Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 4 / Март 2019

• 149 240
  • 3 011
  •   1
Отговори
# 60
  • София
На мен май никой не ми допада. Ама някои от коментираните не ги и знам.
Мартично ми е като чалга певец. Има такава аура.
Майкъл прилича на мистър Грей, който обаче за мен е като анимационен герой.
На Ивана изглежда добряк и има топло изражение.
Филип ми е най- противен от всички. По принцип не ми допада идеята да се коментират близките им, но него си позволявам, щото каналът на пепа стана почти общ. Възпитание нулево. Заложби- май също клонят към нулата. Ни рисуването му рисуване, ни фирмата върви. Изглежда егоистичен надувко, който не може да поема отговорности. 

# 61
По характер на първо място слагам Мики на Милена, на второ Боби на Ивана, трето - на Мирелка бейби мъжът, четвърто - Мартинчо, по външност : първо място - Майкъл на Елица, но е твърде студен и дистанциран, второ - на Савина приятеля англичанин, трето - Филип Здравей.
Класацията ми за най-кофти поведение към половинката : първи повежда класацията Анелиния възлюбен, второ - Джош на Попова.

# 62
Ей никой не каза една добра дума за Сава Милото Мимин. Така да се старае момчето.

# 63
Ай горкияяяя Саватааа, мамин златен...ми не ме кефи.

# 64
Мартинчо на Валери не мога да го възприема сериозно и това си е! С това ломотещо фалцетче...и не мога да си обясня как е екскурзовод и жена му ама грам не е прихванала интерес по темата. Ако наистина има какво да разкаже въпросния, разбира се, че някои служат само да те придружат до хотела и обратно.
Харесвам Мики на Милена, хем е забавен, хем сериозен, личи си, че много държи на семейството.
Майкъл на Ели, симпатяга е, но леееко малко в повече ми е напудрен и "идеален". Както доста от шведите, впрочем. Просто като ги видиш и знаеш, че са си разграфили следващите 20-30години по  месеци и седмици, едва ли не. Ей такъв типаж.
На Ивана изглежда свесетен, май леко му е стъпила на вратлето, обаче. Личи си, че е добряк.
Филипчо ми е супер неясен, на моменти е забавен(със сигурност по-забавният от двамата, Пепа малко май е оперирана от чувство за хумор), но тва с многото неясни дейности ми говори малко за егоизъм и хаотичност.Като човек, който все още си търси мястото.

# 65
Те двамцата са си една стока, какво се чудите.

# 66
Ей никой не каза една добра дума за Сава Милото Мимин. Така да се старае момчето.
Той да вземе да се позамие първо пък чак тогава да се старае за каквото и да е друго.

# 67
Той да вземе да се позамие първо пък чак тогава да се старае за каквото и да е друго.

Тези двамата не знам защо, но като ги видя първоначално винаги се сещам за семейството на Honey Booboo. Мимито и Савата верно, че са направо интелектуалци, сравнено с онези, обаче пак... Има нещо много битово и материално, което не ми допада. И този безсмислен ексхибиционизъм, хем дълги, хем скучни видеа...

Последна редакция: пт, 01 мар 2019, 22:12 от tuali

# 68
Леле, евала на момата, за смелостта да се пусне в Ютуб, след като има такива проблеми. Облеклото е безкрайно неподходящо обаче.
Вулгарно е

Какви проблеми има, че не я издържах повече от 2 минути?
Има нещо в самото й говорене. Отделно от това, устата, зъбите, лицето като цяло. Природата не е била щедра към това девойче.
Ни един от мъжете на нашите влогАрки не ми харесва. Моя идеал за мъж е Джерард Бътлър.

# 69
И аз съм фенка на Джерито Smile Relaxed

# 70
Леле, евала на момата, за смелостта да се пусне в Ютуб, след като има такива проблеми. Облеклото е безкрайно неподходящо обаче.
Вулгарно е

Момичето има обратна захапка, която е могло още в детска възраст да се коригира, когато излезнат зъбите. .Доколкото виждам от видеото, ако въобще може да се прецени по него горната й челюст е недоразвита, доллната е преразвита.Състоянието се нарича прогения.На тая възраст само брекети ще помогнат.
Всички тези деформации водят до говорни нарушения и неправилна артикулация, най-често не може да изговори звучи С-З-Ц--Ч-Ш-Щ т.е. съскащи и шушкащи.
Повече информация ако ми плати хонарара.Laughing

# 71
Гледах последното видео на Попова. Не ми пречи, че е спонсорирано от ДМ, продуктите, които показва даже са хвалени тук по темите. Но не е права, че в нощния крем на Балеа няма алкохол, има alcohol denat напред в състава.

# 72
Вулгарно е

Момичето има обратна захапка, която е могло още в детска възраст да се коригира, когато излезнат зъбите. .Доколкото виждам от видеото, ако въобще може да се прецени по него горната й челюст е недоразвита, доллната е преразвита.Състоянието се нарича прогения.На тая възраст само брекети ще помогнат.
Всички тези деформации водят до говорни нарушения и неправилна артикулация, най-често не може да изговори звучи С-З-Ц--Ч-Ш-Щ т.е. съскащи и шушкащи.
Повече информация ако ми плати хонарара.Laughing

За жалост освен естетичен тоя проблем има и други последствия- неправилно изтъркване на зъбите, впоследствие и по-лошо. Кофти е така да обсъждаме физически дадености, но когато е нещо поправимо и пряко свързано със здавето ти, почваш да се чудиш защо не са взети мерки..

Последна редакция: пт, 01 мар 2019, 22:29 от tuali

# 73
Много сте наблюдателни, змийчета Grinning няма да я гледам, нещо не ме кефи идеята да им гледам кошчетата за боклук, пък и тези видеа като цяло се поизтъркаха. Приятен уикенд от мен, че ще отсъсссствам (:

# 74
Е, ние не ги обсъждаме за лошо. Момичето може да си помогне не само чисто визуално, но и в комуникирането. Има много деца и възрастни с обратна захапка.
Много сте наблюдателни, змийчета Grinning няма да я гледам, нещо не ме кефи идеята да им гледам кошчетата за боклук, пък и тези видеа като цяло се поизтъркаха. Приятен уикенд от мен, че ще отсъсссствам (:
Логопед съм по образование и просто такива неща ми се набиват в очите.

Общи условия

Активация на акаунт