Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 4 / Март 2019

• 151 320
  • 3 011
  •   1
Отговори
# 2 460
Тя би могла да готви, ако има тези умения и желание, но явно и двете и липсват. И ние понякога поръчваме, ако ни мързи да готвим, или ходим на ресторант, но домашно приготвената храна си е друго. Много хора готвят с 2, 3, та и повече деца.
Помня,че преди няколко седмици ходи да купува закуска и кафе, защото в къщата и нямало никаква храна. Едно кафе да не можеш да си направиш у дома, голям срам.

# 2 461
Аз не мисля, че Пепе ще спре да съществува скоро. Самата тя казва, че не се вижда да влогва вечно, така че даже и да спре, ще намери нещо друго, с което да се занимава чрез натрупаната популярност.
И няма лошо - я телевизия, списание, нещо друго свързано със социални мрежи. Тя не е нито грозна, нито чак толкова глупава и докато тя беше в центъра на собствения си канал беше даже симпатична с изклющение на ухилената си физиономия. На мен ми поопротивя с неадекватната си позиция по отношение на майченството и раждането и с непрестанното тикане на децата пред камерата. За да подложа и себе си на публичен линч евентуално, ще кажа, че не виждам с какво нейните деца превъзхождат други: на мен поне всички деца са сладки и мили на тази възраст.

# 2 462
Аз също мисля, че на този етап, от това което показва Пепе , не се занимават толкова със Сиена.
Както и преди писах- децата ми изглеждат тъжни. София рядко има усмихната снимка. Но според мен се и притеснява постоянно да я снимат

# 2 463
Да не се готви вкъщи е огромен разход камо ли всеки ден, че и по няколко пъти и за 3-4 души. За мен това са си много и излишни пари на месец и определено е демонстрация на доста завишен стандарт спрямо средния за страната. Пепе не може да ме убеди колко икономично живее, че и да дава съвети как да пестим от какво ли не когато тя самата видно няма такъв манталитет.

Според мен си припечелва що годе добре  от инстаграм и you tube, но това да се случва от около година, не повече. Тя и преди го демонстрирала този стандарт. Най-вероятно е записана формално във фирмата на майката си, защото трябва да взима минимално майчинство с тоя неин богат трудов стаж. Филипчо сигурно получава от Дания някакви помощи и така закрепват този ляйфстайл. Като добавим и де що пр пратки идилията е пълна. А и колата от техните, те двамата кога са сколасали да купуват джип на по 25 години?

# 2 464
Сиена на много от клиповете изглежда със зачервени очи. Според мен е от филтрите.
Колкото до смеха, мисля, че това е много индивидуално и няма нищо общо с това дали се занимаваш с детето или не.
Зачервените очи според мен са, защото просто плаче, това естествено никога не ни го е показала.. Относно смеха индивидуално е да, но в нейният случай с това постоянно шляене времето за детето и развитието му рязко намалява.. Никой не може да ме убеди, че това не дава отражение в скоростта на развитие!

# 2 465
И като имат по-висок стандарт да не покават нищо ли?

# 2 466
Не, няма нищо лошо в това. Но както тя така и Валери да не се самозалъгват и най-вече да не лъжат нас и да споделят как го постигат.

Искат да са популярни, да са навсякъде по медиите и да се говори за тях, животът им да е на показ, в такъв случай трябва да има пълна прозрачност. И нямам предвид да дават отчет на доходи, ами да се обясни черно на бяло как е възможно хора без трудов договор и плаваща работа могат да си позволят почивки 2 пъти в месеца или да гледат две деца в луксозен апартамент в центъра хранейки се само навън.

Ако не може просто да слагат един надпис - Следващите кадри са художествена измислица - в началото на всяко видео.

Влогването е хубаво нещо, когато показва реални хора с реални животи не захаросани монтажи. Затова си има телевизия.

