Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 4 / Март 2019

• 154 051
  • 3 011
  •   1
Отговори
# 300

E стига драма де...отворих да видя кво толко прави.Ми държи си количката бая здраво.

# 301
Е това е просто върхът на простотията 😡🤬 Може ли да рискуваш живота и здравето на дете за едната снимка. Тия деца не са само за сладки фотосесии в социалните, трябва и да се обгрижват!!!!

# 302
На тая устата й заема половината й лице. Стреснах се. И аз се питам защо трябваше да й гледам профила.
Скрит текст:

# 303
Пепа верно не се усеща грам вече с тия реклами, всичко в името на кликчета и коментари, дори на национален празник да пробута нещичко. "Празничните" ѝ детски тоалетчета малко подхождат за юли-август, а не началото на март, ама това е друга тема...

# 304
  • София
Благодаря за новата тема Simple Smile Не съм гледала много тези дни - видях само Ивана и Боряна. Забавлявах се с видеото на Боби, но в същото време ми остави едно неприятно усещане. Аз самата съм суетна и никога не съм си позволила да бъде съвсем неглиже при срещата ми с други хора, но винаги съм го приемала за естествено - това да си със сресана коса, с чисти дрехи, да си се постарал да прикриеш недостатъците си, да подчераеш хубавите си черти - като гримът помага за това - и не съм допускала, че отсреща ме възприемат като "намацотена", "намаджунена", "изкуствена", "глупава" и така нататък.
Ивана ми се стори тъжна в последното и видео - не знам кога го е снимала и дали има аз си въобразявам.

# 305
  • София
Е това е просто върхът на простотията 😡🤬 Може ли да рискуваш живота и здравето на дете за едната снимка. Тия деца не са само за сладки фотосесии в социалните, трябва и да се обгрижват!!!!

За да не кажете, че пак защитавам колежките защото се познаваме, подчертавам, че нямам никаква идея коя е тази Адриана, нито човекът на видеото, но не виждам нищо застрашаващо живота на бебето. Даже напротив. Там, както на повечето места из София, няма пригодени рампи за колички и вариантът е да нарамиш тежката количка и да я сваляш на ръце, което е доста по-опасно (случвало ми се е да се спъна с количката  на ръце и слава богу, че беше последно стъпало и само аз се пребих) от това да я изтъркаляш така, държейки я здраво. Бих казала, че е доста находчиво.

Последна редакция: нд, 03 мар 2019, 21:33 от Адри́

# 306

За да не кажете, че пак защитавам колежките защото се познаваме, нямам никаква идея коя е тази Адриана, нито човекът на видеото, но не виждам нищо застрашаващо живота на бебето. Даже напротив. Там, както на повечетоместа из София, няма пригодени рампи за колички и вариантът е да нарамиш тежката количка и даясваляш на ръце, което е доста по-опасно (случвало ми се е дасеспъна с количката  на ръце и слава богу, чв бвшв последно стъпало и само аз се пребих) от това да я изтъркаляш така, държейки я здраво. Бих казала, че е доста находчиво.

Изгледах видеото и аз, нищо нередно, освен, че човекът се забавлява с дъщеря си и я държи здраво и си личи. За мен по-опасно е като хванем детето от двете страни за ръчички и го накараме да скокне високо. Тогава шанса да му извадим рамото или да падне е доста по-голям,колкото във видеото да се случи нещо.

# 307
Може ли линк към това видео? От снимката не се вижда добре, но и на мен не ми изглежда опасно.
Както казва Адри, майките ежедневно се борят с какви ли не препиятствия и опасности, благодарение на хубавата ни инфраструктура.

# 308
Може ли линк към това видео? От снимката не се вижда добре, но и на мен не ми изглежда опасно.
Както казва Адри, майките ежедневно се борят с какви ли не препиятствия и опасности, благодарение на хубавата ни инфраструктура.

