Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 4 / Март 2019

• 151 153
  • 3 011
  •   1
Отговори
# 2 715
https://www.youtube.com/channel/UCNSzfesc7IgWZwg4n6uXr1A/featured - новият ми любим блогър Heartpulse
Само той ми е харесал напоследък Grinning

# 2 716
Аз преди година реших да спра да пия кафе навън, че да пестя... Всеки път като ми се допиеше си записвах и така горе долу го смятах, с цена на кафето 2лв. Установих след има няма два месеца, че съм спестила 46лв и заведох баба и дядо на вечеря, като доплатих още толкова.

Извод: нямам сериозна зависимост към кофеина, и ако искам до лятото нова кожена чанта половин година не трябва да пия кафе.

Резултати: пия си кафе и като искам нова чанта чакам Коледа или рд да ми подарят. 😁

# 2 717
И Светлана Гущерова може би ще става влогърка, прочетох в стори.

# 2 718
То няма лошо ,но не вярвам нещо интересно да покаже - толкова си може .

# 2 719
Гущерица не знам какво точно може да ни покаже. Каква е тази мода? Как решиха, че всички стават за това? Не че е нещо кой знае колко трудоемко, ама не на всеки му се отдава, не всеки има какво да предостави на зрителите си, защо е това пънене? Едва ли има нужда въпросната от ПР пратки с козметики. Най-много да почне да снима и тя като Галка, я процедурки, я да направи тениски с камъни, пайети и гирлянди и да обяснява надълго и широко каква козметика ползва със самочувствието, че винаги я е ползвала. Нали тя беше качила снимка, където е неузнаваема с текст "Единственият ми грях е, че съм родена красива" Grinning Пази Боже.

# 2 720
Светлето както трудно сглобявя едно изречение, ще бъде забавна картинка 😃

# 2 721

Коригирам се - престъпление било, че била родена толкова красива. ❤❤❤

# 2 722

Коригирам се - престъпление било, че била родена толкова красива. ❤❤❤

Кои са тези три жени? Joy Joy Joy

# 2 723
Мен би ме изкефило някоя да си каже за всичко,което си е правила по нея и е малко по-откровена , но това няма да е  Светлана  със сигурност .  Би ми било интересно да видя бг вариант на тази мадама https://www.youtube.com/user/JetsetBabeOfficial .

# 2 724
Гущерица не знам какво точно може да ни покаже.

Нали роди, как какво?! Laughing

# 2 725
Съмнявам се, че ще й дадат да показва детето.

# 2 726
Няма толкова филтри в Ютюб, колкото да замажат Гущерка Wink

# 2 727
Много ме съмнява. Те световно известни правят хората на идиоти и твърдят и се кълнат как нямат корекции, като те се виждат с просто около.. Дженър, Белла Хадид, всички ако ги чуеш били пораснали и са се изменили. Че нашите комплексирани инфлуенсърки ли ще тръгнат да си обясняват за корекциите. Валката изведнъж ще надуе джуките и ще почне да хвали някакво много специално червило Grinning За да говориш за тези неща, според мен трябва да си малко по-уверен в себе си /друг е въпроса колко уверен си била изначало, щом си тръгнал да се преобразяваш напълно/. Тази мацка, на която дадохте ютуб канала ще я погледна, не съм попадала на нея досега:)

# 2 728
Точно сега и гледах видеото как се е променила визуално през годините -операция на носа и какво ли не .

# 2 729
Мен би ме изкефило някоя да си каже за всичко,което си е правила по нея и е малко по-откровена , но това няма да е  Светлана  със сигурност .  Би ми било интересно да видя бг вариант на тази мадама https://www.youtube.com/user/JetsetBabeOfficial .

Хехе, много е готина. Изгледах  и едно клипче със снимки преди, съвсем открито си говори за всички промени, не се прави на ощипана и на родена красива.. Оценявам искреността на такива жени!

Общи условия

Активация на акаунт