Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 4 / Март 2019

• 151 090
  • 3 011
  •   1
Отговори
# 2 805
Още една от клуба "Гнусни, мръсни четки"...

А, ноктите?! Това някаква декорация ли е? Изглежда, като излющен лак. Иуууу...🤭

# 2 806
Ето и чисти четки оставаше да покаже Цонева, тя косата не си мие... Ама карай де нали всичко е Marc Jacobs и сме много high end. 🤢

# 2 807
Още една от клуба "Гнусни, мръсни четки"...

А, ноктите?! Това някаква декорация ли е? Изглежда, като излющен лак. Иуууу...🤭

Не е излющен, декорацията е такава.

# 2 808

Интересно ми е Константина за колко си продава рисунките..дъщеря ми е на 9 🤭и рисува така.

# 2 809
И аз не разбирам яко от изкуство, гледайки нейните произведения..

# 2 810
Пуснах си 1-2 клипа на Ралица. Тая жена е голяма депресарка и това монотонно говорене ме подлудява. Май при всичките влогърки са модерни паник атаките и бърнаута. И тая говори за тях. Сякаш са големите работохолички и целият свят зависи от тях и мозъчетата им прегрели. Бърнаут, та бърнаут. Да научат малко значението на думите и тогава да ги употребяват. Смешно е.
За раждането приказва половин час как била чела, подготвяла се за нормално, родила секцио. Ама то четене, то гледане на клипове, стрес и накрая била неподготвена. Излишно се стресира за всичко тая.
И за минимализма преповтаря съветите на японката. Е, чак толкова да нямаш мнение и усет за нещата. Rolling Eyes Ами няма да я гледам повече. Много ми е неориентирана и тя, да ми дава съвети.

# 2 811
Не ме кефи Ралица. Яко депресе ми е за мен. И тя зависи в посока майчинство и сега : как мина денят ни с Филип, кой беше на гости на Филип, как родих Филип. Ясно ми е, че като родиш дете цялото ти мислене и ежедневие е отдадено на него, но вече стана досадно. Всяка родила и хип-хоп клипове с детитУ. Ще прозвуча грубо, но на моменти си мисля, че тия деца нарочно ги навират в обектива,  за да трупат при пратки.

# 2 812
Да, да снимаш безсмислени клипове с бебе е глупаво. Тези неща могат да си останат лични, пак да си правят клипчета ама защо трябва да ги пускат в интернет? С това за пр пратките не съм съгласна, с изключение на Пепон, тя използва максимално всеки спонсор. Така де, тези деца трябва да ядат нещо и да се обличат. Smile (И Мончик, Алекс, Евгения и Констанса горе-долу я настигат, но Пепон е най-нахална).
За Ралица не мисля, че има такава цел с детето.

# 2 813
Ралица ми е симпатична, но факт, че е леко скучновата и кликам нейните видеа само ако съвсем няма какво по-интересно или забавно да гледам в момента. Има нужда от малко по-разнообразни кадри и монтаж. И може би малко повече чувство за хумор.
Мими Сладкиша също се отчела с "придобивки" ( как я мразя тая дума!) от Ши ин. Ужасни, ужасни парцали е избрала.

# 2 814
Те ви разнообразие.. поли, малкото коте Wink
Не знам дали в харесвам, но това видео за 90те ми е носталгично, та го споделям.
https://youtu.be/ISpJBjnK364
Има странен поглед, хахава е, но поне е по- различна от всички фльорци

# 2 815
И тази ми е много ненормална, не мога да я гледам. Smile Иначе се боядисвам в същия цвят.

# 2 816
За мен проява на странен (лош) вкус е да си с аутфитче за същата сума и от същия бранд (или друг от същия клас) и с чанта Шанел или Диор за 8000-10000 лв.

Не виждам нищо лошо в това да си с “аутфитче за 100лв” и чанта на Шанел за 8000лв. Щом нещо ти хареса, няма значение колко струва, ако умееш да го съчетаеш добре. 🙂

Нещо като да пиеш бира и да мезиш с черен хайвер !?

Ако обичам и бира, и черен хайвер, трябва ли да избера само едното заради разликата в цената? 😉

# 2 817
Чудя се някой да е чел/отварял биографична книга на нашите тийн блогъри? Стан има няколко романа, но другите какво пишат? Изабел и тя е издала - за живота ѝ. Тя лично ми е много симпатична и мисля, че дава много хубав пример на децата, но ми е малко странно мемоари на 18😁 все пак не е Малала Исуфзай. Бях гледала някакъв roast на книгата на Зоела и беше нещо много тъпо, само дето имаше хубави корици и едното име.

Следващото НЕ препоръчвам на бременни и силно чувствителни...
Скрит текст:
https://youtu.be/WzOENkDvFGs

Нямам личен опит и може би няма и право да коментирам, но това ми се струва толкова грешно. Да експлоатираш такава трагедия, чак и канал да си направиш с такова име... Еми не го разбирам. Как е възможно да си причиняваш такава мъка само и само да има гледания? Едно е да разкажеш един път, но това нещо? Стана ми мъчно, но сякаш повече се отвратих, ама и аз съм тъпа, че изобщо отделих внимание.

# 2 818
Аз не разбирам защо на нашите влогърки с деца са им премахнати коментарите, Пепе, Милена. А на някой чуждестранни с деца са им активни. Някой знае ли на какъв принцип ги изключват.

# 2 819
Пепето днес ще пуска видеото за раждането на Сиена 😁 тръпнем в очакванееее

Общи условия

Активация на акаунт