Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 4 / Март 2019

• 153 977
  • 3 011
  •   1
Отговори
# 225
Ама защо така плюе в/у четките това момиче? 😖 Няма ли гримьори около нея, къде го е видяла това. И разбира се ежедневен грим, когато бързаме - 25мин.👌

Последна редакция: сб, 02 мар 2019, 23:46 от Emiliana V55

# 226
Щерката на Галка изяде един дислайк и другия път да си слага по-нормално спирала. Огледах се да не рекламира Гала Сикретс, но нали знаете като изкараш някой продукт абсурд да го ползваш. Laughing

# 227
Просто велика  Joy
На мен пък простотии не ми се гледат,при това поднесени доста аматьорски.Бекграунда е зле.Ето,искаш мнение - давам ти моето най-откровено такова.

# 228
"Хубавото, като не си миете косата е, че можете да се подсещате какво сте готвили." Ахахахха реваа  Joy Joy

# 229
Охх, не мога да гледам в момента, много ми е мъчно, че ще чакам чак до утре за новото видео на Гръмпи

И още един скрийншот, не че се заяждам нещо, може би днес са ми умрели няколко мозъчни клетки просто, но това само на мен ли ми се струва нелепо като изказване или си е точно такова?

/пак от Пирина

# 230
Пирина ме беше разчувствала (разплакала) с нещо, което беше написала за първия рожден ден на детенцето си. Много силен текст, но моето е на същата възраст и може би затова ме докосна така.
Иначе нищо не знам за нея, скучна ми е като цяло и не знаех, че е била звезда по други форуми.

Пепе вече какво да и коментира човек на аутфитите. Всеки път изглежда все едно някой я е предизвикал да облече първите три неща, които извади със затворени очи от гардероба.

Отивам да гледам Гръмпи.

# 231
Тая не плюе на четките , издухва ги Wink
И какво толкова я питат ВСИЧКИ за тоя грим? Тя стана като платно с две кафеви точки за очи на края Wink всички я питали за това, всички я питали за онова..
Ай, бЕгай!

# 232
Тази Пирина май съм гледала нещо, но не мога да се сетя. Дайте линк, че ми излизат разни песни за планини😀

# 233
Пирина я отписах още като забременя. Много досадна ми стана с това бременеене, сега пак не ми е интересна.

# 234
Тази Пирина май съм гледала нещо, но не мога да се сетя. Дайте линк, че ми излизат разни песни за планини😀
Търси empirina.

# 235

Обича 'да има светлинка в началото на окото". О не, не мога, та тя едвам свързва изречения. Не очаквах това да е дъщерята на Гала.

# 236
  • София
Проверих тази Евгения Джаферович.
Тук е като майка с двама сина. А е по- млада от мъжа си. Добре, че си е пуснала коса, макар че пак изглежда като боркиня в тяло. Тук, на тая снимка, мъжът ѝ хич не е лош, макар че малко нежен идва.

# 237
Женито като беше към 20те й се носеше от "хубавата" слава. На живо в тялото беше леко плашеща - много, ама много широк гръб (от километри си личеше, че е плувкиня), големи гърди, ниска и набита. Поведение - вървежна лолитка.
После стана "известна" и скоро не съм я виждала на живо. На снимките определено изглежда по-добре от това, което помня.

# 238
Проверих тази Евгения Джаферович.
Тук е като майка с двама сина. А е по- млада от мъжа си. Добре, че си е пуснала коса, макар че пак изглежда като боркиня в тяло. Тук, на тая снимка, мъжът ѝ хич не е лош, макар че малко нежен идва.

Е имай предвид, че на тая снимка е родила неотдавна и все още с парезата на лицето. Ванята изглежда като осмокласник. И двамата изглеждат по-добре сега. А Евгения мислех, че е някаква висока, не е ли??? Изобщо не съм я знаела от времето на сървайвър и плейбй, доста по-късно се "образовах" за съществуването ѝ и то по съвсем друга линия дойде.
Донякъде им симпатизирам, само като почнат да изскачат от всеки тв и интернет канал, ми идват в повече.

# 239
Жени ми е позната от Сървайвър,след това пък Ваня участва и се показа като много хитър играч стратег по американски.Изигра ги всички и беше радост за очите.

На мен са ми приятни да ги гледам и нямам против,че се "навират навсякъде".Предпочитам тях пред бръмчалки и чалгаджийки.

Общи условия

Активация на акаунт