Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 4 / Март 2019

• 151 413
  • 3 011
  •   1
Отговори
# 1 950
Не смятам, че се преувеличава за отношението на Андрей /а и водещите/ към Пепе. Цяла седмица я гледам вече, на моменти ми става жал, на моменти смешно. Казва някаква тъпотия, която решава, че е крайно велика и ще получи възхвала, поглежда Деси с усмивка, но втората е желязната лейди и си отмества погледа ахахах Андрей също я гледа с едно снизхождение, Сашето на моменти откровено и’ се подиграва по тънката лайсна. На моменти наистина ми става кофти за нея, ама нека малко се приземи, няма лошо

# 1 951
По принцип е просташко товя отношение , Слави за това ме дразни на моменти , поканил си някой за гост, може да се държиш без пренебрежение.

# 1 952
Оо не смятам, че се доближава дори до отношението на Слави към някои от гостите му, което е доста грозно.

# 1 953
  • София
Скрит текст:

Случайно попаднах на това момиче, което е направило чудесен влог от посещението си в България.

Еха, много готино!
Винаги ми е много интересно как чужденците ни виждат нас и в интерес на истината е значително по-положително, отколкото ние сами се виждаме. Винаги научавам и по нещо ново.

# 1 954
Не съм го гледала , само четох тук.
Тъпо е да си изживяваш като посредна инстанция на база твоя опит , това по повод Аноанет. Аз не знам дори защо я канят , освен ако не е по някой проблем , така общо да си говори ми се струва безсмислено.

# 1 955
Те канят всякакви хора като коментатори. Аз често ги гледам и бих казала, че е имало и много по-тежки случаи от Пепе.
Струва ми се, че най-вече канят хора, които имат да промотират нещо или напълно непознати с очевидни амбиции да влезнат в публичното полезрение. От тази гледна точка, подозирам, че участията може да се уреждат и от разни ПР-и и с цел реклама/ популяризиране. Пепето си е съвсем на място.
Отношението на водещите и Андрей е съвсем цивилизовано, но просто не са от типа хора, които биха се съгласявали с всичко, което ляйф коуч Пепе каже. Често и опонират, но с тънък намек по-скоро, а не директно.
Аз също забелязах как Пепето казва нещо супер уверено и чака фанфари, но бързичко я връщат на земята и тя започва да се съгласява, все едно и тя е имала предвид точно същото.

# 1 956
  • София
Ели сега е качила клип , и са при Пепето

# 1 957
Валерката в последния влог казва, че ще слага екстеншъни, мамоооо, Планета вече официално отваря врати за нея Heart

# 1 958
Гледам дома на мама модел и си мисля как всичко, което сега показа и се хвали с него след 7-8 месеца че трябва да бъде прибрано или сложено на високо, че Габриелчо ще им види сметката Wink
Сега съм на този етап и за това така ги виждам нещата и при Сашка и при Ралица

# 1 959
Eли всеки път, когато е в София, не пропуска фризура. Сякаш в Дания няма добри професионалисти. Coco nail отново на дневен ред. И мисля, че разбирам защо така лигаво говори на Майкъл - защото в английския й има 300 думи, които върти и е неуверена в разговирите си с него и компенсира с миличко поведение и боди ленгуидж. Напомнят ми за една моя позната двойка  англичанин и филипинка  - филипинката 5 години не успя да научи английски и поведението й е точно като на Ели.

# 1 960
Такива като тази Михаела по-добре да не се захващат. Защо пита последователите си за теми за канала? Ако сам не се сетиш за теми, по-добре не се пълни да правиш канал, явно нямаш какво да кажеш.

# 1 961
  • София
Гледам дома на мама модел и си мисля как всичко, което сега показа и се хвали с него след 7-8 месеца че трябва да бъде прибрано или сложено на високо, че Габриелчо ще им види сметката Wink
Сега съм на този етап и за това така ги виждам нещата и при Сашка и при Ралица

Хахха и аз същото си мислех, как онея кравички ще се вдигнат на високо

Тъкмо си мислех че на Валери и е време да си удари една черта на косата, тя екстеншъни...

# 1 962
Валерката в последния влог казва, че ще слага екстеншъни, мамоооо, Планета вече официално отваря врати за нея Heart
Или от МегЗ или от шиин ще ги вземе.

# 1 963
Ели за пореден път затвърди мнението ми колко е ограничена, въпреки претенциите, които демонстрира нон стоп. Има 24 часа в България, отсяда в хотел в София/близо до апартамента на Пепе-Здравей/, като че си няма роднини във Враца, ама там не е инстаграмъбъл...Отива да се подстриже в Коко, щото както каза Пепона, в Дания е скъпо. След това се хили като варена тиква до рециклираните цапаници на новоизлюпения датски артист, в галерия, приличаща на бар. Гаджето и, което явно не знае нищо за България, ще ни запомни с дупките по пътищата...Вместо да го заведе на едно от стотиците красиви места в нашата страна, тя го води по кафетата в София... Веднага се сещам се за страхотния влог на русата мацка, който споделих по-рано днес - направо ми става жал, как чужденците се кефят на малките нашенски неща като баница с айран и народни танци. А нашата мома и една малка част от страната ни не му показа! Ама то  нали все няма време за дълъг престой в България, иначе да ходи на екскурзии до Маями, има. Сори бът нот сори - не е нищо повече от кифлата Пепе. Както се казва - кажи ми кои са ти приятели, да ти кажа какъв си!

Последна редакция: чт, 21 мар 2019, 21:32 от butterfly_s

# 1 964
Много интересно видео от Ели, даже можеше и по дълго да е, добре ги снима нещата. Онзи ден Пепе направи лека препратка към Ели, каза, че никога не е споделяла диета и не иска да набляга на това колко е слаба или кльощава и не би коментарала колко килограма е. Ели не беше ли се похвалила в иг колко килограма е.

Общи условия

Активация на акаунт