам егото. Явно затова се местят, да има място за всички , Филип, двете деца, Антоанет и егото ѝ Laughing (rant over)

# 2 106
  • софия
Наваксах с последните влогове..

Милена лакирала Браян - безумие....

Мона ми е скучна.
Хареса ми клипчето на Петканова.
Ели не ми е любимка, но влога беше хубав. Имаше много настроение. Не мисля, че с Ети са в лицемерни отношения или, че с Майкъл куцат нещата.

# 2 107
Гледам Валерие с последния клип, колко сериозно говори, това си й е живота, гримовете. Тя е идеалното рекламно лице, вживява се, всякаш това е най важното. Мечтата й да я потърсят от Фенти бюти, омг Simple Smile Тя си е непоправима милата. Но поне не ми се явява от сутрешен блок да дава мнения за всичко, само веднъж при Гала беше.

# 2 108
След толкова обсъждане на Пепон, ми стана интересно и преди малко изгледах раждането на Сиена. Жал ми е за тези дечица с такива родители. Сега разбирам защо толкова ги обсъждате, но аз не бих ги следяла толкова изкъсо на ваше място. Големи дразнители са. Не бих си го причинила повече.
Не намирам и нищо интересно във влоговете на Тонка Попова. Едно и също, как се гримирала, какво яла, Джош и това диалект ли е, какво е, не знам, много ме дразни. Ше права, ше хода, ше купа - ужас... Confounded
И нея повече няма да я гледам.

# 2 109
А, тая Попова я заобикалям аз. Не мога да я изтърпя колко е куку.
Но на Пепе рязко ѝ се промениха сторитата и даже да не кажа, че почти изчезнаха , вкчващи неща , които обсъждахме тук-там кърмене, дънките, децата
Явно тази седмица наистина ѝ е било малко в повече.
На Милена още не съм ѝ гледала новия клип. Вчера гледах нейни клипове от рождените дни на децата ( стари клипове). Толкова мило ми стана. Много се обичат там. Харесва ми тази хармония на фона на лудницата с две малки деца с малка разлика.

# 2 110
Всъщност Андрей е много, много интелигентен. Не само житейски обогатен. Не е спал като някои други хора, и общата му култура и образование не спират до ютюб и инстаграм. Всъщност наистина беше част от ДНК кампанията /може би още е/ за подпомагането на раждането на деца. Е, не кърмеше в кола пред мола, докато залагаше идеята, ама к'во ли разбира от мами тати беби баба дедо чинка  ляйфстайл.

Валери точно заради изумителната си тъпота не е никак добро рекламно лице, освен ако тези, които ще рекламира не са по-малоумни и от нея. Освен това е толкова изхабена вече/всички почти са/ с тия чорапи, четки за лице, ластици, червилца, лещи и там другите боклуци, които предлага на бартер. Би била идеална например за добавки "как да не осъзнавате колко се излагате, дори когато сте ударили дъното." Не знам каква философия трябва да имаш като марка, че да залагаш на тая куха лейка. Говоря за брандове, които целят дългосрочни отношения и влияние.

След йорданския блог съм толкова дълбоко потресена, че й пожелавам най-искрено и този канал да замине. Не трябва да се дава на таквиз публично пространство. Няма абсолютно никаква полза и не добавят никаква стойност със съдържанието си за аудиторията, която ги гледа.

Последна редакция: сб, 23 мар 2019, 05:20 от Breedlove

# 2 111
  • Русе
https://www.youtube.com/watch?v=t7zhQXLLlt4    Мария Янева за косопада, ако някой го интересува. Много информативно и полезно видео, космическо далеч от ,,личната история за акнето на Валката -страхме е да ида на дерматолог,, ......

# 2 112
Ама не е наша работа да казваме коя колко е куха, Валери си е хванала нишата,  определено си я задоволява, глези се пред камера, получава пратки, ходи по хотели. Дори Пепе не е толкова по живота. Тя си е влязла в образа на иг принцеса и си го спазва, не си дава зор за нищо. Тя няма претенциите, нито лъжите на Пепе, така че не ме интересува колко е тъпа, тя си е ок за такива видеа. Винаги може повече, не й търся кпд или максимум, приятна е на външен вид и толкова. Обаче да ми се мисли за най умната и иновативната, и да наглее, а и да лъже, това не прави. Толкова.

# 2 113
Breedlove, имала съм възможността лично да общувам с него няколко пъти - в по-формална и по-отпусната обстановка, да, умен е, не е глупав, доста над нивото на всичките ни влогърки, но чак пък толкова хвалебствия - не бих казала. Просто добре възпитан и умен мъж, последното, според мен, повече благодарение на опита му, практиката и нещата, от които се интересува. Вчера го чух да комбинира две думички - нещо от типа "осем пощальони" и се замислих - този човек наистина ли преподава журналистика?

# 2 114
Важното е да се наядем пък детето на плота да си седи няма проблем....спирам да следя това подобие на отговорна майка!

Общи условия

Активация на акаунт