Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 4 / Март 2019

• 151 330
  • 3 011
  •   1
Отговори
# 2 445
Аз мисля, че развих някакъв психически проблем с тия видеа. С ММ работим, 5 дни в седмицата, той е на много висока позиция, и въпреки това ходим максимум по 1 път в годината в чужбина и няколко пъти на ваканции у нас. Нещо бъркаме ли? Не ходим по дискотеки, не ядем авокадо тост, не купувам нищо от Сефора и ей го на. Освен да го пратя да става туристически агент. Поне по-бързо му тече мисълта и е комуникативен, пък аз да хвана да забременея и да пусна един канал. Ебасиму и живота, дето имат тия хора.
#депресирахсемалко
#потенциалнавлогърка

# 2 446
И аз в един момент се питах къде бъркам, че нямам тoзи ляфстайл, но откакто ги възприемам влогърите като анимационни герои, все по-малко екзистенциални въпроси си задавам Grinning

# 2 447
Аз мисля, че развих някакъв психически проблем с тия видеа. С ММ работим, 5 дни в седмицата, той е на много висока позиция, и въпреки това ходим максимум по 1 път в годината в чужбина и няколко пъти на ваканции у нас. Нещо бъркаме ли? Не ходим по дискотеки, не ядем авокадо тост, не купувам нищо от Сефора и ей го на. Освен да го пратя да става туристически агент. Поне по-бързо му тече мисълта и е комуникативен, пък аз да хвана да забременея и да пусна един канал. Ебасиму и живота, дето имат тия хора.
#депресирахсемалко
#потенциалнавлогърка
Не си слушАла Пепето внимателно. Не разбра ли, че всичко е въпрос на желание, бе момиче?! Ама за какво са ти да ходиш да гледаш, неква Дания *отвратена физионония*, някви "пирамидки" в Йордания, скучна еднаква като навсякъде вода в Тайланд и миризлив Залцбург. Айде моля ти се, не си губи времето. Я иди по-добре в Гранд хотел София да видиш истинска гледка 😂
Много ме израдва скоро една американка, която кръжи около луксозни чанти и стоки и прави Q&A. Питаха я как така си позволява неща, и тя най-откровено обясни, че бачка на стабилна HR позиция, прави повече пари в тубата от работата си, мъжът й е пилот и каза"никога не са ме учили да си крия финансите, ние работим здраво, мислим разумно и си позволяваме неща без дългове". И толкова адекватно го обясни, че напълно й повярвах.

# 2 448
  • София
Така е, заплатите са си в цифри, екскурзиите- също, ама ей сега очаквам да се появи пак някой да обяснява, че просто ние не можем да смятаме и затова се чудим как някой с Хлв доход си позволява 2Х разход.
Или че сме толкова зли, че вместо да питаме как става тая работа, ние веднага решаваме, че щом при нас не става, значи, че и при другите не става. Фантасмагории и ляйф кочуване (още една вратичка за бездарни глупаци, природата си е свършила работата, човек е научен инстинктивно как се живее, ама нейсе). Хората, които работят наистина, разполагат с дохода, който изкарват. Тия, които нищо не правят, но показват висок стандарт, имат няколко сфери и дейности: отварят си краката пред подходящите хора/далаверки/ наследствени имоти, от които цуцат наеми/богати мама и тате.

# 2 449
Вие пък..нищо високо няма в стандарта на тия кифли. Просто го правят да изглежда така и се въобразявят на интересни, абсолютно смешни са ми.

# 2 450
Аз за това гледам Зорница. Пазарува от същите места, от които аз. Горе-долу ежедневието ми е такова, каквото беше нейното повреме на майчинство.
Гледам и Деси и Милена. Те не се величаят чак толкова.
Ама Валерита, Ивана абсурд да ги гледам.
Пепка преглеждам набързо.

