Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 4 / Март 2019

• 151 221
  • 3 011
  •   1
Отговори
# 2 625

Сега попаднах на това видео на ГеритУ, според вас дали е истина?

# 2 626
Офф, тази пак с бомбастично кликбейт заглавие...

# 2 627
Мда, а Фичо пак в Дания.
Тя не каза ли, че той се е отказал от бизнеса там?

Сега изведнъж се присетих за една позната на баба ми. Работила е няколко години в Испания и се пенсионирала и се прибрала да живее в България. Всеки месец ходи по веднъж до Испания да подписва някакви документи в някаква служба и си взима пенсията, която е доста стабилна и си живее бая добре. Та може и неговата врътка да е сходна.

За пенсия едва ли, но най-вероятно поддържа някаква заетост там, за да взима техните детски.

# 2 628
Не мога в момента да гледам видеото, но ако е онова за Член 13 от новата реформа за авторското право, да, истина е. Преди няколко дни се прие даже предложението и ще засегне не само ютюб и ибфлуенсърите. Противниците на тази реформа говорят за край на свободата на словото и информацията. Темата е далеч по-задълбочена и сложна от "Забраняват Youtube".

# 2 629
Скрит текст:
Мда, а Фичо пак в Дания.
Тя не каза ли, че той се е отказал от бизнеса там?

Сега изведнъж се присетих за една позната на баба ми. Работила е няколко години в Испания и се пенсионирала и се прибрала да живее в България. Всеки месец ходи по веднъж до Испания да подписва някакви документи в някаква служба и си взима пенсията, която е доста стабилна и си живее бая добре. Та може и неговата врътка да е сходна.
За пенсия едва ли, но най-вероятно поддържа някаква заетост там, за да взима техните детски.

Ясно, че не е пенсия, казах "сходна". Примерно се пише безработен и получава някакви надбавки. Жалко, че нямам близки там да ги питам. Grinning

# 2 630
Аз пък четох някъде, че Гугъл ще купи Ютуб. Герито и тя ми се струва, че послъгва за начина си на живот. Има вид на малка мошеничка. 🤪

# 2 631
  • София
Иначе аз очаквам  Ели другата година да се яви на кастингите за Мастършеф.
А аз не. Готвенето и уменията там са широкоспектърни. Нейните неща са вкусни, но не са чак толкова пипнати. Не се заяждам. Просто аз също мога да готвя и съм се замисляла ей така за кеф, ама знам, че повечко неща се искат там.

# 2 632
Google отдавна го купи..

# 2 633
Ма тя тая е таква измислица цялата.
Аз мисля, че тя работи точно за фирмата, която постоянно рекламира в ИГ, уж си купила нам си кой боклук от там.
Аз нося прибори на детето с мен в раницата винаги, откакто го захранвам.
Но не е чак такава драма да яде и от вилицата ми.

# 2 634
# 2 635
Скрит текст:

На изкуство:  @philipzdravei

# 2 636
Потърсих я Гериту в инстаграм - няма я. Викам да не си е дала и тя “творческа почивка”. После се сетих, смених с бизнес профила ми, излезе тогава и осъзнах, че ме е блокирала Cry(( Що тей прайш, Гери?

# 2 637
Иначе аз очаквам  Ели другата година да се яви на кастингите за Мастършеф.
А аз не. Готвенето и уменията там са широкоспектърни. Нейните неща са вкусни, но не са чак толкова пипнати. Не се заяждам. Просто аз също мога да готвя и съм се замисляла ей така за кеф, ама знам, че повечко неща се искат там.

Другото е, че това си е доста сериозен няколкомесечен ангажимент далеч от вкъщи. Кой ще обгрижва Мр Бърч през това време??

# 2 638
Скрит текст:
Иначе аз очаквам  Ели другата година да се яви на кастингите за Мастършеф.
Другото е, че това си е доста сериозен няколкомесечен ангажимент далеч от вкъщи. Кой ще обгрижва Мр Бърч през това време??

[/quote]

Да де, аз затова написах "на кастингите". Снимат я 2 дена, прави си реклама и после пуска нова книга "Блогърът-готвач" Flushed

# 2 639
А недей, ще направи конкуренция на Пепе на книгата и пак ще има сръдни Grinning

Общи условия

Активация на акаунт