Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 4 / Март 2019

• 151 113
  • 3 011
  •   1
Отговори
# 2 745
Но колекцията на Urban Decay изглежда страхотно.

# 2 746
Не зная що да напиша

Ивана изпростя след като напусна работа.

# 2 747

Шегата настрана, но наистина е:

Николчету и то предобрило с филърите. Кога ще се научат да спрат, докато е време и че не е нужно всички да са по калъп?!

# 2 748
  • София
Скрит текст:

Шегата настрана, но наистина е:

Николчету и то предобрило с филърите. Кога ще се научат да спрат, докато е време и че не е нужно всички да са по калъп?!

Хъм наскоро разбрах че им плащат по 3000лв за 3 поста в Хепи. Не е зле, хапнеш, пийнеш 3 пъти и хоп 3 бона

Последна редакция: пт, 29 мар 2019, 23:04 от Не се сърди, човече

# 2 749
  • Русе
Една мацка, която открих току що, май не е споделяна : https://sapphireyesandrubinlips.blogspot.com/

# 2 750
Най-после мога да изгледам няколко видеа от натрупалите се през тези 2-3 дни.
Най-интересно и полезно е това на Мама Модел, относно фитнеса вкъщи. Ние също имаме фитнес стая вкъщи и мога да кажа, че излиза доооста по-евтино да си купиш уредите, отколкото да ходиш във фитнеса за двамата им излезе 6000лв. картите за фитнес и купуването на вода/питие. Ще видим какви уреди ще изберат и колко ще струват те.
Нашите уреди са от преди 5год. и вече не се сещам колко пари бяха, но ми е супер удобно, а и детето вече тренира.
Най-тъпо вдлъбнатия клип беше на ВалериЕ...толко пък да си елементарен като амеба....
Ивана откъде ги извади тия боклуци не мога да разбера, отворих сайтовете от които е купила ми аз все на други попадам по-читави, тя някакви кичозни финтифлюшки....откакто напусна работа чисто изкукурига. Иванке не на всеки му понася да не работи.

# 2 751
Една мацка, която открих току що, май не е споделяна : https://sapphireyesandrubinlips.blogspot.com/
Това е Ивчето, пише в КМ. Много мило момиче.

# 2 752
  • София

А! Добре я познаваме Simple Smile

Не знам как така стана тая сметка 6000 лв. за фитнес. То много важно да идеш на 100 км на фитнес. На нас мъжа ми, не ползваме мултиспорт - не работим на такива места - ни излиза максимум 1200-1300 лв. за две годишни карти, маратонки (по около 100 лв., които ще ползваме много години) и екипи от декатлон (Купувам изцяло нови на някакъв по-кратък период все пак в зависимост от материите).
Нямам против някой да си направи фитнес у дома, обаче така като хвърлят някаква цифра в пространството, малко подвеждат хората, че е супер скъпо и недостъпно.

И най-важното според мен е спортоветеда са на пешеходно разстояние, освен ако не са нещо специално, разбира се. За мен е важно и от екологична гледна точка - да не палим кола, и от гледна точка на време.

# 2 753
Тая Станкулова хич не ми допада...бърза да не изпусне екрана и детето й кой знае кой го гледа.
Щях да пиша за Полинчето - много ми е високомерна тая жена и с пълна сила е започнала рекламите. Усмивката й е една ... ехидна.
На Ивана изгледах малко от боклучките, еми не я разбирам аз тая мода с тия изкуствени неща и рамки (напр. на Ралица също са ми странни тия рамки и буквичките, които светят).
Пепе не знам дали видяхте розовата роклА с обувките и отново стил и класа показва AstonishedClose а после една хубава рекламка с картофи и лека кочинка на масата ...
Ходещи рекламки и се продават, за мен това е чиста продажба на личния ти живот.
Animal SnakeAnimal SnakeAnimal Snake

# 2 754
Пепе ми вдъхна истински оптимизъм с последната си реклама. Сега вече съм спокойна, че и ние имаме dates редовно въпреки бебе и работа до шия. Явно и плющенето на бургери вкъщи се брои. Аз друга представа имах за "среща", но ето....и със скрънчи и по анцуг можело! Joy

# 2 755
Жената си купила рокля за 100 кинта и ще си я носи на всяко събитие почти. Редува ги с дънковата.
С новата прическа прилича хептен на леличка. Полина.

Скрит текст:

# 2 756
Жената си купила рокля за 100 кинта и ще си я носи на всяко събитие почти. Редува ги с дънковата.
С новата прическа прилича хептен на леличка. Полина.

Скрит текст:

Напоследък все нощници и пеньоари я влекат.

# 2 757
Тази, Полина София с какво се занимава? Въощбе нещо върши ли? Изключително много ме дразни с това нейно фръцкане - аз съм бременна, светът се върти около мен, вижте колко е приятно да се шляеш по кафенета, ресторанти, салони и да не забравим Ивенти. Нещо смислено има ли около нея.?

# 2 758
Да, Полина работи извън блогването, при това немалко - както прави от 18-годишна, когато, ако си спомням правилно, е заживяла сама и е поела издръжката си.
Сега леко е отпуснала работния режим, предполагам, че заради неразположението първите месеци е поискала да си почине по време на бременността.
Супер изнасилено изказване, има сигурно макс 5 поста за това, че е бременна.

# 2 759
За мен хич не е изнасилено изказването. Имунитет, лъгане, мазане, ръкомахане, детски дрешки, помпа, не знам си какво си. До края на бременността със сигурност следва още заливане, а след раждането е цял потоп. И това от жена с гръмкото заглавие "ЗАЩО Е ТАЙНА".

Общи условия

Активация на акаунт