Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 4 / Март 2019

• 151 392
  • 3 011
  •   1
Отговори
# 1 995
Ти остави астрологията, ама като каза Ели, че Пепе се занимава и с врачки и подобни щях да падна.. Нямам идея защо Ели дружи с нея, по принцип не виждам да имат нещо общо.

# 1 996
Ели е направила 100 000 абоната!! 👏Не знам защо, но много и се зарадвах, от седмица ѝ наблюдавам бройката. Каквато и да е си е заслужила бутона на You Tube от 6 години снима видеа.

Сега погледнах видеото и мен много ме дразни как лигаво говори на Майкъл. И аз го имах този момент, но ми мина меракът точно за месец тя вече 3та година така му говори, не им седи на годините зрели хора така да общуват.

Това с дупките си е абсолютно вярно, не стига че е прясно ремонтиран графа и пак са се изложили, сега поне ще махнат тия абсурдни "перки" да не се пребиват хората в тях. Обществена тайна е, че "обществените" поръчки за ремонти се дават на некадърници та да може да след 5 години пак да се пръснат няколко милиона за поправка, но хайде да не задълбаваме в тази тема.

И последно за изложбата, еми не се прави такава с под 10 картини, можеха да изчакат малко да произведе материал Филип, но няма и къде да го знаят това да не би да познават художници. 😁 Но пък ми харесаха 2-3 неща, с хубави и ярки цветове работи. Сега му погледнах инстаграма и определено има и големи мацаници.
Скрит текст:

Жирафът напомня за Мумин, може наистина от детски книжки да му е инспирейшъна.

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 22 мар 2019, 08:51 от Emiliana V55

# 1 997
Коментара за дупките е съвсем нормален и е самата истина. Не е нормално да се пръснат милиони за ремонт на центъра и накрая да е в това състояние. А и защо ние като ходим в чужбина да казваме колко е хубаво,а да не ни е хубаво и тук?

# 1 998
  • София
На мен ми хареса видеото. 14 забавни минути. Не виждам нищо обидно в коментара за дупките по Графа, нито за това, че в София не може да се ходи нормално... а точно тази улица е епичен провал след ремонта, който е “хубав, ама не е готов”!

Надявам се собствениците на имоти и търговски обекти да успеят да осъдят Общината за пропуснати ползи. 😒

# 1 999
Трябва са си сляп или луд, за да не изкоментираш недоразумението на Графа.

# 2 000
То цял репортаж имаше на тази тема с няколко сериозно пострадали.

# 2 001
Не е лош клипа на Ели. Харесват ми с мъжът ѝ. Продължавам да се чудя защо си мислите, че ще се разделят. Изглежда ми, че имат хармония. Харесва ми, че се облича семпло. Изглежда ми много спокойна. А Пепе не ми се струва притеснена да говори пред нейната камера.

# 2 002
На мен също не ми се стори притеснена Пепе. Готино беше видеото, бяха много сладки като танцуваха.
Обаче на Пепе косата е ужасна, особено в галерията с китката отпред много грозно й висеше голям кичур и само се чудеше къде да го сложи. С по-къса коса й е по-добре, сега изглежда сякаш не е виждала фризьор с години.

# 2 003
В предаването правят косата на Пепе хубава. Но явно косата ѝ не държи дълго време след като е направена

# 2 004
Да, там е добре.

Лелеее, нападнаха Пепе, че децата й са ходеши реклами и е излъгала, че зачита личното им пространство, а целият й Инстаграм е в тяхни рекламни постове 😂

Това било нейния лЯйфстайл и те са част от него. Тя щяла така или иначе да пуска рекламни снимки, дори и без децата. Деси много й хубаво й каза, че ако не са те, няма какво да снима. 🤣🤣🤣

Оплете се като пате в калчище,
никой не бил разбирал тази професия в България. 😁

# 2 005
Милена и Мики са с такъв стандарт защото живеят в много малко градче (приблизително колкото Асеновград, даже по-малко), ако бяха в по-голям град нямаше да е така. Съответно къщата им не е скъпа сама по себе си, те си я ремонтират на части лека полека, не вярвам да са големи суми това, а и там никой не плаща наведнъж, всичко се изплаща, дори чинии и чаши можеш разсрочено да вземеш.

Те специално не мисля, че показват особен "лукс" . Там детските са добри, градината безплатна и ако Милена се е осигурявала при Мики е взимала и добро майчинство. Друг е въпросът, че не всеки може да си го позволи това без да има и един работен ден. Тук хората живеят в големите градове, на тясно, за да могат да работят, защото ако се пръснат по малките населени места ще са си в къща, но пък без работа.
Градините не са безплатни.
Другото е така. Живота в малките градчета/селца е много по-поносим, в сравнени с големите. Освен това Милена доста си и правят сметката. Нещата, които пазаруват са едни от най-евтините предлагани в магазините. На децата се пазари от H&M и Zara, но тук цените нямат нищо общо с тези в Бг. Купуват се неща от Jysk i IKEA и разни други скандинавски вериги, които предлагат много евтини стоки. Привидно поддържат доста добър стандарт. За Скандинавия са на едно средно ниво.

# 2 006
Направо ме хвана срам за Пепето Flushed Така се оплете и толкова и личеше, че е изнервена от този тип коментари.. Да не повтарям Ванилия*, ама децата и до като станат на 18, тя решавала какво-що и пак тая глупост с ляйфстаила и това, че щяла да си рекламира, дори и тях да ги няма Weary Ако ги нямало, каналът и щял просто да е насочен към бизнес дамите Joy Не мога повече, безнадеждно е.
Деси ми се стори, че хич не и допада, това което прави Пепето, но накрая успяха да завъртят нещата как то ние просто не разбираме тази професия "инфлуенсър". Добре, че я спасиха, че беше болезнено да се гледа как се пържи.

# 2 007
Тази пък жена Деси от "Преди обед" ми идва прекалено кисела. Ако я нямаше тази кисела сериозност и амбиция на всяка цена, щеше да има много по-меко излъчване. Това предавае заради нейната вдървеност не го гледам и дори участието на Пепето не може да ме накара да го гледам Simple Smile

# 2 008
Казахте че не ядяли баничка с боза... Всичко живо сега закусва баничка с боза.

# 2 009
Да, там е добре.

Лелеее, нападнаха Пепе, че децата й са ходеши реклами и е излъгала, че зачита личното им пространство, а целият й Инстаграм е в тяхни рекламни постове 😂

Това било нейния лЯйфстайл и те са част от него. Тя щяла така или иначе да пуска рекламни снимки, дори и без децата. Деси много й хубаво й каза, че ако не са те, няма какво да снима. 🤣🤣🤣

Оплете се като пате в калчище,
никой не бил разбирал тази професия в България. 😁

Ихааа, това в предаването ли?
Нека, някой да й го каже в очите.
Хич не съм фен на Преди обед и двамата му водещи, в но случая добре са направили

Общи условия

Активация на акаунт