# 2 451
Аз от екскурзиите на Валери не мога нито да се впечатля, нито да се депресирам. Тя е толкова куха милата, че е ясно, че не е изкарла парите, не може и да оцени преживяването...Жива и здрава да е.
Пепе ме депресира мен с последния влог. Ясно, че показа една по-натоварена седмица, но това, което беше ако се случи на мен ще съм труп още в края на ден 1. Вероятно ще лежа на тъмно с мигрена и ще притичвам до WC за повръщане....Това, което на нея ѝ е коствало една седмица енергия на мен ми ще ми е в повече за няколко месеца...И то дори не е нещо еднородно върху което да се фокусираш, като в някак шизофренично е -то изложби, юркане с деца насам-натам, трапези, посрещане на гости, грим, прически, телевизии, събития, танци, откриване на клубове. Тя на редбули ли е?! Грам е ѝ завиждам и на нея, според мен ще бърнаутне ако продължи така Sad

# 2 452
Тя няма акъл за бърнаут. Smile "Професията" й е такава, но си мисля, че скоро може да остане без нея. Не вярвам да й следят глупостите вечно. Всичко омръзва и всичко се свежда до unsubscribe/unfollow и край Пепчо не съществува. Wink Smile

# 2 453
Хванали са подходящия спонсор пари,почивки,екскурзии и по заведенията по които ходят не са евтини цените.Друга мисъл също ми идва гледам,че постоянно ядът навън,явно са мързеливи домакини,аз 1000 пъти предпочитам да си сготвя вкъщи и да се храня с домашно приготвена и хубава храна,вместо да давам пари по заведения за некачествена храна и да знам кой как я е сготвил.

# 2 454
Пепка защо спря да включва спонсорирани постове в ИГ с децата си. Притеснявам се за лЯйфстайла й вече. Satisfied

Или пък е решила да започне да качва съдържание за бизнес дами. Satisfied Satisfied Satisfied

# 2 455
Определено имат по-висок стандарт от средният в България, но и такива хора има... нормално е.
Предполагам и повечето от вас ако имат големи възможности ще предпочетат да се хранят навън, да посещават хубави заведение, да карат готина кола.. И когато имаш тези възможности за теб това си е нормално.
Така че не виждам нищо лошо в обувките на София за 100лв.
Някой дават и по 100 лв за чорапи така че какво се учудвате?

# 2 456

Съгласна съм, че демонстрират висок стандарт, но жилището далеч не е голямо, даже смятам, че им е доста тясно и са в него само за престиж, загърбвайки комфорта.
Дрехите и обувките от Окаиди съм 98% сигурна, че са и дадени без пари (както и много други неща).

Новото видео пе можах да си го причиня, много скучво ми се видя. Превъртях няколко пъти и го спрях. Чак толкова да е заета Пепето, не е. Очевидно и е била натоварена седмица с много социални "ангажименти", но не е като да се изисква нещо кой знае какво от нея, освен да се мести от място на място. За мен би било изтощително, защото съм интроверт, но мисля, че тя по-скоро се зарежда от такива неща.

Последна редакция: ср, 27 мар 2019, 10:16 от Tatti

# 2 457
Последното стори на Пепе как Сиена се смее е сладко, НО как така първият й смях е чак сега, на близо 7м. Имам дете с месец и половина по - малко, а от месец вече се смее с глас. То не че не е могло и по - рано, но отглеждането на дете изисква внимание и занимавка не само обикаляне на ивенти с количката, бутане на сиса и така нататък.

# 2 458
Пепе не е направила кой знае какво. Всяка работеща жена с деца в нашата държава е подложена на много повече стрес и напрежение.

Гледам и от известно време прогреса и забелязвам, че рейтингът и по отношение на месечни гледания и абонати пада стремглаво.
Я да ви питам, каква е тая дума сюреално??? Много е задобряла явно в английския, че почна да забравя български и да побългарява английските думи.

Последна редакция: ср, 27 мар 2019, 10:08 от Анонимен

# 2 459
Сиена на много от клиповете изглежда със зачервени очи. Според мен е от филтрите.
Колкото до смеха, мисля, че това е много индивидуално и няма нищо общо с това дали се занимаваш с детето или не.

Общи условия

Активация на акаунт