Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 4 / Март 2019

• 154 072
  • 3 011
  •   1
Отговори
# 315
Чакайте да се уточня с тези снимки, които пуснах по-рано. Много ясно, че не може да се сравнява обикновена жена - Пепе- с холивудски знаменитости - Емили и Блейк. Пуснах ги тях просто защото са ми любимки и аз не бих облякла доста от нещата, които те носят, а и нямам такива поводи чак. Ще изглежда комично в офиса или пък на кафе и до магазина. Но нали коментирахте по-рано стилове на обличане, комбинации дрехи, принтове, цветове и това как родните блогърките, които са се самообявили за бюти и фешън гурута, ги съчетават (Пепе, Мария Д. и Деси). Конкретно за Пепе и за постовете с Фурли си личи, че се стреми към някакъв подобен по-екстравагантен стил, който не е нейният по принцип, и за това мисля на повечето тук им се струва абсурдно и смешно. В ежедневието пък гони стил на тийнейджърка, който също  е малко неадекватен за жена на близо 30  с деца или без. Просто има голямо разминаване в стилистиката на човек, който се пише моден гуру, а няма собствен отличителен стил, било то и нехаресващ се на нас такъв. Както коментирахме преди тя го мени според това какво ѝ е било предоставено безплатно от марки, а не на база усет.

Последна редакция: пн, 04 мар 2019, 08:23 от Emiliana V55

# 316
Здравейте! Чета ви още от първата тема, но все се канех да си направя профил да мога и да пиша Blue Heart и чак сега седнах на спокойствие и това да направя Simple Smile
Имам да наваксвам с последните странички и ще се включа и аз с мнение утре Flowers Hibiscus т. като темичката ми е интересна Innocent

# 317
Пепе не знам защо толкова бяга от това да се облича адекватно за годините си. Ясно, че иска да покаже колко е млада, че и майка на две деца и съпруг и тн.Страшно прилича на Emma Chamberlain, която е на 16.

Колкото и да я критикувам, нашата Антоанет изглежда 10 пъти по-добре от това момиче. Не разбирам как е станала популярна.

# 318
Не трябва да си Мис Свят, за да станеш популярен, с клиповете на момичето по-горе искрено съм се забавлявала, определено и’ се отдава да влогва.
За собствен стил не се сещам нито за една българска влогърка, може би тази Йоана розовата, не ми допада такъв стил, но на нея и’ стои и наистина се отличава.

# 319
Ама не става въпрос да е мис Свят, просто отбелязвам, че за мен не си приличат и, че нашата ми се струва по-красива.
Чембърлейн ми се струва категорично куха...и нечистоплътна.

Хайде, насъсках се днес  Mr. Green .

# 320
    Тази с кафявите гащи ми е като от бит пазар, сорЕ за модните гурута в  темата. Всякакви тъпотии на 15 стила в едно, ретро хипи вайбове, огромни чували за смет и луксозни пликчета за кадро са ми стил "като го покажем на подиум и в пинтрест 100 пъти, ще започне да се харесва, независимо, че все едно сляп далтонист ги е обличал"
    За последните 3 месеца изгледах толкова много бг влогоподобия, и честно казано за мен 98% от тия хора въобще нямат трезва преценка за това как изглеждат всъщност и какви умения и умствен багаж имат. Толкова много дефицити не съм срещала в една сфера много отдавна. До един момент ми беше смешно,сега вече е просто абсурдно. Лошото е, че копи-то на западните моди и идеи не води до нищо по - различно от пълна излагация. И не, няма да ги догонят, дори 1:1 да се поваря.
    Пепелджийска е мн по - симпатична в миналото, без тия идиотщини на някви китайски надупчени суитчъри с токчета и оранжева чанта за нзсиколко пари. Пълна цигания.
    И да, насилват се да правят клипове, защото имат договори с марки за месеци напред и трябва да се позиционират тия продукти. Друг е въпросът как. Бтв, много ми е интересно, как точно честити празника тя, какво предлага за купуване? Толетна хартия с трикольора ли?

