Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 4 / Март 2019

• 154 029
  • 3 011
  •   1
Отговори
# 270
  • HH
Ама и вие сте едни, Пепе е млада майка, стреми се да изглежда като такава. На мен стилът и ми се вижда  нормален и свеж, не за пръв път го казвам. На въпросната фурленска снимка, фурлата разваля всичко. Това е най- грозната тяхна чанта, която съм виждала.

# 271
Явно само на мен този стил, ако въобще е стил, ми харесва Simple Smile

# 272
Фурлата си е добре, но суитчъра с нея и токчетата - тц!
Можеше някоя блузка да сложи.

Последна редакция: нд, 03 мар 2019, 18:07 от Ванилия*

# 273
  • HH
А разхощдащите се с бели маратонки, дълги палта и чанта през врата я YSL, я МКорс и другите подобни този ценови клас, и те ли са повлекани?

# 274
А разхощдащите се с бели маратонки, дълги палта и чанта през врата я YSL, я МКорс и другите подобни този ценови клас, и те ли са повлекани?

Зависи как са съчетани. То повлеканството и липсата на усет и стил не се компенсира със скъпи модни марки. Принципно съм на особено мнение за сегашните *модерни* маратонки (онези с гиганстките подметки), ОСОБЕНО съчетани с НЕспортни (луксозни или не) чанти.

# 275
YSL & Mkors ги дели една нула, никак не са в един и същи ценови клас Simple Smile
Белите маратонки, широки панталони, дънки може да изглеждат супер, ако са в подходящата комбинация. Това е модерно сега, в инстаграм е пълно със страхотни комбинации. За съжаление Пепе просто не може да съчетава добре дрехите си и няма грам моден усет, независимо каква дреха или аксесоар сложи изглежда кофти. Въпросната фурла сега изглежда супер смешно, а при умело съчетание можеше да е звездата в снимката...
Другият аспект е, че марки като шейн и тн изглеждат с гадни материи и са трудно съвместими с каквото и да е.

# 276
  • HH
YSL & Mkors ги дели една нула, никак не са в един и същи ценови клас Simple Smile
Приемам забележката, но това не прави комбинацията, по-рядко срещана. За Шийн нищо не мога да кажа, сигурно имат и доволни клиенти. Даже предполагам, че са доста.

# 277
Значи следващия пък като си купя нещо, обличам го и се снимам с торбичката и с новия парцал.

# 278
аз съм супер ЗА - да се комбинира high end аксесоар с много лежерни дънки/панталони/пуловери - права си, има много успешни комбинации, но при нашите блогърки е само фейл след фейл. Единствено Алис успява да ги съчетава умело и се получава добра композиция.
Преди Пепе пак имаше фотосесия спонсорирана от фурла и мдл груп, всичките артикули бяха безобразно съчетани, както е нейна вината, така вина имат и бг клоновете на брандовете, които явно не ползват стилисти.

# 279
Значи следващия пък като си купя нещо, обличам го и се снимам с торбичката и с новия парцал.
Скрит текст:
Ох, още една, излязла да си 'фърли боклука по пеньоар

Последна редакция: нд, 03 мар 2019, 20:19 от Не се сърди, човече

# 280
ВалериЕ пък пак е на вълна принцеси от приказките и Мики Мауси. Имам чувството, че е зациклила в детството и не иска да скъса с него. Доста нелепо изглежда.

А не е като да няма вкус за съчетаване на дрехи като Пепе, но тези детски дрешки...

# 281
Тя тая е малко като Дисни принцеса и на вид и на акъл.

# 282
Ох и тия вежди, тия вежди 😔!

# 283
Едната се е взела за хипер майка, другата за нереализирана принцеса.....

# 284
Ама вярно си приличат 😃

Общи условия

Активация на акаунт