Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 4 / Март 2019

• 154 104
  • 3 011
  •   1
Отговори
# 2 730
Тя по-добре да каже на какво няма операция, по-кратко ще е видеото 😂

# 2 731
Има чанти по 5000 евра, все пак. Това е скъпа чанта, не една Фурла за една десета от тая сума.

Къде ти! Кака ни Мара-Лондонска купува и по-скъпи, само дето после като се обелят неможе да ги ремонтира щото много скъпо. Laughing

# 2 732
Те Шанелите така се белят, тва да не е банан да се бели, хем е чисто ново. Grinning

# 2 733
А споменавано ли е какво работи мъжът на Ивана?
Чета ви и нямам какво друго да добавя, смях се на доста коментари с яйцата на Пепе и картинките на мъжО й Astonished

# 2 734
  • София
Някои се скапват. От най- мекичките кожи не стават дори да си ги носиш спокойно. Просто казвам, не знам случаят с Мара какъв е.

# 2 735
Пепчо продължава да се лансира по медиите. Мисля, че тя сама си урежда тия участия наляво и надясно. Не ми се вярва сами да я канят. Smile
Скрит текст:

# 2 736
Мен би ме изкефило някоя да си каже за всичко,което си е правила по нея и е малко по-откровена , но това няма да е  Светлана  със сигурност .  Би ми било интересно да видя бг вариант на тази мадама https://www.youtube.com/user/JetsetBabeOfficial .
Ооо тя в момента има удърна рекламна  кампания на др. Каляшева и е пуснала въпроси и отговори за тунинга .... и си казва какво е правила по себе си, дори и цените.

# 2 737

Другият път я очаквам от хладилника ми, да ми изкочи.
При положение, че не я следвам никъде.

# 2 738
Боже колко нормално изглежда без изкуствената усмивката до ушите, чак ми стана симпатична.

# 2 739
О, май Гад Rolling Eyes
Скрит текст:

# 2 740
Явно Фурла са мярка за успех,любимата чанта на бг маммата.
От форума научих за тях,тая имала Фурла,онзи пък си купила нов модел и рекох да ги видя тези така фамозни чанти като очаквам етикети от 5 бона нагоре.Влизам в сайта,хубави,шарени модели $300-$400-$500.
Голяма суматоха за нищо.

# 2 741
А споменавано ли е какво работи мъжът на Ивана?
Чета ви и нямам какво друго да добавя, смях се на доста коментари с яйцата на Пепе и картинките на мъжО й Astonished

Нещо IT май е споменавала, че е

# 2 742
О, май Гад Rolling Eyes
Скрит текст:

😂😂😂😂😂
Защо за Бога пише с кирилица на английски??? И с това Йаааас ме уби.

# 2 743
Нещо ме мързи да гледам неща. Я кажете някой блог за четене. Да не е готварски, да не е за пътешествия, да не е за грим, не знам за какво😀 някакви интересни неща. Четях lamartinia, ама нещо ми доскуча.
Другите, които следя, качват адски рядко и нямам нищо за четене.

# 2 744
О, май Гад Rolling Eyes
Скрит текст:

😂😂😂😂😂
Защо за Бога пише с кирилица на английски??? И с това Йаааас ме уби.
Някаква ужасна мода е.
Започнах да се интересувам от магистърски програми в СУ и вчера четох един куп английски думи написани на български в описанието на различните специалности. Не знам опит за модерно звучене ли е, но за мен е пълна излагация.

Общи условия

Активация на акаунт