Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 4 / Март 2019

• 154 047
  • 3 011
  •   1
Отговори
# 285
Тази Десислава Стоянова според мен си е пипнала нослето, затова не се бие вече така с големите джуки?

Аз харесвам съчетаването на по-скъпи и не толкова марки. Позволявам си по-скъпи обувки и чанти, а дрехите са ми тип Зара и не ми е хич ненормално. Дрехите писват много по-бързо от аксесоарите, затова не си заслужава да хвърляш стотици левове за ризи и тениски..

На Валерката не ме кефи грам вкуса, голям кич, голямо нещо. Дето се пееше в една чалга: живот шарения като сергия. Grinning

# 286
Пепе не знам защо толкова бяга от това да се облича адекватно за годините си. Ясно, че иска да покаже колко е млада, че и майка на две деца и съпруг и тн.Страшно прилича на Emma Chamberlain, която е на 16.

Слагам малко снимки и на две други млади майки, пак с по 2 дъщери, че и съпруг и работещи, ама не като Пепе точно. Пак хубави и смели в стила, но и там вече класата е друга (нямам предвид марките)
Emily Blunt

Blake Lively-  доколкото знам не ползва услугите на стилист, а сама съчетава всичко.

Последна редакция: нд, 03 мар 2019, 19:05 от Emiliana V55

# 287
Аз съм обратното, дрехи си взимам high end или дизайнерски , особено неща, които знам, че са класически и ще са ми в гардероба с години. За обувки ми е жал да дам безбожно много пари, защото съм много разсеяна и като се спъна 2 пъти и ги изтъркам много ще ме е яд!

# 288
Къде е Пепе, къде са Блейк Лайвли и Емили, последните две са ми най-любимите.

Дрехи си заслужава повече пари за изчистени класически такива, които няма да се влияят от модата.

# 289
  • София
Блузката с принцесите на Валери с удоволствие бих я носила, нищо че съм с 10 години по-дърта от нея.
На мен лично ми е много трудно да възприема шантави цветови комбинации и струпването на няколко различни ярки десена. Контрастиращи флорали, точки, раета, животински принтове,сатени и дантели... Поотделно са супер, но заедно Animal See No Evil
Просто съм си консерва (не и за Дисни Grin). Обичам много цветните акценти, но когато са именно това - акценти, а не част от цялостна папагалщина. Колкото и да харесвам Блек, повечето от нейните показани тоалети също са ми малко прекалени.

# 290
Мона прави и baby shower и погача.. И сега сигурно ще се почнат и торти за всеки месец. Интересно, че погачите са на един ден, предвид, че май не родиха на един ден.

И на мен това ми направи впечатление, имат към 10-тина дни разлика.
Ама конкуренция явно 😀

Май едната роди на 19.01, другата на 20.01, но не ми се рови сега да търся.

# 291
Не - мисля, че Алекс на 30-ти роди.

# 292
А тая Мон акакво ни пита искаме ли видео от погачата, все едно няма да пусне такова.. Айде, нема нужда. Знаем, че всичко ще видим от това дете...след като вече слушахме как пърди ( извинете ме за израза)

# 293
На мен питането искате ли видео и кога искате видеото, са   ми супер смешни и безсмислени.

Последна редакция: пн, 04 мар 2019, 08:20 от alina_si

# 294
Чакай да събере 30 хил и ще пусне и наакан памперс 🤣
че с предната агитация нещо не успя

# 295
Само тя е раждала, само нейното дете е цапало памперси, само нейното дете е имало погача, все невиждани неща, тя затова пита Мона. Малко да просветли народа. 🙄

# 296
Всички, които снимат видеа се имат за голямата работа. Мислят си, че света се върти около тях и всички са им "фенове". Това е то да живееш в илюзия и заблуда. В главата им се въртят лайкове, абонати и спонсори. Повечето нямат един смислен пост и видео.

# 297
Нейното не цапа памперсите, а ги украсява. Златни са му аките.

# 298
Всички, които снимат видеа се имат за голямата работа. Мислят си, че света се върти около тях и всички са им "фенове". Това е то да живееш в илюзия и заблуда. В главата им се въртят лайкове, абонати и спонсори. Повечето нямат един смислен пост и видео.
На мен по-скоро ми се струва, че се чудят какво да си изсмучат от пръстите, за да пуснат поредния влог. Или заради реклама се насилват да измислят маскиращ влог.
Затова се получават такива куриози. Повечето нямат оригинални идеи, не им остава друго, освен да показват ежедневни неща.

# 299
Добре, защо????

Общи условия

Активация на акаунт