Различна сексуална ориентация

• 19 720
  • 591
  •   1
Отговори
# 270
С налудничави хипотези не се занимавам. Нито с теории на конспирацията. Ами ако никога не се постигне това с педофилията? Всичкият ти труд и отровната пяна ще са били хвърлени напразно. И ще си изпуснала какво се случва сега. Както казах - оправете си другите проблеми. Но знам защо се скача срещу гейовете - защото са беззащитни, уплашени - с две думи БЕЗОПАСНО е да се направиш на революционер и да начешеш егото си, да се почувстваш значим и патрЕот.

# 271
  • Монреал
По този повод, PURE, поздравявам Земонти с 3-ти март.

И теб те поздравявам Hug
Многократно те молих да не се обръщаш към мен.

Стига си ме преследвала като отхвърлена любовница!

Намери си друг с който да се заяждаш. Аз съм емигрант и би било лицемерно да се правя на патриот и да празнувам заради държавата, която съм зарязал.

# 272
  • София
Ето, пак дърпате назад и плашите с педофили!
А всъщност за какво е драмата?
За права.
Обаче ако се дадат едни права на едни хора, какво става? И други хора почват да искат още права! Така става в политиката.
И не, няма да са педофили. Може да са обикновени хетеросексуални семейства. Ще кажете какво толкова да искат. Има, има какво!

# 273
С налудничави хипотези не се занимавам. Нито с теории на конспирацията. Ами ако никога не се постигне това с педофилията?

Нямам представа кое е налудничаво. Просто ти дадох пример как нещо, което допреди 50 години се е смятало за престъпление, вече в доста страни е декриминализирано. Нямам представа защо смяташ, че е невъзможно това да се случи и с други видове поведение.

"Беззащитни и уплашени" е най-малко думата, която бих използвала за общност с изключително силно лоби. Всъщност може би дразни именно това, че лобито е изключително силно, докато има далеч по-наболели каузи.

# 274
  • София
Е, вероятно един ден бракът като институция въобще ще отпадне, но до този момент се използва старата формула, преработена, за да включва и гей брака. Децата ни, и особено внуците ни, ще живеят в един доста по-различен свят.

Наистина не разбирам защо е цялата драма, при условие, че на Запад промените са факт. Искате хем да сме в ЕС, хем да плюем по тях щото са про-гейски. Егати и противоречието.

Не мога да разбера това облъчено повтаряне "На запад"!
Ами, всеки народ си е различен, всеки човек е различен.
Едно време, точно като теб имаше хора, за които каквото каже СССР и каквото там решат, трябваше задължително и наша норма да стане.
Едно време СИВ, сега ЕС и винаги се намират достатъчно хора, които не се чувстват значими, ако не са в синхрон с Големия брат.

Толкова комплекси, толкова липса на вяра в собствената ценностна система, отчайващо е.

# 275
Мисля, че демократично е да се приемат тези бракове в България.
Това ще е полезно и за хората искащи да развиват бизнес в тази област.

Сега го прочетох това - какъв е бизнесът в тази област? Ако говорим за фирмите, уреждащи тържества, както се надявам, техният бизнес може да упражнява и без юридическо оформяне на отношения, а просто като красив ритуал без законови последствия.

# 276
  • София

Как може да сравнявате педофили ( престъпници) с хомосексуални ( друга секс. ориентация). Нетолерантността ви достига нечувани размери.

Може, щом има официално разрешена партия в страна, която е разрешила осиновяване на деца от еднополови.
Нещо да си чувала за болавърите?
Може, щом под тяхно влияние, възрастта за осъществяване на полов акт с дете, беше свалена дори и тук, на 14 години.
И да, може, след като статистиката показва, че по- голямата част от педофилите са и хомо.

# 277
  • София
Е, вероятно един ден бракът като институция въобще ще отпадне, но до този момент се използва старата формула, преработена, за да включва и гей брака. Децата ни, и особено внуците ни, ще живеят в един доста по-различен свят.

Наистина не разбирам защо е цялата драма, при условие, че на Запад промените са факт. Искате хем да сме в ЕС, хем да плюем по тях щото са про-гейски. Егати и противоречието.

Не мога да разбера това облъчено повтаряне "На запад"!
Ами, всеки народ си е различен, всеки човек е различен.
Едно време, точно като теб имаше хора, за които каквото каже СССР и каквото там решат, трябваше задължително и наша норма да стане.
Едно време СИВ, сега ЕС и винаги се намират достатъчно хора, които не се чувстват значими, ако не са в синхрон с Големия брат.

