Различна сексуална ориентация

• 19 634
  • 591
  •   1
Отговори
# 75
Ако не се сещаат, това е Кончиат Вурст , снимка от руски сайт.
Е такива изцепки и показни мероприятия отвращават, артист  бил ,поне да бе наистина артист някакъв със значение.
Няма да се зарази никой ,но защо е нужно да се крещи  ?
Не вярвам който има приятели  хомо да навира това в очите им.Това или се приема  и мълчи , или   не знам другото...вероятно аз ще зяпам  настойчиво и продължително някой  облечен смешно , мъж с рокля и    двамата като палячовци .ми да не са се обличали така.

# 76
  • 221B Baker Street
Дори нямаше да се сетя за този, ако ти не ми навря снимката му! На мен никъде, в никоя медия или социална мрежа, които следя, не ми излиза негова снимка. Това стана като прословутата Момо - то си съществувало зверчето толкова години и никой в България не разбал, и от три дена - о!шок и ужас - Момотата идват! Къде точно ти се навря Кончита с тая снимка, или ти ходи да я търсиш специално в руските сайтове? На мен що не ми се навират такива снимки, не знам...

# 77
Мир тесен , имам регистрация в него.Имам 18 теми дето виждам, а има и повече там, но не ме интересуват.Има новини и той в тях.Не съм го търсила нарочно ,но казват има закон за магнетизма ,ако стане дума за нещо то се появява .Учихме руски навремето и чета, но не учихме друго да мога, френски малко ,една година учих.Това бе  модата по наше време, това чуждоезично мога.Има много интересни неща и гледни точки.Няма нищо нарочно.

# 78
Всичко е въпрос на свобода, а някои са доста чувствителни по темата. Подкрепям Путин и щеше да е добре да имаме подобен закон. Не се имам за хомофоб в пълният смисъл на думата, но да, надявам се децата ми да не ми водят партньори от същия пол. Няма да обърна гръб на сина си, защото ще избере да бъде педал. Ще се постарая да участвам в избора чрез възпитание, защото определено не одобрявам еднополови семейства, особено с деца.

# 79
Още като пристигнахме в Канада се изтърсихме с приятели и двегодишните ни тогава деца на гей-парада в Монреал. Това тук е голямо събитие - затваря се центъра на града и се точат платформи с всякакви екстравагантно облечени жени и мъже. Голи хора нямаше - беше като карнавал - красиво и пъстро. За щастие децата тук от рано свикват, че има и еднополови двойки и това не прави впечатление на никого. Познавам вече доста хомосексуални мъже или жени - никой не се крие или срамува. Тези хора тук са щастливи - не са сочени с пръст и не се проповядва, че различната сексуална ориентация е заразна. В това последното голяма част от българите наистина вярват. Имах колежка румънка, на около 60г.  - с три момичета - две хетеро и една - хомо. Последната се събра с жена и си родиха и двете по едно дете. Така че в този модерен свят всичко е възможно и затова е хубаво някои хора да се смирят - не знаете какво ви е приготвил животът.

Последна редакция: сб, 02 мар 2019, 03:44 от fmino

# 80
Всъщност в Канада има ли полове? Ти какво си майка или родител 1? Просто ми е интересно.
Не е въпросът да се крие или срамува някой от сексуалната си ориентация, просто ми писна да ми навират пред очите целуващи се еднополови...между другото и хомосексуалистите които познавам са възмутени.

# 81
хората бяха обучавани да бъдат комунисти всичките, ама глей к'во стана:)))
 Намразиха комунизма. Когато обучението е   насилие и не ти дава да имаш алтернативна гледна точка  - това е резултата. И с тази идеология натам отиваме- насила ще се пръкнат т.нар. хомофоби.

# 82
Ти специално, Тинтина, е трябвало да си стоиш в Бг с този хоризонт-процеп. Достоен съперник си на Сирената по неудовлетвореност и мрънкачество.
Никога в никакъв формуляр не съм виждала да пише родител 1 или 2. Пише си "майка" и "баща". Изобщо не ми минава дори мисълта, че някой може да зарази дъщеря ми и тя да стане лесбийка. Дори напротив - искам да вижда всичко и под различен ъгъл, за да й е широк мирогледа. В училище имат едно момче с двама бащи - тя не го харесва, защото казва, че е зъл, лош и разглезен и страда от липса на внимание. Но не заради двамата бащи , а заради самото дете.

# 83
Това е поредната хомо тема и чета, чета... и единственото, което си мисля, докато чета е - в днешно време е по-важно да си толерантен, отколкото грамотен! Баси...

# 84
Ти специално, Тинтина, е трябвало да си стоиш в Бг с този хоризонт-процеп. Достоен съперник си на Сирената по неудовлетвореност и мрънкачество.
То не е само да завършиш образование в новата си родина ( твой цитат), ами май си е било жива загуба на ресурс.
Случаят е пресен, 2017, надявам се поне Тв гледаш, а и пресата беше пълна с това.... или хоризонтът ти въобще липсва.
И дали ще си стоя някъде или не, не ти влиза в работата.

# 85
Има и по-лошо - хем неграмотни, хем нетолерантни!
Щом казваш, Титина, коя съм аз , че да ти противореча!:money:
Телевизия не гледам - може би и затова съм си запазила разсъдъка. Знам, че в Щатите във всяка стая има телевизор и това никак не е на добре, защото така най-лесно се внедрява пропагандата в мозъчетата на населението.

# 86
Скрит текст:
То не е само да завършиш образование в новата си родина ( твой цитат), ами май си е било жива загуба на ресурс.
Случаят е пресен, 2017, надявам се поне Тв гледаш, а и пресата беше пълна с това.... или хоризонтът ти въобще липсва.
И дали ще си стоя някъде или не, не ти влиза в работата.

Болнатият текст какво ще да значи?

# 87
Искаш да ти изтълкувам "хоризонт-процеп" ли? Това е литературна фигура, която те оставям да откриеш сама как се казва. Ако не разбираш смисъла, тогава няма смисъл да ти обяснявам. Капиш?
За съжаление в Бг все още се смята, че като видиш двама души от същия пол да се целуват на улицата и ще се заразиш с хомосексуалност. И децата най-вече се заразяват и дайте да забраним гей-парада и  листовките. Понякога идват разни представители на религиозно секти и ми дават някоя брошура - винаги изчитам от край до край и после мятам в кошчето. И чудно още не съм станала свидетел на Йехова.

# 88
Аха, капиш, капиш… Smile (Човечето ще се погрижи.)

# 89
Fmino или Софи, добре завърнала се. Малко си променила историята си,но не си успяла да изкорениш синдромът на малкият град. Поне си разширила хоризонта, но само с посещение на Гей-парад не става

Общи условия

Активация на акаунт