Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 4 / Март 2019

• 153 999
  • 3 011
  •   1
Отговори
# 255
https://www.youtube.com/channel/UCffHVvt008jxPFt9fJXFtpg разгледах няколко видеа на това момиче и сега искам да се ударя силно някъде..

# 256
https://www.youtube.com/channel/UCffHVvt008jxPFt9fJXFtpg разгледах няколко видеа на това момиче и сега искам да се ударя силно някъде..

О, да, сексбомбата е това. Дрънчи на кухо отвсякъде.

# 257

О, да, сексбомбата е това. Дрънчи на кухо отвсякъде.
Това ако ми е у дома ще го смачкам.

# 258
😀

Последна редакция: нд, 03 мар 2019, 19:46 от Анонимен

# 259
  • София
На мен обаче Мари ми изглежда много красива. Даже бих казала, че повече ми допада от Гала преди години.

# 260
Мари я гледах донякъде, не ми харесва такъв грим. Иначе тя самата е красива.

Дано поне днес няма глупави видеа. Simple Smile
Виж Пепе в Инстаграм. Честит ни празника с реклама. Толкова ли им се свиди да пуснат 1 снимка без да е обвързана с реклама, поне на ден като днешния. Или хубаво, не искат да го отбележат, ами пусни си рекламата и си трай. Грозна история.

За първи път ми направи впечатление Галя и разхождащото ѝ се в колата дете. Наистина бяха в трафик на път за мола, но нали са инфлуенсърки, а ако хората, които ги следват започнат да им подражават?
Така си е по принцип. Под някои от старите влогове имаше коментари, които тя овика и им обясни, че нищо не разбират. Да се самосезират органите, както глобяват за други нарушения по клипчета в ютуб, да го правят и за такива случаи.

Последна редакция: нд, 03 мар 2019, 16:34 от Не се сърди, човече

# 261
Тъкмо изгледах видеото на Алекс Петканова и ми допадна, харесва ми как се държи пред камера, непринудена е и не усещам фалш, дори като се лигави на моменти не ме дразни прекомерно. Не разбрах дали видеото е в колаборация със салон Мърфи, но крайният резултат много ми хареса и дори да е било реклама, то така поднесена ми допада.
В инстаграм видях че Фурла харесва снимка на Антоанет Пепе с една от чантите им, но начинът, по който беше съчетала тоалета си изобщо не ми хареса, почвам да се чудя дали нарочно цели да изглежда толкова кичозно.

# 262
Живея в малък град и съм в близост до циганска махала. Много често около нас се виждат травестити, които работят най-древната професия, те са с такива сатенени горнища(простете невежеството ми към модни термини) и високи токчета с ярки чанти. Като видях снимката се смях сама около 10мин. , защото веднага ми изникна образа на жриците на любовта , които виждам като ходя за хляб. На Пепе, хич не ѝ се получават комбинациите, нито с фурли, нито без тях.

# 263
Ами това е Пепа Стайл, какво разбирате вие?! Smile

# 264
Пепето не изглежда кичозно, а комично. Има разлика.

# 265
Аз продължавам да й се чудя на Пепе защо се облича така комично, при положение, че преди децата е изглеждала много по-добре.
Реклама, реклама, ама все пак...

Алекс Петканова и Мона са правили бебешки погачи, очаквайте включване скоро.

# 266
Наистина е била яко парче Пепе, а сега си е повлекана. Когато го казах преди не бяхте съгласни, но продължавам да твърдя, че е така. Това за мен НЕ е стил.

Мона прави и baby shower и погача.. И сега сигурно ще се почнат и торти за всеки месец. Интересно, че погачите са на един ден, предвид, че май не родиха на един ден.

# 267
От къде е това аутфитче Grinning

Пс. Моето мнение относно повлеканския вид на пепе е, че тя твърде  сериозно се е възприела за майка мъченица, която се разчеква да си гледа самостоятелно децата, с мъж нехранимайко, тотален безделник. Не ми е ясно защо си мисли, че майките са запуснати, неглиже с вид на перманентна депресия.

# 268
Чак ме е яд на тия момичета. Хубави, слаби. А се носят с огромни дрехи. Я аз да имам тяхната фигура!

# 269
Мона прави и baby shower и погача.. И сега сигурно ще се почнат и торти за всеки месец. Интересно, че погачите са на един ден, предвид, че май не родиха на един ден.

И на мен това ми направи впечатление, имат към 10-тина дни разлика.
Ама конкуренция явно 😀

Общи условия

Активация на акаунт