Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 4 / Март 2019

• 151 383
  • 3 011
  •   1
Отговори
# 1 980
На мен видеото на Ели ми хареса. Те са дошли за един ден до България и то да вършат работа,няма как да му покаже всички места,които имаме тук. Ако работата им е била в София защо да отсядат във Враца. Тук не мисля,че е 8а инстаграм,а за да не губят време в пътуване. В едно стори Ели беше казала,че не поддържа връзка с баща си и брат си. София на Ети детето,вече не иска да се снима. Joy

# 1 981
  • София
Пепето ми харесва на тази снимка. Определено и подхожда повече елегантен стил. А душата не мога да си изкрива , децата и двете са няма такива сладури. Да са и живи и здарви , а на нея да и дойде акъла. За приятелството и с Елица , нещо ми изглежда изкуствено на последното видео. Не мога на определя защо , не гадая какви са им отношенията , но с такова усещане останах. Но пък Ели се усеща,че говори за любов за София.

# 1 982

Валери вероятно ще рекламира нечий фризьорски бизнес или марка екстеншъни. Едва ли ще се бръкне от джоба си да си ги слага, при положение, че звучи така сякаш дори не е сигурна, че ги иска. А и реално погледнато, не мисля, че има нужда от тях. 

Последна редакция: пт, 22 мар 2019, 09:13 от bubanka

# 1 983
Валерито освен ако не рекламира Russian virgin hair, въобще да не ми говори за екстеншъни.

# 1 984
Изразът беше ясен, че не е буквален.
На мен Пепе ми хареса до тук с визия в предаването от колената нагоре. Обувките ѝ все не ми се връзваха.
Не съм я слушала много, но разбрах със сигурност, че е живяла е Дания Wink

# 1 985
На тая пък само екстеншъни и липсваха

# 1 986
А аз не мога да повярвам, че в тая тема денонощно се обсъжда Пепон. Взела ви е акъла. Лягайте си. Smile

# 1 987
Желанието за показност на Пепе и Филип ги превръща в едни объркани хора. Казвам "объркани", защото долавям ту стремеж да го играят хипарско семейство, ту от друга страна са меркантилни позьори, които не могат да не живеят без скъпи подаръчета и фенси дрешки. Това раздвоение  коя роля да играят обаче идва именно от нуждата им да са все център на внимание.

# 1 988
Явно продължаваме с пепето. Изгледах видеото на Ели и ми направи впечатление, че Пепе там ѝ е неловко и се чуди какво да каже.  Както по телевизията. Явно се чувства добре само, ако сама себе си снима. А може и да е нормално да се притеснява като я снима друг!

# 1 989
  • София
Сега гледах видеото на Елица. Много много грозно впечатление ми направи гаджето й. Нареждаше и хейтваше за дупките по Графа като някакъв претенциозен тиранин, а тя скланя глава и кима, чудейки се какво да каже. Такива хора, способни на подобни лекции, са кофти човеци. Ше му се не види и сплесканото датчанче. Ако някой а такъв хъс ми говори за страната, няма да му простя. Че има дупки, има, че въздухът в София е кофти, кофти е, ама някакъв да щрака като бей, баста.

Захилих се мощно на примерите с врачките и леенето на куршуми. Това е привилегия на необразованите и прости хора. Куршум да си тегли, не да си лее пепата.

# 1 990
  • Русе
Всъщност коментарът на Майкъл за мен беше уместен: вметна,че е имало голяма дупка ,която не е била обезопасена нито с лента, нито с знак и помоли да бъдат поправени, най-вече заради възрастните хора. Т.е. не усетих нищо подигравателно в коментара му , докато Ели  : ,,тук има една малка дупчица,, .....
На мен също ми се стори фалшиво тяхното приятелство, но те си знаят най-добре.

# 1 991
Аз пък не съм патриот, но и на мен ми изглежда малко грубо да си гост някъде и да хейтваш и да посочваш недостаъците. Няма значение държавата, то е все едно да влезеш у някого и да започнеш да му критикуваш дома.
На Ели определено не й стана приятно от забележките на господин Бърч и то не й стана приятно, защото май все още не е изгубила съвсем мечтата си един ден и тя като приятелката си Пепе да изживява скандинавския си ляйфстайл в България. Ама както каза в едно клипче меланхолично "ти не си като Филип, ти не би се преместил в България"....

# 1 992
А забелязахте ли как Ели каза: "Прочете ли си новините?" Grinning

# 1 993
Коментарът на Майкъл е уместен. Наистина пътищата и тротоарите ни са в лошо състояние. Щом се спъва е нормално да му прави впечатление, все пак е дошъл в европейска столица, а не на някое затънтено място.

# 1 994
  • София
Ми и според мен на Майкъл си беше коментара на място. Не е говорил надменно и да е хейтил, а съвсем нормално си го е казал. Всеки път като отида в Париж казвам на франсетата че ме убива тази миризма на пикня навсякъде, градът на парфюмите мирише на пикня навсякъде, още от летището. Дреме ми дали са се обидили. Ако има нещо което ужасно ме дразни тук е вторачването в астрологията и постоянното величене на историята. Едва ли идва Майкъл за първи път, та да му показва забележителности.

Общи условия

Активация на акаунт