Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 4 / Март 2019

• 151 296
  • 3 011
  •   1
Отговори
# 2 535
  • София
Милионите не са "по- сериозни неща" от кръвта, щото нея не можеш да си я купиш. Не и ако няма кой да я даде.

# 2 536
Виждала хора да правят дарения,,доста големи,но никъде не се фукат,никой не ги снима,никъде не се хвалят. Има значение  дали правиш нещо за това,че дадена кауза ти харесва,че подкрепяш,даваш от сърце...Или за да можеш да се похвалиш и някой да ти каже -Олеееее,колко си добра и яка.

# 2 537
За това става на въпрос,да ти големее егото и да те четкат,или просто си качествен човек,не претендиращ,но с голямо сърце. И има от тези с големи сърца. Просто те не се показват.

# 2 538
Ако знаете бг блогъри със сравнително висок стандарт на живот, моля да ги публикувате тук. Просто ми се гледат влогове за хубава козметика.

# 2 539
Ако знаете бг блогъри със сравнително висок стандарт на живот, моля да ги публикувате тук. Просто ми се гледат влогове за хубава козметика.

eatlovemakeup

# 2 540
  • София
Виждала хора да правят дарения,,доста големи,но никъде не се фукат,никой не ги снима,никъде не се хвалят. Има значение  дали правиш нещо за това,че дадена кауза ти харесва,че подкрепяш,даваш от сърце...Или за да можеш да се похвалиш и някой да ти каже -Олеееее,колко си добра и яка.

Именно. Хората, които наситина даряват с желание, а не с цел ПР, не го развяват публично. Но явно трябва. Иначе ще ги дъвчат във форумите, че говорят за екскурзии и козметика, а не тръбят наляво-надясно колко и къде са дарили.

Скрит текст:
А относно кръводаряването - не го омаловажавам. Както писах - мъжът ми е редовен кръводарител. На мен не ми позволяват да дарявам регулярно кръв, но пък съм регистрирана в Националната банка за стволови клетки като доброволен дарител при наличие на съвместимост с нуждаещ се от трансплантация (Ако някой има интерес да се регистрира, може да ми пише да му обясня как става). Ясно ми е колко са важни и двете неща. Просто казах, че има много повече хора, които даряват кръв, отколкото такива, които даряват повече от половината си доходи за благотворителност (По конкретния пример с Роналдо, който прави и двете. Не говорим за отделени на някакви излишни средства, а за наистина огромен % от доходите). Едното е просто въпрос на елементарна човечност и не коства абсолютно нищо, освен малко от времето ти, докато другото вече наистина показва алтруизъм, на който повечето хора не са способни.

# 2 541
На Пепе родителите на всяко видео, на което присъстват, постонно се  се целуват като някакви тийнове. Моето уважение към любовта, ама толкова очеизбождащи лични взаимоотношения на публично място са ми смешни и леко грозни от всякаква възраствоа група. Така като гледам, родителите на Пепе май родителството са си го изкарали повече заети в това да се прегръщат и целуват....

# 2 542
Такъв кич при Ивана и придобивките за дома.Никога не бих заринала хола си като нея с вазички,панерчета,евтини картини и възглавници, коя от коя по-пъстроцветни.Такова затрупване и запълване на всяко празно пространство определено не ми е по вкуса.

# 2 543
На Пепе родителите на всяко видео, на което присъстват, постонно се  се целуват като някакви тийнове. Моето уважение към любовта, ама толкова очеизбождащи лични взаимоотношения на публично място са ми смешни и леко грозни от всякаква възраствоа група.

Що, бе, хората искат да се покажат като младежи по дух. Stuck Out Tongue

В интерес на истината, те дори са ми симпатични и не изглеждат като готованци, работили са здраво, за да постигнат това, което имат. Защо са изтървали така Пепка, обаче, идея си нямам.

# 2 544
Такъв кич при Ивана и придобивките за дома.Никога не бих заринала хола си като нея с вазички,панерчета,евтини картини и възглавници, коя от коя по-пъстроцветни.Такова затрупване и запълване на всяко празно пространство определено не ми е по вкуса.

тя цялата е кич и лъха на евтино и лош вкус - придобивките за дома, дрехите от шийн, прекалено обработените снимки. Забелязвате ли как на яйцата, вазата, сукулентите си седят с етикетите - сигурно ще ги връща после Simple Smile

# 2 545
Много е противна тази дама. Не я гледам в Ютюб, виждам я в ИГ

# 2 546
То като и’ видиш блузчето от Шиин барабар с татуировката, не ти трябва да гледаш придобивките и’, за да ти е ясно какъв кич ще пада. Евтинее ми много, Десислава с устата /както по-горе и’ казахте/ също има китайски неща, но далеч не изглежда по този начин..
Отделно тооолкова си пипа снимките в инстаграм, лицето и’ е мраморно на тях, после що малките момичета се депресирали..

# 2 547
При нея дори иронично не върви да се употреби "дама" .

# 2 548
Някой знае ли защо Пепе и Милена са си махнали коментарите?

# 2 549
Ютюб блокира коментарите на видеа, в които има деца

Общи условия

Активация на акаунт