Моята работа по принцип не е от къщи. Само сега, за втората ми година майчинство се разбрхме като компромисен вариант да съм дистанционно, докато приемат малката на ясла. От септември се връщам обратно в офиса, а отделно от това ще снимам и предаване.
На мен лично не ми е проблем натоварената работа (а тя наистина е такава), за да не снимам, а това, че и Алекс си е при мен и е ужааасно дива и обсебваща. Ако реша въпреки това да снимам, означава тя да е във всеки клип, мажеща по пода продуктите, които показвам (вече се е случвало) или катереща се по главата ми докато говоря за нещо сериозно. За да успея да снимам, трябва да има някакво суперщастливо стечение на обстоятелствата тя да спи, да няма нищо спешно служебно за вършене в този момент и да не съм рошава, негримирана и с обелени нокти
Ако само работех, лесно щях да намирам по 30 минути за заснемане на един клип седмично, но нещата са комплексни и не при всеки работещ блогър е така.

С тая нейната минимална обща култура не може да върже две думи. Много ку*a лейка е, много.
Е, все едно и също повтаряш, Пепчо. Чети малко, информирай се, не всеки път проблемите са заради възрастта. Тя защото е много млада (и зелена), милата.