Толкова комплекси, толкова липса на вяра в собствената ценностна система, отчайващо е.
Моята ценностна система в голяма степен подкрепя промените, които правят на Запад, в Канада и т.н. по отношение на гей общността. Твоята, както и на още 3-4 потребителки, се страхува и от сянката си, щом сравнявате педофили с гейове. За вас винаги трябва да има един различен - Другият, на фона на който да се самоутвърждавате, отново и отново, като единствената правилна норма. Дали това ще са гейовете, чернокожите или жителите на Проксима b всъщност няма значение.

# 278
Сега го прочетох това - какъв е бизнесът в тази област? Ако говорим за фирмите, уреждащи тържества, както се надявам, техният бизнес може да упражнява и без юридическо оформяне на отношения, а просто като красив ритуал без законови последствия.

Aз разбрах, че бизнесът ще е с осиновявания на деца от хомосексуални и дори държавата щяла да спечели от това бизнес начинание.

Според мене хората сключили еднополов брак може да осиновят дете. Има много захвърлени деца по домовете.
Цялата държава ще има полза, ако се съвземем и дадем правото на брак на тези хора.

# 279
воята, както и на още 3-4 потребителки, се страхува и от сянката си, щом сравнявате педофили с гейове. За вас винаги трябва да има един различен - Другият, на фона на който да се самоутвърждавате, отново и отново, като единствената правилна норма. Дали това ще са гейовете, чернокожите или жителите на Проксима b всъщност няма значение.

Юридически разликата между педофили е гейове е само в това, че едното вече не е престъпление на доста места, а другото още е.
А това, че винаги трябва да има един различен, на чийто фон да се самоутвърждаваш, е основен принцип Нали на това се гради и политиката.

Pure, и аз не разбрах поста, затова питам. Надявам се да е нещо по-безобидно.

# 280
Както казах - оправете си другите проблеми.

Ама защо двоен стандарт - казваш на нас да оправим другите важни проблеми и да не се занимаваме с маловажни неща като гейските права, по същата логика кажи и на гейовете да работят за решаване на големите проблеми и да остават техния дребен личен проблем за после  Twisted Evil

П.П. У нас педофил е този, който прави секс с дете под 14 години (колко е зряло това дете сами се сетете). В САЩ пък възрастовата граница е 16 години (много по-разумно). Което само ми говори за наличието на силно педофилско лоби в Европа. Нищо чудно да си сътрудничат с гейското лоби.

# 281
Абсурт, как свързваш осиновяването от еднополови семейства с педофилията? А има ли педофили в "нормалните" семейства? Значи по дефиниция - еднополово семейство =педофили. Значи моята дружка прокурорка и партньорката й са си педофилки. Ще й споделя вашата теза, въпреки, че ще са камъни в моята градина. Предвиждам интересна дискусия на чаша вино...Гледам темата е налазена от същите елементи, които се опитват да всяват паника с някакви бъдещи несигурни и невероятни събития - значи е време аз да се изнеса!

# 282
Значи по дефиниция - еднополово семейство =педофили.

Това по кой прочит? Мисля, че всеки трябва сам да отговаря за дефинициите, които дава.

# 283

Как може да сравнявате педофили ( престъпници) с хомосексуални ( друга секс. ориентация). Нетолерантността ви достига нечувани размери.

Може, щом има официално разрешена партия в страна, която е разрешила осиновяване на деца от еднополови.
Нещо да си чувала за болавърите?
Може, щом под тяхно влияние, възрастта за осъществяване на полов акт с дете, беше свалена дори и тук, на 14 години.
И да, може, след като статистиката показва, че по- голямата част от педофилите са и хомо.

Абсурт, изтрий го това, че голяма излагация! Дай я тази статистика!

# 284

Ако има  юридическо оформяне на отношенията, то тези хора ще може да осиновяват лесно деца.
Също и тези хора ще могат да сключат граждански или църковен брак, което допринася за приходите на града.
Просто стоките и услугите, които се купуват при хетеро браковете ще се купуват и при хомо браковете.
Винаги може да се измислят и други видове услуги, ако се узаконят браковете.
Отделно и ако някой чужденец или чужденка иска да сключи такъв брак с българин или българка ще може да го сключи и в България.
Това е бъдещето.

Общи условия

Активация на акаунт