Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 4 / Март 2019

• 151 432
  • 3 011
  •   1
Отговори
# 1 905
Е, в интерес на истината, спомена мимоходом, че има случаи, в които не можеш да си вземеш детето на работа, но все още си вярва, че това са изключения.
Също, майка и и баща и имали само 1 дете, защото тогава било трудно да имаш повече Astonished
Ей това се чудя и аз. Майка и баща ѝ са нагледен пример за това, колко всъщност е възможно да си млад родител и работещ. Еми ражда ти се едно изневиделица и си го гледаш и работиш, но за друго не мислиш, защото ще усложни нещата. И ние едно време бяхме добре материално, когато бях сама. Но моите родители са искали още деца и съответно са дали един куп пари за инвитро и цели 12 години мъки докато се родят братята ми. И аз не съм била от раз, при все че са били категория млади.
Тя сега ми обяснява, колко е лесно всичко, а от къде го знае това. От къде ѝ е примера?

Мисли си,че като при нея е станало от раз и при всички става така. Ами не не става.
Доста е глупава,а се мисли за супер умна.

# 1 906
Онези години ахахаха ами ние сме 4 деца, родени през онези години. Може би и Пепка, ако имаше брат или сестра, щеше да се научи от малка, че света не се върти около нея

# 1 907
Това момиче Пепе е олицетворение на много млади девойки, не искат бг реалността, смятатз че са над нещата, влизат в някакъв университет в чужбина и смятат, че това е показателно колко са умни. Познавам обаче и доста различни от нея млади, завършиха в чужбина и се върнаха, видяха реалността и се адаптираха. Тя обаче изобщо не се е сблъскала, понеже не иска, дошли с малко бебе тук, докато се усети роди и другото и втаса. Така се главозамая от пр пратки и сърчица в иг и ЮТ, че си повярва. Гледах съвсем малко от предаването , за да ми стане ясно, че вече е усетила снизхождение от останалите, тя е вярвала, че казвайки нещо, ще й се възхищават, ще ги Вдъхновява аххаха. Андрей си я прецени, тя усеща и чак се напъва да се покаже много умна, не среща очакваното отношение и нервничи, замята косичка злобно. Представям си я където и да почне работа какъв шока очаква, напълно неподготвена за реалния живот.

# 1 908
Според мен това е причината да напусне предишната си работа,не е била център на внимание,не се е справила и не всички са я обичали както иска.
Много млади момичета са така,търсят перфектно място,ако може нищо да не правят,но да взимат заплата над 2000 лв.и всичко да е розовко. Такава работа няма и затова са и безработни и чакот и принца на бял кон да ги измъкне от мизерията. Това ще продължи да се случва,защото младите момичета гледат влогъри и почват да си мислят,че и те могат така.

# 1 909
Ее Андрей без да иска я попари, представиха я като вечно усмихнатата /нахилена/ влогърка, а той по късно каза за един политик какво означава да е доста усмихнат, как възприемаме като шаблон, че е несериозен. Това си беше несъзнателна препратка към вечната й нахилена физиономия, и даже да не го целеше, тя реагира Simple Smile

# 1 910
Пепе е живяла в Скандинавските страни. Това за неразбралите. Утре ще има последна възможност /надявам се/ да го каже в ефир. ТолкО ми е тъжно.

# 1 911
Ее Андрей без да иска я попари, представиха я като вечно усмихнатата /нахилена/ влогърка, а той по късно каза за един политик какво означава да е доста усмихнат, как възприемаме като шаблон, че е несериозен. Това си беше несъзнателна препратка към вечната й нахилена физиономия, и даже да не го целеше, тя реагира Simple Smile

хахаха Хич не й цепи басмата.

А когато се похвали, че мъкне Сиена навсякъде- й каза, че е въпрос на възпитание да се съобразяваш и с останалите и че не е приемливо. Физиономията й беше един път.

Улегнал е много Андрей. Преди не го харесвах никак, но сега съм му фен.

