Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 4 / Март 2019

• 151 432
  • 3 011
  •   1
Отговори
# 1 890
  • София
В наши дни има доста доходоносни професии, които можеш да работиш от къщи. Милена е фрийлансър, доколкото знам. Работата и на Ивана също явно може да се върши дистанционно. Поли също работи извън блогърството.

Моята работа по принцип не е от къщи. Само сега, за втората ми година майчинство се разбрхме като компромисен вариант да съм дистанционно, докато приемат малката на ясла. От септември се връщам обратно в офиса, а отделно от това ще снимам и предаване.
На мен лично не ми е проблем натоварената работа (а тя наистина е такава), за да не снимам, а това, че и Алекс си е при мен и е ужааасно дива и обсебваща. Ако реша въпреки това да снимам, означава тя да е във всеки клип, мажеща по пода продуктите, които показвам (вече се е случвало) или катереща се по главата ми докато говоря за нещо сериозно. За да успея да снимам, трябва да има някакво суперщастливо стечение на обстоятелствата тя да спи, да няма нищо спешно служебно за вършене в този момент и да не съм рошава, негримирана и с обелени нокти Laughing Ако само работех, лесно щях да намирам по 30 минути за заснемане на един клип седмично, но нещата са комплексни и не при всеки работещ блогър е така.

# 1 891
Милена и Мики са с такъв стандарт защото живеят в много малко градче (приблизително колкото Асеновград, даже по-малко), ако бяха в по-голям град нямаше да е така. Съответно къщата им не е скъпа сама по себе си, те си я ремонтират на части лека полека, не вярвам да са големи суми това, а и там никой не плаща наведнъж, всичко се изплаща, дори чинии и чаши можеш разсрочено да вземеш.

Те специално не мисля, че показват особен "лукс" . Там детските са добри, градината безплатна и ако Милена се е осигурявала при Мики е взимала и добро майчинство. Друг е въпросът, че не всеки може да си го позволи това без да има и един работен ден. Тук хората живеят в големите градове, на тясно, за да могат да работят, защото ако се пръснат по малките населени места ще са си в къща, но пък без работа.

Последна редакция: чт, 21 мар 2019, 11:47 от Emiliana V55

# 1 892
Пепе днес беше в свои води - говориха почти само за раждане, майчинство и т.н. Нейната теза, естествено беше, че е нормално да водиш детето се на работа и хората трябва да се съобразяват, обаче другите я върнаха малко на земята. И други глупости каза, но не ми се коментират вече обичайните и неадекватности. И да, ако не сте разбрали, живяла е в Дания. Също е работеща майка.
Аутфитчето беше един път. Който колкото ще да ми разправя колко е фешън и не-Пайнерско да си на обувки с ток и чорапки, за мен това съчетание няма място извън модния подиум.

# 1 893
Скрит текст:
Постоянно говореше колко е трудно с деца и работа.. 🤫🤭😅

Да, и все към социалките се опитваше да насочва разговора, щото нали уж е голямата специалистка. Sweat Smile С тая нейната минимална обща култура не може да върже две думи. Много ку*a лейка е, много.

Андрей според мен й прецени багажа още в началото, през цялото време показва едно снизходително и присмехулно отношение.

Последна редакция: чт, 21 мар 2019, 13:50 от Не се сърди, човече

# 1 894
И аз погрешка си пуснах Бтв-то. Андрейчо си рекламираше Фермата, Пепито каза, че щяла да организира "благотворителен бал" във Варна и Бургас, да подпомогне семейство с репродуктивни проблеми и пак спомена, че това е заради възрастта или нещо друго. Rolling Eyes Е, все едно и също повтаряш, Пепчо. Чети малко, информирай се, не всеки път проблемите са заради възрастта. Тя защото е много млада (и зелена), милата. Smile

# 1 895
Аутфитчето беше един път. Който колкото ще да ми разправя колко е фешън и не-Пайнерско да си на обувки с ток и чорапки, за мен това съчетание няма място извън модния подиум.
Днес специално имаше причина да е облечена така. И да е обута с такива чорапи.
На мен много ми хареса роклята. Беше в свежи цветове

# 1 896
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Пепе днес беше в свои води - говориха почти само за раждане, майчинство и т.н. Нейната теза, естествено беше, че е нормално да водиш детето се на работа и хората трябва да се съобразяват...
  Ама разбира се, тате или мама е хирург, и понеже няма кой да го гледа, ще си играе под операционната маса, или пък ще гаси пожар с тате... Гениална теза!

# 1 897
Днес специално имаше причина да е облечена така. И да е обута с такива чорапи.
Права си, хем знаех, пък не съобразих. Наистина, от тази гледна точка, похвално.

# 1 898
Скрит текст:
Пепе днес беше в свои води - говориха почти само за раждане, майчинство и т.н. Нейната теза, естествено беше, че е нормално да водиш детето се на работа и хората трябва да се съобразяват...
  Ама разбира се, тате или мама е хирург, и понеже няма кой да го гледа, ще си играе под операционната маса, или пък ще гаси пожар с тате... Гениална теза!

Както обича да казва Пепето - "всичко е въпрос на желание"... Laughing

# 1 899
Е, в интерес на истината, спомена мимоходом, че има случаи, в които не можеш да си вземеш детето на работа, но все още си вярва, че това са изключения.
Също, майка и и баща и имали само 1 дете, защото тогава било трудно да имаш повече Astonished

# 1 900
Много ми е интересно как на мен Антоанет Пепе ще ми каже как да раждам, кога да раждам, защо да раждам и т.н. Да вземе да се осъзнае малко, че и мен почва да ме дразни

# 1 901
Скрит текст:

Както обича да казва Пепето - "всичко е въпрос на желание"... Laughing

И на позитивна нагласа! На Пепе и препоръчвам психолог има изключително нереална представа за живота и всичко около нея. Не съм гледала предаването ама сериозно ли е казала това за децата на работа?

# 1 902
На бабината й трънкина е от възрастта. Кухо тъпо.........

# 1 903
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Също, майка и и баща и имали само 1 дете, защото тогава било трудно да имаш повече Astonished
Не са имали желание, и не са се постарали достатъчно, ние сме две деца Simple Smile

# 1 904
Е, в интерес на истината, спомена мимоходом, че има случаи, в които не можеш да си вземеш детето на работа, но все още си вярва, че това са изключения.
Ей това се чудя и аз. Майка и баща ѝ са нагледен пример за това, колко всъщност е възможно да си млад родител и работещ. Еми ражда ти се едно изневиделица и си го гледаш и работиш, но за друго не мислиш, защото ще усложни нещата. И ние едно време бяхме добре материално, когато бях сама. Но моите родители са искали още деца и съответно са дали един куп пари за инвитро и цели 12 години мъки докато се родят братята ми. И аз не съм била от раз, 3 години са опитвали при все че са били категория млади.
Тя сега ми обяснява, колко е лесно всичко, а от къде го знае това. От къде ѝ е примера?

Последна редакция: чт, 21 мар 2019, 11:46 от Emiliana V55

Общи условия

Активация на акаунт