Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 4 / Март 2019

• 151 251
  • 3 011
  •   1
Отговори
# 2 565
Двете госпожици няма какво да се коментират.

Идвам да споделя, че Крис Захариев (който е споменаван тук) е пуснал  филм Да се изгубиш нарочно

https://www.youtube.com/watch?v=M2MXOQepKpE&t=3209s

Много ми харесва, а още съм по средата. Това е нещо истинско, докосващо и в същото време и забавно!

# 2 566
В новото видео на Милена Мики си е махнал брадата, обаче Мики без брада ще го видим в следващото видео Grinning Grinning Grinning Баси съспенса. Тези влогъри стават все по-отчаяно пристрастени към внимание.

Ти се бъзикаш, но аз имах едно гадже, с което бяхме близо 3 години заедно и аз без брада го видях ДВА пъти. Наистина беше съспенс, като ми каза, че има намерение да се обръсне Smiley

# 2 567
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
И какви са изводите й, понеже не мога да го изгледам в момента?
Много от китайските производители са се превърнали в перфектните имитатори в момента. Тях, обаче ги бойкотирам, поради използването на свръхевтина работна ръка и детски труд. Бангладешки стоки не купувам, поради същата причина.
Та, затова питам - какво споделя тази руска влогърка?
Че в Алиекспрес могат да се намерят много качествени стоки, стига да знае човек как да търси. Много фабрики използват платформата вместо собствен сайт и това им е основното присъствие в интернет. Докато има и много прекупвачи, които купуват стоки от местна версия на Алиекспрес, която оперира само на територията на Китай, и след това препращат по целия свят срещу двойна-тройна надценка.

Идвам да споделя, че Крис Захариев (който е споменаван тук) е пуснал  филм Да се изгубиш нарочно
Като сериал беше много интересно, следях го с интерес миналата година.

# 2 568
В новото видео на Милена Мики си е махнал брадата, обаче Мики без брада ще го видим в следващото видео Grinning Grinning Grinning Баси съспенса. Тези влогъри стават все по-отчаяно пристрастени към внимание.

Ти се бъзикаш, но аз имах едно гадже, с което бяхме близо 3 години заедно и аз без брада го видях ДВА пъти. Наистина беше съспенс, като ми каза, че има намерение да се обръсне Smiley

# 2 569
Аз мъжът ми за 12 години 2 пъти го видях гладко избръснат и повече не му позволявам да ми го причинява като гледка

# 2 570
Тази Юлия ми хареса, ще я чета, когато мога. И Деси предпочитам да я чета вместо да я слушам и снимките й ми харесват понякога. Smile
Някой гледа ли lifeofdzhani? Понякога си пускам нейни клипчета, но са малко глупави, а бе, основно я гледам, защото и аз съм туркиня. Ей тъй да я подкрепя. Smile

# 2 571
В момента по нова тв излъчват епизод на смени жената и една от жените Цвети май е рекламно лице на тениските на Галя.

# 2 572
Някой гледа ли lifeofdzhani? Понякога си пускам нейни клипчета, но са малко глупави, а бе, основно я гледам, защото и аз съм туркиня. Ей тъй да я подкрепя. Smile
Сега си я пуснах, много мила и симпатична. Не ме интересуват темите, които разисква, ама ще я подкрепя и аз. Нищо, че не съм туркиня Simple Smile

# 2 573
Такъв кич при Ивана и придобивките за дома.Никога не бих заринала хола си като нея с вазички,панерчета,евтини картини и възглавници, коя от коя по-пъстроцветни.Такова затрупване и запълване на всяко празно пространство определено не ми е по вкуса.

И както има котка по тези неща така се лепят косми  ,че не ми се мисли какво е в тях...

# 2 574
Сега си я пуснах, много мила и симпатична. Не ме интересуват темите, които разисква, ама ще я подкрепя и аз. Нищо, че не съм туркиня Simple Smile

Да, иначе е добричка. Струва ми се, че просто търси приятели.

# 2 575

Да, иначе е добричка. Струва ми се, че просто търси приятели.
Сред изкуственото крякане на останалите, искрената й усмивка и говорът без поза са нещо много хубаво.

# 2 576
Тези дни си пусках нейни клипове за раждането. Е, бяха дългички по 30мин. и нищо съществено не каза. А пуска клиповете с такива заглавия все едно иска да помогне, а мен повече ме обърква. Например за раждането, майчинството и детските в Германия нищо не можах да разбера, а уж ги прави с тази цел да обясни с преживяно, с нейния случай. Тя сяда на конушмак. Smile

# 2 577
Тези дни си пусках нейни клипове за раждането. Е, бяха дългички по 30мин. и нищо съществено не каза. А пуска клиповете с такива заглавия все едно иска да помогне, а мен повече ме обърква. Например за раждането, майчинството и детските в Германия нищо не можах да разбера, а уж ги прави с тази цел да обясни с преживяно, с нейния случай. Тя сяда на конушмак. Smile
Ами да, не е ошлайфана, но за конушмак наистина става Simple Smile Ще й мине май желанието да влогърства скоро. Просто трябва да си по-голяма лигня, за да успееш. Да не си естествен. И да впрегнеш активно и семейството си в таз игра. А тя тези хватки не ги владее. Номерът е нищо съществено да не казваш, но с финес и самочувствие.

# 2 578
# 2 579
  • София
бяха опънали маса и на нея сложили 7-8 паници с манджи, от които всеки топи.
На това сега му се вика свободолюбие и дружелюбност, може и "елегантно скъсяване на дистанцията" чрез обмен на слюнка. А на мляскащи се показно застаряващи индивиди- младежки дух.

Общи условия

Активация на акаунт