Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 4 / Март 2019

• 151 127
  • 3 011
  •   1
Отговори
# 2 775
Това ли им е дейтът на тия двамата? Да им имам изкуствения семеен живот. Представям си колко снимки са направени, за да излезе един сполучлив кадър.

# 2 776
Егати романтика... Разхвърлена храна по масата, анцунг и фльонга... И ние имаме деца, и ние знаем какво е дейт!

# 2 777
Пепе знае, храни звяра, че трето дете си трябва в нейния лЯйфстйл и го дърпа вече за сиджимките Simple Smile
Той пък не я отразява,. Си гледа жадно сандвича, колко ли го е държала докато хареса снимка и го остави да хапва.

# 2 778
Пак основна тема е Пепе. Боби е качила ново видео, което на мен ми беше много интересно.

https://www.youtube.com/watch?v=ttEmt0_QRiM

# 2 779
Това ли им е дейтът на тия двамата? Да им имам изкуствения семеен живот. Представям си колко снимки са направени, за да излезе един сполучлив кадър.

Много изкуствен.

# 2 780
Добре, де, забранено ли е вече да се говори за Пепе? 😄 Буквално 3 поста след като не знам колко страници въобще не беше споменавана и хоп, веднага се направи забележка.

# 2 781
от двата реда се хванахте за частта за Пепе, а не, че е споделено видео на друг човек.

# 2 782
Гледах и аз видеото на Боряна. Можело значи нещо различно, ама другите откъде акъл..

# 2 783
Гледах и аз видеото на Боряна. Можело значи нещо различно, ама другите откъде акъл..

Да, тя винаги се опитва да прави малко по-различни видеа.

# 2 784
Герито Меркари правела "благотворителна разпродажба", каквото и да значи това. Сега ще проверя дали си подарява нещата или лъже хората, че ще дари някъде парите.
едит - Щяла да ги дари на деца, болни от левкИмия. Е, не се научиха да пишат грамотно!

Последна редакция: сб, 30 мар 2019, 17:42 от ~Carolina~

# 2 785
  • София
Боряна е страхотна, винаги видеата са и информативни, не държи да е винаги реклама, даже и когато има реклама не е натрапчиво. За това и има толкова много последователи

# 2 786
Коя е тази Гери?

# 2 787
  • София
Когато кривоноска е впила тънки устни в бузата ти, а ти зяпаш бургера.

# 2 788
Валериана защо не вземе да си пусне нейната си естествена коса толкова дълга....И предпочитала гел лаковете, защото издържали по-дълго... А до преди няколко месеца и сама си се лакираше достатъчно добре..... Оххх много са ми смешни вече ... Grinning

# 2 789
Коя е Боряна?

Общи условия

Активация на акаунт