Ето какво рекламира и най-важното с какъв текст (очевидно на 3-ти март най-същественото е с какво лятно роклЕ да докараме поколението):

# 321
    На сторито роклето вече беше окапано.

# 322
    Не разбирам от реклама, но имах усещане, че рекламира кецовете.

# 323
    То да беше само Пепе с неадекватните "честитки"за 3ти март,като гледах в инста повечето или не отразиха празника ,или снимките им бяха в стил -дневното селфи с дежурното маниерничене и физиономии.

# 324
    Айде честито има нов материал за обсъждане. Мария пак с торби от Шанел и Гучи. И облечена от до с labels, изглежда много евтино. Маратонките са ми ужасни с тези пухенки по тях, а чантата и пуловерчето са като купени от някой подлез. Принципно има добри находки от Зара и други по-бюджетни магазини, но като почне с тези маркови боклуци...
    https://youtu.be/ChgizIhKYsc
    Аз от скука ѝ прегледах някои от видеата, много често казва :" I bought... But I will SHOW YOU THEM later". Само на мен ли ми звучи много дървено това словосъчетание? И приятелката ѝ има страшен акцент, те не са ли заедно отишли в Лондон по едно и също време? Едната звучи като говореща английски от има няма година, а другата иска да го докара чак нейтив.

# 325
    Добро утро, змийчета и честит ви понеделник от мен.

Искам да ви споделя, че съм в шок - сестра ми е на почти 6г. и следяла някаква влогърка, естествено вече е решила каква марка да ѝ е раницата за училище, защото влогърката имала такава раница. Нашите ѝ дават таблет от време на време, не е всеки ден, но все пак малко се шокирах Grinning та тя е такова бебе за мен, съвсем мъничка, крехка и невинна, какви влогъри, wtf?!
    Та, въпросната е някаква Аделина Илиева или нещо такова - не си спомням да сме я коментирали тук (или поне не много, само името ми е познато). Някой знае ли я? Има ли нещо опасно да предупреждавам докато е време? Grinning направо не мога да повярвам..

# 326
    Айде честито има нов материал за обсъждане. Мария пак с торби от Шанел и Гучи. И облечена от до с labels, изглежда много евтино. Маратонките са ми ужасни с тези пухенки по тях, а чантата и пуловерчето са като купени от някой подлез. Принципно има добри находки от Зара и други по-бюджетни магазини, но като почне с тези маркови боклуци...
    Аз от скука ѝ прегледах някои от видеата, много често казва :" I bought... But I will SHOW YOU THEM later". Само на мен ли ми звучи много дървено това словосъчетание? И приятелката ѝ има страшен акцент, те не са ли заедно отишли в Лондон по едно и също време? Едната звучи като говореща английски от има няма година, а другата иска да го докара чак нейтив.

Мара докато ги получи от алиекспрес тайните групи ще мине време, така че ще чакаме разопаковане по-късно във времето.

# 327
    Добро утро! CoffeeCookieRibbonNotes
    Доста назад бях с ю туб преди и тепърва открих тия ми ти влогъри, блогъри и подобни Sweat Smile Но има интересни нещица за зяпане, обсъждане и тук там нещо ново да видиш, научиш. Темата също ми харесва, да, понякога малко змийски се съска, но за мен не е драма Satisfied Аз ще бъда културна змия Innocent
    Докато четях стотици страници имах много каквода кажа, но сега ще ми е трудно да наваксам, хехе.
    Та да ви разкажа как открих изобщо влогърите, блогърите ... С една случайно видяна статия за тях, не знам дали помните, където бяха пооплюти стабилно. Та там съвсем случайно ми се наби на очи Зорница и всъщност тя бе първата, която изгледах доста подробно. Интересни ми бяха видеата, още повече че не бях гледала други за сравнение. До тук добре, но определено всичко, което сте писали е така - много голяма разлика от първите й видеа, доста неща, които не са както трябва, но тя си знае... Та вече много, много не я следя... най-много ако нещо има интересно казано, а не поредните кето, мето неща ...
    Няма как да напиша в един пост всички, които съм гледала, но не мога да не спомена EXPATBGMUM - смяла съм се с глас, разказвах и на мъжО ми LaughingLaughingLaughing Много забавни видеа, голям фен съм ! Браво! Flowers SunflowerFlowers SunflowerFlowers Sunflower

