Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 4 / Март 2019

• 151 426
  • 3 011
  •   1
Отговори
# 1 920
Скрит текст:
Постоянно си противоречи Пепка и ако някой я контрира, автоматично се съгласява с това, защото ще издиша в спора.

Все по ясно ми става защо е напуснала Евроинтегра.Nerd

http://eurointegra.bg/
За тази фирма ли става въпрос? Ако да, само като им хвърлих един поглед на екипа от заглавната страница и ми стана ясно, че изобщо това не е средата, в която иска да работи и твори нашата Пепина. Laughing

Същата е, да.
Не съм много "на ти" в тази сфера, но фирмата ми изглежда читава на пръв поглед.
Обаче явно муцки и претупване на работата в нея не са достатъчни.

# 1 921
Скрит текст:
Почти съм сигурна, че я видях на една от снимките, с черен панталон и много високи обувки, естествено може и фа греша.

И аз това щях да напиша Laughing

# 1 922
  • Русе
Моя позната юрист работи в сферата на европроектите, но работата й е свързана с много пътувания и не е дори от 9-17ч, често работи и довършва и от вкъщи, даже и майчинството не си взе, работеше до последно . И да, вземат хубави заплати, но наистина много работят.

# 1 923
  • София
По потник и със стриптизьорски обувки...
Сигурно си мисли, че другите са със сака и панталони, щото са стари и дебели

# 1 924
Скрит текст:
Почти съм сигурна, че я видях на една от снимките, с черен панталон и много високи обувки, естествено може и фа греша.

И аз това щях да напиша Laughing

Изключителен професионализъм лъха от потничето й, делови стил- та дрънка. Да си плюят в пазвите от Евроинтегра, че са се отървали от нея.

# 1 925
Обувките са един път аххаха, някак си тая работа не пасва бе, не й е била на сърце, то какво било, тя и там е неадекватна. Пробвали са я 6 месеца и като са й видели самочувствието без покритие и са й показали. Ако имаше успехи там и я уважаваха едва ли така с лека ръка щеше да смени посоката. Лутала се е в стила тогава, лута се и сега.

# 1 926
Също, майка и и баща и имали само 1 дете, защото тогава било трудно да имаш повече Astonished
Не са имали желание, и не са се постарали достатъчно, ние сме две деца Simple Smile
Така е, но като цяло 90-те бяха трудни за повечето хора и не раждаха 2-ро. Тя е родена през 90-та мисля, точно след промените, после раждаемостта се срина, не са били изключение родителите ѝ.

П.П. Андрей и Иван ги харесвам по принцип.

# 1 927

Май се задава нова звезда Wink

# 1 928
Ее Андрей без да иска я попари, представиха я като вечно усмихнатата /нахилена/ влогърка, а той по късно каза за един политик какво означава да е доста усмихнат, как възприемаме като шаблон, че е несериозен. Това си беше несъзнателна препратка към вечната й нахилена физиономия, и даже да не го целеше, тя реагира Simple Smile

хахаха Хич не й цепи басмата.

А когато се похвали, че мъкне Сиена навсякъде- й каза, че е въпрос на възпитание да се съобразяваш и с останалите и че не е приемливо. Физиономията й беше един път.

Улегнал е много Андрей. Преди не го харесвах никак, но сега съм му фен.

Извинявай, ама това даже за съчинение по картинка не може да мине - абсолютно свободно съчинение е. Разбирам, че не я харесваш, ама малко от малко да има обективност - няма как да видиш физиономията на човек, който дори не беше в кадър, когато Андрей коментираше. В рамките на около 40-секундния му монолог я дадоха веднъж, отдалеч, а физиономията й беше абсолютно аналогична на тази на водещата.

Гледам, че доста хора й се дразнят на нон-стоп спонсорираните постове в Инстаграм. Чуди се и тя накъде да се ориентира, за да я харесват и според мен не й е никак лесно в момента.

# 1 929
Скрит текст:

То вече София ден и нощ приключи и всеки гледа да се ориентира някъде. В неделя видях Цвети в кастингите на Гласът на България.

# 1 930
Изобщо нямате основание да говорите така. В крайна сметка защо е напуснала си е нейна работа, и след като не сте наясно пряко с причините, това са си чисти клевети. Какво, всички вие сте на първата работа, която сте започнали? Хората напускат постоянно и по всякакви причини, въобще не можете да сте сигурни, че не я били искали, че не се била справяла, че не знам си какво.
Не отричам всичките й тъпотии, но горните коментари са абсурдни.
Колкото до вида й - и много по - лоши неща съм виждала по конференции и презентации и то от много по - висшо ръководство.

# 1 931

Скрит текст:
Това Михаела от "София ден и нощ ли е"?

Редактирам, вече са отговорили Simple Smile

# 1 932
Скрит текст:

Леле, изгоря половината влогър! Stuck Out Tongue Closed Eyes

Последна редакция: чт, 21 мар 2019, 14:11 от Не се сърди, човече

# 1 933
Извинявай, ама това даже за съчинение по картинка не може да мине - абсолютно свободно съчинение е. Разбирам, че не я харесваш, ама малко от малко да има обективност - няма как да видиш физиономията на човек, който дори не беше в кадър, когато Андрей коментираше.

Извинявай, но тази седмица съм в заслужен отпуск и се събуждам с Деси и Сашо още от понеделника, та съм натрупала достатъчно материал, за да се изкажа. Че Андрей не гледа сериозно на нея и й се присмива, си личи от самолет и това няма нищо общо с нехаресването й от моя страна. Дори и тя го усеща, личи си.

# 1 934

Може да Ви се стори, че съм прекалено мнителна, но много ми е позьорско това как е сложила ключа за колата, докато се храни и естествено, че трябва да се вижда надписът "Лили". Добре, Лили, вече ще знаем, че караш Мерцедес...
P.S. Това е Лиляна от Биг Брадър.

Общи условия

Активация на акаунт