Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 4 / Март 2019

• 151 406
  • 3 011
  •   1
Отговори
# 1 965
Аз мисля, че са дошли по работа и за това не го е завела в планината. Имали са си работа из града. Поне така мисля.

# 1 966
Скрит текст:
Eли всеки път, когато е в София, не пропуска фризура. Сякаш в Дания няма добри професионалисти. Coco nail отново на дневен ред. И мисля, че разбирам защо така лигаво говори на Майкъл - защото в английския й има 300 думи, които върти и е неуверена в разговирите си с него и компенсира с миличко поведение и боди ленгуидж. Напомнят ми за една моя позната двойка  англичанин и филипинка  - филипинката 5 години не успя да научи английски и поведението й е точно като на Ели.

Има фризьори в Дания, че и 4 години учат за фризьори и 3 седмици след подстригване се чудиш как и на къде да си фиксираш косата. След подстригване в България при непрестижен фризьор и след 5 месеца косата ми е по- дълга, но прилично оформена. Цената няма да я коментирам, въпрос на стандарт в държавата, ако работиш не е проблем да се подстригваш в Дания Simple Smile

# 1 967
Аз мисля, че са дошли по работа и за това не го е завела в планината. Имали са си работа из града. Поне така мисля.

Тя каза във видеото, че са имали работа в някаква банка.

# 1 968
Още когато каза,  че ще идва до България уточни, че е по-работа.  Русото момиче наистина е направило чудесно видео, но 24 часа, за които Ели е била тук няма как да го заведе където и да е. А дали се среща с нейни роднини си е нейна работа. 

# 1 969
Ако ви направи впечатление в по-предното видео Ели говореше с баба си по телефона. И аз се чудя какви са ѝ отношенията със семейството, май не поддържа връзка с баща си и брат си. 🤔

# 1 970
Пепе е пуснала пост в Инстаграм, където обявява, че е записала видео с раждането на Сиена 😄 та ние съвсем буквално го видяхме, какво ли още ще може да добави 🤔

# 1 971
  • София
А ние знаем точно къде са ходили Ели и Майкъл в България през годините, защото сме им светили?

Това малко започва да прилича на конспирациите, че Пепе и Ели са се скарали...

Смешни са ми тези генерални изводи и гадаене на боб и youtube. Не можем да знаем кой, къде ходи, защо само от 15 минути видео веднъж в седмицата.

# 1 972
  • където ми харесва
Всъщност, видеото на Ели е сладко. Очевидно са се забавлявали, което е готино. Все пак, били са тук за много малко време, кога да го разхожда по забележителности.

# 1 973
  • София
На мен ми стана интересно защо казва на баба си да мине на другия телефон...
Толкова ли не може да й купи един gsm. Спестете доводите как старите хора не могат с мобилни, не само вие имате баби и дядовци. Визирам тези, които винаги адовактстват на влогърките безплатно.

# 1 974
Ели изглежда много по-щастлива в България. Много бяха мили моментите със Сиена и Майкъл, ще бъде страхотна майка. Малко странни ми дойдоха обясненията им с Пепе как и двете са различни, но затова приятелството им е истинско. Препратки към коментарите тук си бяха това.

Хареса ми домът на Алекс и Даниел, не е в мой стил, но на тях им отива на шантавостта. Алекс ми е много сладка.

Нямам против екстеншъните, някои стоят много добре. Тати също има от години, но косата й изглежда перфектно, но ми направи впечатление репликата на Валката "аз съм прекалено възрастна да напускам клубовете последна.." мдаа ама не си прекалено възрастна, за да се лендзиш за вентилаторче с hello kitty.  Laughing

Последна редакция: чт, 21 мар 2019, 22:45 от mimihopps

# 1 975
  • София
Ели много повече ми допада за разлика от приятелката й. И като визия, и като стил на обличане. Харесва ми, че се снима и без грим. Някакси по-естествена ми идва и не ми крещят отвсякъде рекламите.

# 1 976

Оххх, мамоууу...

А някой обясни как Пепе била продавачка в магазин, случайно забременяла. А приятелката й Елица какво е? Блогърка с бизнес, спонсориран от дядо ти, Ааа пардон, гаджето ти, която минава на следващо ниво като си намира мъж ала 50 нюанса сиво и рязко забравя за корените си. Само детето й липсва, щото Майкъл не е толкова глупав да й го направи отначало още. Ама иначе включва разговор с баба си, да си каже зрителят "О, какво мило момиче", но де факто - не е точно така.

# 1 977
Фльонгата сега на детето ли я завърза тцтц
Много е подходяща с тая възел баш там.

# 1 978
  • София
един, два, три..осем девет..двадесет и девет, тридесет..четиредесет и пет.. сто и два
Зъбите и броя, не друго.

Lana, аз го казах това, което си цитирала. Да, съгласна съм и за Елица.

# 1 979
Пепе е пуснала пост в Инстаграм, където обявява, че е записала видео с раждането на Сиена 😄 та ние съвсем буквално го видяхме, какво ли още ще може да добави 🤔

Тая крава не е ли издоена вече??? Освен да покаже близки фронтални кадри от раждането, не знам какво остана? Хем ще си гарантира още няколко покани в телевизии и скок на абонатите, нали това ѝ е важното, инфлуенс и пр да има..

Общи условия

Активация на акаунт