Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 4 / Март 2019

• 151 351
  • 3 011
  •   1
Отговори
# 2 415
Полина набира скорост с рекламите:

От толкова инста мамита, започвам да се чувствам инфлуенсната, че съм забременяла 😂

# 2 416
  • Varna
На какво попаднах случайно днес във фейсбук. Съжалявам, че не е в скрит текст, някой ако може да обясни как става.

# 2 417
Ралица яко в яхнала мами вълната. Новото видео-иконка какво имала в чантата за родилното.

И Полина и тя.. оф, аман.
Тая с ланците не я знам

# 2 418
И за мен Ели леко започва да преиграва, по принцип я харесвам. Няма лошо да си толкова любвеобилен, аз самата съм такава. Дай ми да пека сладки и да радвам някого, но цялото това демонстриране из социалните мрежи ми бие на поза.

# 2 419
Хареса ми видеото на Ралица, хубава е идеята да сподели какво е ползвала, след като вече е родила, а не преди това какво ще носи.

# 2 420
Още една причина да не харесвам Полина, намърда се и тя в мами Ляйфстайла

# 2 421
Те всички, които забременеят или родят решават да станат блогъри и влогъри. А ако капят и подаръци идва дюшеш

# 2 422
На тази Полина-София само като си спомня последното и видео и разминаването между думи, език на тялото, изражение и цялото ръхомахане, което го съпровождаше, ми минава желанието да си я пускам пак. А тя според мен имаше какво да каже и покаже, беше ми симпатична в началото. Тя има истинска работа, интересна и е сферата, има възможност една мини-серийка от полезни видеа да прави, понеже са я питали за образованието и и с какво се занимава. Ама, не. И тя мами, и тя лЯйфстайл.

# 2 423
Индианският вожд Деница Христова трие коментари в ютуб. Днес като я коментирахте влязох и имаше коментар, че тия рутини вече не са готини, да смени репертоара и че качеството е кофти и ся го няма Cry пък чаках отговор.

# 2 424
Не гледам мами лЯйфстайл влогърки, бременни и родили, не искам и не приемам съвети как да си гледам детето.

# 2 425
Гледах и аз новото видео на моята лИбов..Милото взело книжка и я вози вече. Еми бравос..

Деница голяма греда със завръщането си направи, хич не ѝ трябваше да започва отново..

# 2 426
  • София
Малее нямате изчитане днес. Малко изостанах, но за Валерката, вместо Уикипедия поне да беше казала skyscanner, сайт в който да видиш всички полети на едно място. Нямам никакво време да гледам Пепи, за какво е клипчето?

# 2 427
Те всички, които забременеят или родят решават да станат блогъри и влогъри. А ако капят и подаръци идва дюшеш

Викаш да се ориентирам докато е време 🤪

Пепето е с ново видео, но после ще я прегледам, че е 30мин
За изложбата на Фичо и гостуването в БТВ е, а уж щеше да е за раждането на Сиена или аз не съм разбрала...

# 2 428
Че това миуо на колко е години? И как може да пушиш в стаята с бременната си жена, егати, супер тъпо.

# 2 429
Аз видео от 30 мин абсурд да изгледам, но прегледах набързо. Каква е тази галерия, в която има маса и сядат да плюскат? Или аз нещо не съм разбрала, ама мисля беше галерията.

Общи условия

Активация на акаунт