Последна редакция: ср, 27 мар 2019, 10:53 от Emiliana V55

# 2 467
Сиена на много от клиповете изглежда със зачервени очи. Според мен е от филтрите.
Колкото до смеха, мисля, че това е много индивидуално и няма нищо общо с това дали се занимаваш с детето или не.
Зачервените очи според мен са, защото просто плаче, това естествено никога не ни го е показала.. Относно смеха индивидуално е да, но в нейният случай с това постоянно шляене времето за детето и развитието му рязко намалява.. Никой не може да ме убеди, че това не дава отражение в скоростта на развитие!
Абсолютно съм съгласна, че този начин на живот може да доведе до забавяне на скоростта, с която едно дете се развива. Най-малкото, Сиена стои през по-голямата част от деня в количката и по събития/ молове. Това няма как да не се отрази на двигателното развитие.
Смехът, обаче, не е от нещата, които могат да се стимулират, респективно, не мисля, че детето е започнало да се смее по-късно, защото Пепе не му обръща внимание.

# 2 468

Ми, не, не и когато менторстваш и даваш съвети за икономичо живеене. Смешно е някак си, не смяташ ли? Satisfied

Истински богатите хора не парадират никога. ЛЯйфстайлът /да използвам на Пеперона любимата думичка/, който сем. Здравей показват е символ на парвенющина и обикновено е типично за новобогаташчета.

И моето семейство е заможно, но дори и близки приятели са оставали изумени, когато съм ги канила в семейна  обстановка, защото аз пък въобще не парадирам с финанси /дори и кола нямам, постоянно се мъкна с колелото/. Stuck Out Tongue Въпрос на приоритети ...Simple Smile

Последна редакция: ср, 27 мар 2019, 15:30 от Yogurina

# 2 469
Колко от нас тук всъщност имат висок стандарт на живот ? Не се знае, защото не е главното това в случая. Тук сме, за да коментираме влогърите. Следователно те от своя страна, не правят влогове, за да покажат високия си стандарт на живот на хората, за да се изфукат, а ги правят за друго. Но това само трябва да е така, но не е. Искат да ги видят колко имат.... Това е комплексарщина. Хората с възможности (не употребявам "богатство" в този смисъл), живеят с парите си и с удоволствията, които могат да си позволят. Дори биха помогнали на по-неимащи. Всичко друго, както казах е комплексарщина

# 2 470
  • Някъде там
Да се изкажа и аз.
Личното ми мнение е, че влогърките трябва да показват реалния си живот и стандарт,без преувеличение и без прикритост,за да печелят симпатии.Смятам обаче, че трябва да се съобразяват и със масовия стандарт на страната ни и да се стараят да включват козметика,заведения и прочие неща, които ще са достъпни за всички.
Баланса между собствения им и живота на другите хора е най-доброто което могат да покажат, ако искат да се развиват. Защото ако аз мога да си позволя 40 екскурзии, а другия не може той ще се чувства зле от това което показвам и ще го изгубя като абонат.☺️

Последна редакция: ср, 27 мар 2019, 11:38 от daviz

# 2 471
Според мен пък никой не е длъжен нищо да обяснява, колкото и да е известен или не. И западни влогърки рядко дават отчет какво работят, ако изобщо работят. Tati примерно също не се е обяснявала как благодарение на мъжа си (поне в началото) е придобила този висок стандарт. Тяхна си работа, а и едва ли продават наркотици или нещо от този сорт, така че не знам какво значение има.

Това ме подсеща - по-назад в темата имаше коментар как Полина София си снимала динята, не ѝ ли било неудобно, можело други бременни да видят и да им се дояде на тях. Grinning Това пък е съвсем нелепо. Все едно да някой да очаква влогърките да не си снимат чантите Hermes, защото видиш ли, за повечето хора са недостъпни, и на зрителите ще им стане гадно, че не могат да си купят и те. Grinning

# 2 472
Лошото е, че наистина го правят, заради това. Вижте какво имам и се изяжте, че не можете да си го позволите. Имаше една влогърка Хилял, е това момиче умираше да се фука

# 2 473
  • Варна
Лошото е, че наистина го правят, заради това. Вижте какво имам и се изяжте, че не можете да си го позволите. Имаше една влогърка Хилял, е това момиче умираше да се фука
Аз я гледах Хилял, не съм забелязала да се фука, за разлика от други доста по-известни. Дори сега продължавам да я следя в Инстаграм.

# 2 474
  • UK
Опитах се да прегледам клипа на Пепе и още на първите кадри от изложбата го спрях ужасена.
Та Филип е по анцунг.
Може би сте го коментирали, ама това вече ми идва в повече. Все едно е тръгнал да направи едно кросче и хоп скокнал в галерията.
Това вече е тъжно, много тъжно.

Общи условия

Активация на акаунт