Различна сексуална ориентация

• 19 720
  • 591
  •   1
Отговори
# 105
  • София
А какво? Да се крият, както е било едно време? Да се крият кои са, какви са, да си мълчат до края на живота си.
И така се връщаме към Парцалев и концлагерите.

# 106
  • Буркина Фасо
е, откакто се "откриха" вече не се знае кой ражда, кой поред родител си ...

# 107
На мен гей хората не ми пречат по никакъв начин, стига да не се пропагандират като някаква чудесна и дори предпочитана алтернатива на хетеросексуалността.
Не смятам обаче, че такива хора са пригодни да изпълняват определени длъжности, между които политици и възпитатели на деца; както и транс-участници в спортни дисциплини.
Не смятам, че трябва да бъде разрешена смяната на пола преди настъпване на пълнолетие.

# 108
  • София
За спорта и аз съм съгласна, защото не е честно нито към жените, нито към мъжете.
Миналата година имаше такъв скандал с една бегачка, която е била на хормонална терапия за смяна на пола.

# 109
  • 221B Baker Street
От самото сравнение на агитките с гей парада става ясно колко го одобрявате. Simple Smile
Аз не ги сравнявам, напротив, давам пример какво не одобрявам аз на фона на неодобрението на една целувка. Simple Smile Wink

Всеки човек е в правото си да се гордее с каквото поиска в себе си и да развява колкото си иска знамена и флагове. Simple Smile  Стига да не е престъпник. Какво престъпление вършат гей-хората, освен че открито изявяват своята сексуалност? Пак ви казвам, страхувайте се от насилници, наркодилъри, престъпници - без значение от това с кого спят!

# 110
  • 221B Baker Street
е, откакто се "откриха" вече не се знае кой ражда, кой поред родител си ...
Ако за теб е проблем да знаеш разликите между половете и кой поред родител си, това е друг въпрос...

# 111
  • София
На повечето документи пише просто Родител/настойник. Голяма драма!

По темата от първия пост - еднакво неприятно ми е да гледам как се мляскат и хетеро и хомо двойки. Дъщерята преви "Бляк", синът не им обръща внимание.

# 112
Така и не разбирам гордост ли е и колко от най-толерантните биха завели детето си най-вече в пубертет на гей парад.

# 113
  • Буркина Фасо
На повечето документи пише просто Родител/настойник. Голяма драма!
така е , защото се знае , че родителите са майка и баща - това го е казал Началника отгоре. един от тях слага подписа си.

но при родител 1,2 ...  освен че не се знае кой е първия, но неяснота има и около броя родители.

# 114
  • София
Те знаят. Това е достатъчно. Ако филанкешията Иванчо и клюкарката Пенка не знаят, то това си е изцяло техен проблем. Те са никои.

Едва ли ще ми се налага да водя пубер някъде, защото на тази възраст спокойно може да се заведе сам.

# 115
Така и не разбирам гордост ли е и колко от най-толерантните биха завели детето си най-вече в пубертет на гей парад.
 Всъщност се манипулира  точно с налагането на модни стереотипи , разбирания.  И обикновено тези, които ги попиват без да се замислят и да се запитат  "защо" и "кой има нужда от това" , са горди, че са модни и напредничави. Ами те и в Древна Гърция, Рим и Египет са прославяли хомосексуалната любов преди залеза си.

# 116
  • Монреал
Имам 3 деца, 2 от които вече в пубертет.
Тъй като математически шансът едно от тях да е гей е към 1:3 аз определено предпочитам да им отворя мирогледа отрано и да им дам шанс да се самоопределят без натиск от предразсъдаци и стереотипи.
Изключително тъпо е да ограничаваш хоризонтите на подрастващите под страх от заразяване. Трябва сами да изберат, да експериментират, да се поучат от опита си...

За парадите - Крайният ексхибиционизъм е дразнещ, но в някои случай това е начина да се празнува нещо, което е било недостъпно дълго време.

# 117
  • София
Не са модерни, винаги са съществували. Просто няма никаква причина да се крият, да се срамуват, да се гордеят... Все едно аз да се срамувам или да се гордея, че съм с кестенява коса. Абсурдно е.

# 118

Тъй като математически шансът едно от тях да е гей е към 1:3
И как го изчисли?
По-скоро трябваше а имаш 25 деца, та да има статистически шанс едното да се падне гей.

# 119
За косата е странно сравнение, но щом го виждаш така...
Искам да кажа, че не би трябвало да има подобна пропаганда.Нещо с което да се гордеем. След като всеки от нас се моли да не му се случи.

Общи условия

Активация на акаунт