# 328

Мара докато ги получи от алиекспрес тайните групи ще мине време, така че ще чакаме разопаковане по-късно във времето.

Ако е възможно да ми дадете повече информация на лс зо тези тайни групи.Hug
    Иначе наскоро гледах тази Мария- с този шопинг ми е смешна, но иначе изглежда добре, с хубава кожа е и говори добре английски..

# 329
    Всичките са ми скучни напоследък, ужасно изчерпани.
    Мария, която ми е симпатична по някакъв начин, все еднакви клипове снима. Гледал ли си две-три, ясно е какви ще са другите. В момента върви видеото за фон, та чух, че се превъзнася по някаква шапка, а то проста шапка с козирка. Чудо голямо. Иначе не виждам връзка между това как говори приятелката и и как говори Мария, независимо кога са отишли. Аз имам ужасен акцент и на двата езика, които говоря, старая се, но резултатът не е особено впечатляващ. Живея в едната страна от няколко години, така че съм сред езика, общувам почти само с местни, така че ако имате идеи как да работя върху това или как вие сте постигнали напредък, моля да споделите, ще се радвам.
    Иначе тази чанта на Шанел, която разнася, не знам оригинална или фалшива е, ама въобще не ми харесва.
    Вчера видях само на Пепе честитката за празника, понеже бях на работа и не съм имала време да гледам нищо. Забавно ми е как националният празник буди желание да сменяш тоалети на детето ти. Така се възпитават ценности предполагам. Адски гнусно ми е използването на децата за реклама на продукти, вече дори не просто покрай нея, за да показват каква мами ляйфстайлка за пример е. Ама тя си го и каза по бтв, че ще си ги ползва за доходи докато не разбират, а после може и да спре. С по-хубави думички разбира се.
    Валерито не иска да порасне, ама няма лошо. Не знам защо, но когато я видях и се сетих как на завършването в осми клас бях с розова блузка на Мики Маус, къси панталонки, токчета и пластмасови обици (много по-грозни от тези на Пепе, с които се разхожда напоследък). Бях убедена, че съм много красива, а сега почти се чувствам и стилна, ако не бяха късите гащи.
    Последното видео на Боряна беше много хубаво, но нейните почти винаги ми харесват даже и темата да не ме интересува много. Симпатична ми е, говори добре, не много бързо или много бавно и не върти редовния лист от рутини, покупки и Джъмбо. Коментарите, че нацапана, намазана и пр. са груби, част от тях въпрос на лични виждания, но се чудя тези мъже наистина ли си нямат друга работа освен да пишат под видеа за грим. Малко ми е смешно, макар че в Америка веднага биха ми казали, че гримът не е само за жени. Опитвам се да си представя как баща ми сяда да коментира вежди и опушени очи във ФБ и... ами, не мога. Simple Smile
    Напоследък гледам Sophie Shohet. Не че имам 3-4-5 000 евро за чанта, но са ми интересни нещата, които обяснява и как говори за покупките си. Много хора смятат за лудост да се дадат такива пари за аксесоари, но ако имаш възможностите и стандарта на живот, си е един вид скъпо хоби, с което се занимава човек. Гледах едно старо видео, в което обяснява странности на ютубърската професия и едната беше, че някой и писал имейл, че тя трябвало да му да даде 700 К за кола. Умрях от смях.
    Не бях писала два дена, ама сега се отчетох подобаващо. Joy

Общи условия

Активация на акаунт