# 1 912
Улегнал е, та се налага той и от предаването да й подават нещата от живота, да им реагира чак като ощипана. Тоест нейните родители не го правят, те явно са супер либерални, иначе нямаше да я оставят да е такава патица. И как се изказва авторитетно за скандинавските страни, та чак си и вярва сама Simple Smile

# 1 913
Милена и Мики са с такъв стандарт защото живеят в много малко градче (приблизително колкото Асеновград, даже по-малко), ако бяха в по-голям град нямаше да е така. Съответно къщата им не е скъпа сама по себе си, те си я ремонтират на части лека полека, не вярвам да са големи суми това, а и там никой не плаща наведнъж, всичко се изплаща, дори чинии и чаши можеш разсрочено да вземеш.

Те специално не мисля, че показват особен "лукс" . Там детските са добри, градината безплатна и ако Милена се е осигурявала при Мики е взимала и добро майчинство. Друг е въпросът, че не всеки може да си го позволи това без да има и един работен ден. Тук хората живеят в големите градове, на тясно, за да могат да работят, защото ако се пръснат по малките населени места ще са си в къща, но пък без работа.

Потвърждавам - аз живея в Стокхолм и тук къщите в крайните квартали започват от 10 млн. крони (2 млн. лева). Преди живяхме в собствена къща в Северна Швеция, която ако продадем ще си купим точно два квадратни метра в Стокхолм. Joy

# 1 914
Гледах и аз сега клипа на Валери, тъй като ми е мечта да посетя Йордания.
Нищо полезно не каза, а с тези тоалетчета е толкова нелепа. Никакъв стил и усет как да се облече за конкретната дестинация. В главата и са само снимкии гримчета.
Не я издържах до края. Смях се много на подвикването ЗЕБРА.

# 1 915
Антоанет казва някаква теза, започват да я нищат и след малко си пуска сама антитеза, само за няколко минути се сменят изводите. Явно тя смята за работа това, че е завела с нея Сиенка на конференция, докато какво се случва там като процес, седи и слуша, дондурка бебе и " работи". Пуска си камерата някъде и я снима завряна в блузата, да я кърми. Сама каза, че ако не е на ясли София няма как да стане, ама сега ще порасне и Сиена, дали ще смята още за възможно да работи с нея, да ходи на събития. В следващия момент смотолеви как не я довела в студиото, понеже била кисела по това време Simple Smile

# 1 916
Постоянно си противоречи Пепка и ако някой я контрира, автоматично се съгласява с това, защото ще издиша в спора.

Все по ясно ми става защо е напуснала Евроинтегра.Nerd

# 1 917
  • София
От кога продавачките в мола, които са ги заплодили случайно и непланирано, толкова много знаят за стандарта на дадена страна?
Това са паразити и придатъци на социалната им система и вече доста хора не гледат зяпнали на някоя, докоснала се до чужбината. Не е като едно време- престиж да следваш и да си поживял в западна държава...

Скрит текст:
Много мои колежки се хванаха с някакви полуместни в страната, в която бях, посвириха няколко годинки, колкото да им плащат наема уж много влюбени и с планове за бъдещ живот и си изкараха така студентството, после се върнаха и "ааа, голямата работа". От мама и тате през спонсора и сега сигурно други намират, да ги хрантутят. Жалка работа. Свраките са възпитани дансе оглеждат за мъже още на 20-22, да има кой да ги издържа.
Мъжете на влогърките може да не са богаташи, но повечето влогърки са на издръжка, да не кажа заплата. 

# 1 918
Скрит текст:
Постоянно си противоречи Пепка и ако някой я контрира, автоматично се съгласява с това, защото ще издиша в спора.

Все по ясно ми става защо е напуснала Евроинтегра.Nerd

http://eurointegra.bg/
За тази фирма ли става въпрос? Ако да, само като им хвърлих един поглед на екипа от заглавната страница и ми стана ясно, че изобщо това не е средата, в която иска да работи и твори нашата Пепина. Laughing

# 1 919
Почти съм сигурна, че я видях на една от снимките, с черен панталон и много високи обувки, естествено може и фа греша.

Общи условия

Активация на акаунт