Заповядай : https://www.instagram.com/p/BujewYvDTHb/?utm_source=ig_share_she … shid=wn9z989o106l

# 309
Съгласна съм, че на много места не е пригодено за колички и трябва да се търсят заобиколни варианти. В случая обаче има двама (единият снима) , които могат вместо да се чудят какво да качват за да се отчетат, да се погрижат да си свалят детето първо. Не знам къде точно е снимано това, обаче ми изглежда високо, това е количка все пак, върти се, за мен няма как да я удържиш да е напълно стабилна. И като добавим, че е зима и може да е заледено, тъмно е, може да има неравности по тази "рампа" ми е адски безотговорно някой да снима вместо да подаде една ръка, било то и за да се придвижи по рампата. Мое мнение си е, не налагам, просто и аз съм се нагледала на безотговорни хора и ме жегва и най-малкото нещо, което може да се предотврати.

Последна редакция: нд, 03 мар 2019, 23:01 от Emiliana V55

# 310
Да, не е пригодено на много места за колички. Но на мен ми се струва рисковано това, което се случва. Майката не е сама, а с бащата двамата едва ли не са в състояние да вдигнат заедно количката /смятам, че и бащата не е малък и дори сам може да я пренесе през стълбите/, а не майката да снима и да се хили, а таткото да търкаля количката по парапета. Всичко може да се случи, не можем да гадаем какво ще е в тоя момент желанието и каква ще е реакцията на бебето.

# 311
  • Русе
И аз да не остана назад , да коментирам: видно количката е лятна , не зимна с големия кош (т.е. лека), бебето не спи, демек майката или бащата може да го вземе на ръце, а другия да смъкне количката и 3. -ако бяха с инвалидна и възрастен човек в нея , пак ли щяха единия да снима, другия така да преминава, през препядствията? И тая не я следя никъде, нито ще. Далеч е от моите интереси.  Wink Лека нощ, отивам да гледам Дяволското гърло, че видях в стори Ивана също си го беше пуснала.

# 312
Къде Блейк Лайвли, къде наша Пепа..  Laughing
Първата и чувал за картофи да облече ще го носи с такава класа и финес, които са й вродени. Пепето няма да разпознае стила дори той да се блъсне в нея.

Аз пък харесвам стила на Десислава Стоянова.  Peace

Последна редакция: пн, 04 мар 2019, 09:23 от mimihopps

# 313
И аз харесвам стила на Деси Стоянова, донякъде и този на Пепе, но без идиотските опашки, които си връзва, а Фурлите, които рекламира са ужасно грозни, тъй че съчетанията там поне са в унисон  с чантата.
Е, убихте ме!.. при всичките трески на Пепе, да я сравнявате с холивудски звезди с безброй стилисти е нелепо.

Последна редакция: пн, 04 мар 2019, 07:14 от валия

# 314
Тази с кафявите гащи ми е като от бит пазар, сорЕ за модните гурута в  темата. Всякакви тъпотии на 15 стила в едно, ретро хипи вайбове, огромни чували за смет и луксозни пликчета за кадро са ми стил "като го покажем на подиум и в пинтрест 100 пъти, ще започне да се харесва, независимо, че все едно сляп далтонист ги е обличал"
За последните 3 месеца изгледах толкова много бг влогоподобия, и честно казано за мен 98% от тия хора въобще нямат трезва преценка за това как изглеждат всъщност и какви умения и умствен багаж имат. Толкова много дефицити не съм срещала в една сфера много отдавна. До един момент ми беше смешно,сега вече е просто абсурдно. Лошото е, че копи-то на западните моди и идеи не води до нищо по - различно от пълна излагация. И не, няма да ги догонят, дори 1:1 да се поваря.
Пепелджийска е мн по - симпатична в миналото, без тия идиотщини на някви китайски надупчени суитчъри с токчета и оранжева чанта за нзсиколко пари. Пълна цигания.
И да, насилват се да правят клипове, защото имат договори с марки за месеци напред и трябва да се позиционират тия продукти. Друг е въпросът как. Бтв, много ми е интересно, как точно честити празника тя, какво предлага за купуване? Толетна хартия с трикольора ли?

Общи условия

Активация на акаунт