Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 4 / Март 2019

• 151 416
  • 3 011
  •   1
Отговори
# 1 935
А беше време, когато си се снимаш по сутИон и никой не ти плаща за това...Grinning
Скрит текст:

# 1 936
Yogurina, коментирах единствено фактологията - тя ти е грешна. Измисляш си неща, които не са показани. (каква й била физиономията)

За общото впечатление съм съгласна, даже мисля, че Андрей е доста по-умерен от Сашо, който откровено се подиграва. А Антоанета ми изглежда изнервена и на тръни, все едно я е страх да не каже една грешна думичка.

# 1 937
Yogurina, коментирах единствено фактологията - тя ти е грешна. Измисляш си неща, които не са показани. (каква й била физиономията)

Нямам време да търся и превъртам, нищо не си измислям....ако имаш време, потърси.

Аз имам по-ползотворни неща за правене сега- да се въртя из коридорите на хотела, облечена като зебра и да нагъвам шампанско и ягоди в Жакузито, правейки муцки за Инстаграм.

Аривидерчиии! Animal Snake Animal Snake Animal Snake

# 1 938
Мама модел  изпревари Пепето и ще си покаже дома днес.

# 1 939
Скрит текст:

Случайно попаднах на това момиче, което е направило чудесен влог от посещението си в България.

Личи си, че е дошло да опознае страната, пробва характерни ястия, информирала се е за забележителностите...абе всичко е както си трябва.

Нашите влогърки със смешните им напъни за травъл влогове....са гола водА!

Последна редакция: чт, 21 мар 2019, 15:40 от butterfly_s

# 1 940
Сетих се за травъл влог на Джансу-то до София, всъщност това беше първия клип, който й гледах и почнах да я следя. Много земно момиче, обича да пътува и снима хубави влогове, но и тя обича пр пратките, възползва се от "славата" си и участва и в професионални реклами...
Скрит текст:

# 1 941
Скрит текст:

Случайно попаднах на това момиче, което е направило чудесен влог от посещението си в България.

Личи си, че е дошло да опознае страната, пробва характерни ястия, информирала се е за забележителностите...абе всичко е както си трябва.

Нашите влогърки със смешните им напъни за травъл влогове....са гола водА!

И аз точно идвах да го споделя. Ето това е влог от пътуване.

# 1 942
Пълна скука! Тия работи ги има в Гугъл.

Друго си е да показваш банята и коридора на хотела 😂

# 1 943
Аз от скоро гледам тази двойка травел влогъри. Много ми харесва, че са естествени и в същото време се радват искренно на преживяванията. Винаги вмъкват и интересни факти и хапват традионни храни. И разбира се имат страхотно качество.

# 1 944
Скрит текст:
Пълна скука! Тия работи ги има в Гугъл.

Друго си е да показваш банята и коридора на хотела 😂

И да обиколяш дрогериите за най-новите коректорчета и палитрички, щото за онлайн пазаруване не сме чували.

Признавам, че на връщане от Брюксел куфара ми беше пълен с шоколад и неговите производни/ ама белгийският шоколад е брутално вкусен/ чревоугодниче съм си, какво да правя Relaxed

# 1 945
  • София
Не виждам нищо фактологично в нечия физиономия или отношение към човека.
Това са лични възприятия. Не съм гледала предаването, но няма да се учудя, ако й се подиграват тънко тънко. И аз бих й се смяла на главозамаяността и липсата на връзка с реалността. Май много обича да се изтъква колко е млада, а във фейса прилича вече на 40- годишна, като е без филтри.
Млада- стара майка Laughing

# 1 946
  • София
Иван наистина много се е променил. Засичала съм ги в баровете  по време на буйната им младост с Иван и разликата е огромна.
Хем са умни, хем са успял в това, което работят. Никак не е малко.

А Антоанет си мисли, че като си вечно усмихнат, позитивен и т.н. и те нещата просто така ти се случват. Просто няма връзка с реалността.

# 1 947
Обзавеждането и цялостната визия на къщата на мама модел е доста цветна, не е по моя вкус, но те са си такива и явно си им харесва.
През цялото време имах чувството, че съм в детска къщичка за кукли.

# 1 948
На мен видеото на Александра ми хареса, въпреки че и аз не си падам по толкова цветове накуп. Интересно беше, че показа малките неща в дома им, които наистина го правят дом. Повечето влогърии се забиват при рафта за козметика или гардероба.

# 1 949
Иван наистина много се е променил. Засичала съм ги в баровете  по време на буйната им младост с Иван и разликата е огромна.
Хем са умни, хем са успял в това, което работят. Никак не е малко.

А Антоанет си мисли, че като си вечно усмихнат, позитивен и т.н. и те нещата просто така ти се случват. Просто няма връзка с реалността.
Искаш да кажеш Андрей?

Общи условия

Активация на акаунт