Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 4 / Март 2019

• 151 378
  • 3 011
  •   1
Отговори
# 2 400
Последвала съм някаква "инфлуенсерка" в инстаграм, ей тая: https://instagram.com/funkdoobie?utm_source=ig_profile_share& … hid=1qhbpaju1jhxb
Дори не я знам каква е и откъде се взе.
И тя пуснала стори с дете без стол и колани.

Писах й, оправда се естествено.

Някой ще ми каже ли какво е нам шейминг? Явно е нещо модерно. 😝

Oф, тази нашарена нахалница я знае малко повече от половин София, именно защото много държи да бъде разпознаваема. Такива се хранят с интереса към тях, затова изобщо не заслужават никакъв тип внимание.

# 2 401

Казва се Мариела Харизанова. Май беше от Стамболийски. Има дете от приятеля си. Завършила е Английска филология и сега мисля че е на 30г. Над нещата е, пуши и излиза с алтернативни айлячета. През студентството си
 се скъса да преписва с телефон и разни други пищови... не ходеше на лекции. Обича кафетата. Доста е освободена и гласа и се чува навсякъде. Говори на жаргон и е мъжкарана.
[/quote]

И също така нагла, безотговорна и малоумна, очевидно. И естествено с претенции, че е жертва на шейминг. Само някой с тотално мозъчно отсъствие ще си поставя детето в такава опаснот и ще го възпитава, че това да се нарушават правилата, е напълно в реда на нещата.
Но с такова описание не е чудно, че е такава.

# 2 402
На Мона детето ѝ вече му растат зъби. Тя не роди ли вчера?

# 2 403
Егати!

# 2 404

Ехе, едва ли
Май я е гризнало и тя кокото си е проста веднага реши, че са зъби.

# 2 405
Ама Марче уточнявай ги тия неща, уж елате на шопинг, пък само зей пазар

# 2 406
Мерито Стеф пак в депресия. Пак нещо циври пред камерата, а тя не обича да се излага и показва емоции в ИГ Wink

# 2 407
Страхотно начало на пролетта!
4 дни на отстъпки в SEPHORA!
- 20% отстъпка на всички продукти грижа за кожата, - 20% отстъпка на всички фон дьо тени и спирали, - 30% отстъпка на всички 100мл опаковки аромати!
4 дни, в които можете да се срещнете с топ инфлуенсърите на България и да получите експертни съвети лично от тях!

Цитирам една дама от съседна тема, чудя се кои инфлуенсърки ще се намърдат сега да дават съвети. Това ще е забвно.

# 2 408
  • София
За кои дати става дума? Mr. Green

# 2 409
Страхотно начало на пролетта!
4 дни на отстъпки в SEPHORA!
- 20% отстъпка на всички продукти грижа за кожата, - 20% отстъпка на всички фон дьо тени и спирали, - 30% отстъпка на всички 100мл опаковки аромати!
4 дни, в които можете да се срещнете с топ инфлуенсърите на България и да получите експертни съвети лично от тях!

Цитирам една дама от съседна тема, чудя се кои инфлуенсърки ще се намърдат сега да дават съвети. Това ще е забвно.
Като знам в какво състояние са им кожите, мерси им на съветите Grinning

# 2 410
Гледах видеото на Мария Георгиева като превъртах,  не разбирам как може "милото" да пуши в стаята, където е бременната му жена с детето му в корема й??? Писах им веднъж под едно предно видео, не ми отговориха.
Еднакво безотговорно ми в налагането на колан на дете и пушенето в стая, където има бременна.

# 2 411
Ама защо ги гледате тия, да им трупате гледания? Изобщо не ги и поглеждам да не се изнервям. На Зорчето си пускам клиповете по-редовно, давам й по един дислайк за изгубеното време и това е. Smile

# 2 412
Гледах видеото на Мария Георгиева като превъртах,  не разбирам как може "милото" да пуши в стаята, където е бременната му жена с детето му в корема й??? Писах им веднъж под едно предно видео, не ми отговориха.
Еднакво безотговорно ми в налагането на колан на дете и пушенето в стая, където има бременна.

Милото изглежда мило мъжле под чехълче, за разлика от МимитУ.
Сега и аз я гледам, стигнала съм до големия му успех...ще се върна да коментирам. Stuck Out Tongue

P.S. Къде живее Мимиту, между другото? Изглежда да е някъде извън София

# 2 413
Мисля, че някъде близо до Джъмбо на Ботевградско, там има един квартал с къщи, но не съм сигурна.

# 2 414
Да, сега се сетих, че бях чела, че е някъде около Горубляне.

Прегледах видеото. Големият успех е, че Милото е взел книжка, а тя е в майчинство вече и много й се "пИка" /цитат/ Satisfied.

Бих я предпочела пред разни розови филтри и изкуствени усмивчици, но ми е прекалено народна някак си.

И не мога да не обсъдя този й аутфит

Скрит текст:

То не са ланци, не е червило, не е чудо....

Последна редакция: вт, 26 мар 2019, 21:01 от Yogurina

Общи условия

Активация на акаунт