Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 4 / Март 2019

• 153 980
  • 3 011
  •   1
Отговори
# 240
  • Някъде там
Симпатична е.
Гръмпи 💐😁😘
Честит празник!
Любопитно ми е ще го отбележат ли любимките?😊

# 241
Освен с грим в бяло-зелено-червено не виждам как биха от отбелязали Joy

# 242
  • Някъде там
Освен с грим в бяло-зелено-червено не виждам как биха от отбелязали Joy
Това ще е яко..
Иначе говорех за стори в Инстаграм 😁.

# 243
Абсурд да я изгледам Мари. Принципно дългите видеа ме отегчават, дори и да са на някаква тематика, а пък какво остава да я гледам 20мин да се гримира.
Превъртях набързо и в началото, и в края на клипа тя си изглеждаше по същия начин.

# 244
Честит празник!
Гръмпи е страхотна! Посред нощ се смях с глас. Три минути, наситени с забавни моменти. Всъщност това ми се ще да намеря и при непародийните влогърки. Искам съдържание, нещо ново да науча за грижа за кожата, подредба на дома, нещо интересно, което ми е непознато... А не манджа с грозде по всякакви теми накрая нищо.
Макар да бяхме обвинени, че сме змии и не оставяме горките влогърки на мира, ето вижда се, че ние много-много няма какво да кажем за тях като не ни дават матр'ял.

# 245
Моля за линк към видеото на Гръмпи.

# 246
Ще се запасявам и аз с повече сухи шампоани, не може то така... И разни сухи душ гелове и каквото има друго , за да не се налага да се къпя каждий ден. 😹😹😹😹

Каналът на Гръмпи го има в начална страница.

# 247
Днес ще има ли Зорница, някой знае ли

# 248
  • София
Честит празник, дами!
Дано поне днес няма глупави видеа. Simple Smile

# 249
Честит празник! Изчетох предните теми и реших да си направя регистрация и да се включа в тази. Изключително точно описвате всеки и лично аз съм се смяла със сълзи.

# 250
Честит празник, пепелянки и смок! Animal SnakeAnimal SnakeAnimal SnakeAnimal SnakeAnimal SnakeAnimal SnakeAnimal Snake

Гръмпи, уникална си както винаги! Смях се от сърце.

# 251
Смока някъде изчезна. Може и да е станал влогър Smile

# 252
https://youtu.be/7ek939WnHNE - това момиче е на 17, уау, изглежда на 23. И си каза трите имена във видеото.. нямам думи Grinning

# 253
  • Ilkeston
Гръмпи, както винаги е изключително полезна. 😁
Иначе това с коланите и децата според мен е безумно. Да, при по-стари модели автомобили, може и да е имало проблеми при катастрофа с колан, но при съвременните коли, ако не е сложен колана, не се отварят въздушните възглавници ако не е поставен правилно. Доколкото виждам, влогърките шофират съвременни автомобили.
За първи път ми направи впечатление Галя и разхождащото ѝ се в колата дете. Наистина бяха в трафик на път за мола, но нали са инфлуенсърки, а ако хората, които ги следват започнат да им подражават?

# 254
Мотаме се ние, смока ако е направил някой канал ще обере прИмоциите и спонсоршипа ...нека ни е гадно!

Общи условия

Активация на акаунт