Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 4 / Март 2019

• 151 441
  • 3 011
  •   1
Отговори
# 1 875
Полина отдавна я следя, не си губи времето- за две-три години смени три гаджета, снимките с бившите са изтрити, този явно е добра партия, щом си позволяват такива наеми.
А Валерито не мисля, че е била в Йордания като придружаваща Мартин и ползваща съответните отстъпки.Екскурзоводът е плътно с групата си , такива снимки и пътувания с кола няма как да се осъществят.

Последна редакция: чт, 21 мар 2019, 09:03 от Maya Petrova 601620

# 1 876
  • Русе
Може просто да е от фирмата на Мартин и да ползва отстъпка, Йордания не е евтина дестинация. Със сигурност самата тя, ако беше САМА едва ли щеше да може да си позволи ежемесечните си пътувания. Отделно, винаги има почивки за снимки и свободни разходки, така,че тя може да снима, тогава, за да не се вижда групата.

# 1 877
  • София
Полина само като видях, че е от Киев и тотално се отказах да я следя. Като хо знам в каква мизерия живеят там и как мечтаят да си хванат чужденец и да избягат с 200та. Примери много имам около мен. И като дойдат тук вече са голямата работа, от всичко разбират, всичко знаят. И да фетишът към лукса върви ръка за ръка при тях

# 1 878
Милена и Мики са ми много симпатични - Здравейтее, приятели.. хаха
Допада ми , че влоговете им са на семейна тематика, какво ще си готвят, къде ще ходят, ъпдейт за децата. И двамата са готини.
Видях, че Ивана е пуснала ново видео с придобивки и си казах - оо не/ втора част на Валерката и дори не го пуснах.
Полина ми е особена, но е симпатяга.

# 1 879
До тук влогърките ги обединява едно-търсят си богати мъже,няма да се хванат с някой случаен. Нали трябва да ги водят по екскурзии,да има снимки за инстаграм,хубави апартаменти,кви са тея мизерни 75кв. И после ми вдъхновявали и дават добър пример на момичетата. Примера е зарежете работата,хванете се с богаташ,родете му по едно две бебе да го вържете и живота е перфектен. Какво става обаче,ако богаташа ги зареже и те останат сами на улицата с две деца?

# 1 880
Часът е 9.40 и Пепе вече спомена, че е живяла  в Дания.
Това е всеки ден, по няколко пъти

# 1 881
  • София
Кои пък са тези блогърки с мъже богаташи?

# 1 882
Часът е 9.40 и Пепе вече спомена, че е живяла  в Дания.
Това е всеки ден, по няколко пъти

Шок 😱😆 Сега като каза се замислих, тя всъщност казвала ли е как, кога и най-вече защо е заминала? Мен ми се губи.

# 1 883
Ако са с мъже богаташи няма да взимат дори и безплатните парцали на шиин и др. такива боклуци.

# 1 884
И аз не съм забелязала всяка една да говори за екскурзии и т.н. Единствените, които го правят според мен са Валери и Ели. Но при Ели всичко е естествено и не е това главното при нея. Те ходят на екскурзии 1 2 пъти годишно. При Валери нещата преливат от тъпотия. Иска хората да я мислят за богаташка, мъжа и за бизнесмен и това и носи голямо удовлетворение в живота

# 1 885
Адри , да бъдем честни и да си кажем , че повечето родни влогърки показват някакъв супер висок стандарт на живот , който не става като си работиш от 8 до 5 .Милена колкото и обикновено семейство да изглеждат пак си имат доста висок стандарт на живот , уж работи нещо от вкъщи , но има доста свободно време,Валерката не работи(пардон - работи youtuber) , Ивана и тя вече модерна работи от вкъщи, ти също работиш от вкъщи , но твоята работа е сигурно доста по-натоварена и ти нямаш време за клипове.Като цяло няма родна влогърка , която да си работи и да има време да прави клипове и да се лигави по екскурзии и заведения постоянно или поне аз не се сещам , може да греша.За мен всички живеят в някакъв розов балон , където всичко е прекрасно и дават пример как може да не работиш , но да си имаш всичко само като снимаш някакви клипчета.Много ми е интересно след 10 години какво ще стане с тяхната професия , но поживем-увидим Simple Smile

Последна редакция: чт, 21 мар 2019, 10:06 от HollywoodGirl

# 1 886

Постоянно говореше колко е трудно с деца и работа.. 🤫🤭😅

# 1 887
В скандинавските държави стандарта на живот е много висок. А пък в сравнение в България още повече. Мики работи с някакъв камион. Има си фирма

# 1 888
Адри , да бъдем честни и да си кажем , че повечето родни влогърки показват някакъв супер висок стандарт на живот , който не става като си работиш от 8 до 5 .Милена колкото и обикновено семейство да изглеждат пак си имат доста висок стандарт на живот , уж работи нещо от вкъщи , но има доста свободно време,Валерката не работи(пардон - работи youtuber) , Ивана и тя вече модерна работи от вкъщи, ти също работиш от вкъщи , но твоята работа е сигурно доста по-натоварена и ти нямаш време за клипове.Като цяло няма родна влогърка , която да си работи и да има време да прави клипове и да се лигави по екскурзии и заведения постоянно или поне аз не се сещам , може да греша.За мен всички живеят в някакъв розов балон , където всичко е прекрасно и дават пример как може да не работиш , но да си имаш всичко само като снимаш някакви клипчета.Много ми е интересно след 10 години какво ще стане с тяхната професия , но поживем-увидим Simple Smile

Абсолютно съм съгласна. Нямам против високия стандарт на живот,но имайки предвид какви са средните заплати в България надали си позволяват всичко сами. Част от заведенията на които те ходят съм ги посещавала и цените никак не са евтини,а от сторитата им доста често ядът навън. Като цяло и самате локации на които живеят,отново не са с евтина наеми. Съчетавайки всичко това,дали една заплата само от Youtube е достатъчна? Ако някой отговори с да напускам работа,за да взимам още повече пари.

# 1 889

Постоянно говореше колко е трудно с деца и работа.. 🤫🤭😅

Ами да не е раждала като и е трудно да се снима,писна ми да и слушам оплакванията колко й е трудно. Да не е единствената с две деца,ами някой жени работят от 9 до 5 и се оплакват по-малко от нея. Куха лигла!

Общи условия

Активация на акаунт