Различна сексуална ориентация

• 19 597
  • 591
  •   1
Отговори
# 45
Прочетох наскоро нещо- в България преди 20 години семействата също бяха еднополови: мама и баба Simple Smile)

А баба как е направила на мама дете? Или обратното? Изумително фалшива аналогия.

Всъщност, вероятно това работи, ако се спрем на версията "щъркелът те донесе" и се абстрахираме от пчеличките и цветенцата.

# 46
Прочетох наскоро нещо- в България преди 20 години семействата също бяха еднополови: мама и баба Simple Smile)

А баба как е направила на мама дете? Или обратното? Изумително фалшива аналогия.

Всъщност, вероятно това работи, ако се спрем на версията "щъркелът те донесе" и се абстрахираме от пчеличките и цветенцата.

Това е в кръга на шегата. Има се предвид че семейството се състои от 2 жени. Simple Smile

# 47
  • София
Толерантност = търпимост, т.е. да си толерантен означава да търпиш обратните, да не ги биеш, обиждаш и нападаш по някакъв начин, но никой не може да иска от мен да ги харесвам и одобрявам. Или да изпадам в екстаз, ако дъщеря ми ми доведе снаха. Това второто не е толерантност, а крайност някаква.
толерантност не е със знак за равенство с търпимост. видно от болднатото.
само пример - толерантна съм към теб, че не харесваш различните /в различни категории/, приемам позицията ти, дори да не я споделям. спокойно си ми е.
търпимост е вече "стискане на зъби", лоши емоции, агресия. не ми е спокойно.
ей тази емоция е разликата.

никой нищо не иска от теб. каквото ти искаш.

# 48
  • София
Двойката, за която споменах по-рано, също са 2 жени, имат 2 деца.

Мен ми е странно защо чуждият сексуален живот е толкова важен за някои, че чак се очаква да сме толерантни/нетолерантни към него. Безразличен ми е. Щом им доставя удоволствие, няма престъпление, не ме интересува, не ми пречи. Някакви по улицата се натискат. Чудо голямо – нито са първите, нито ще бъдат последните.

Последна редакция: сб, 02 мар 2019, 08:44 от milenaka

# 49
  • София
И сега има хиляди семейства от мама и баба и дете.
Мъжете хомофоби точно за това се тръшкат - как може, то нормалното семейство, то Библията, а не се огледат какво става наоколо, в блока им, примерно.

Последна редакция: пт, 01 мар 2019, 21:41 от Free Agent

# 50
Пълноценни семейства от мама и баба!!!!!

# 51
  • София
Каквито - такива. Ако целим само перфектните, може и никакви да нямаме.

# 52
Толерантност = търпимост, т.е. да си толерантен означава да търпиш обратните, да не ги биеш, обиждаш и нападаш по някакъв начин, но никой не може да иска от мен да ги харесвам и одобрявам. Или да изпадам в екстаз, ако дъщеря ми ми доведе снаха. Това второто не е толерантност, а крайност някаква.
толерантност не е със знак за равенство с търпимост. видно от болднатото.
само пример - толерантна съм към теб, че не харесваш различните /в различни категории/, приемам позицията ти, дори да не я споделям. спокойно си ми е.
търпимост е вече "стискане на зъби", лоши емоции, агресия. не ми е спокойно.
ей тази емоция е разликата.

Извинявай, ама аз не стискам зъби, нямам лоши емоции и не ми е неспокойно, от това, че разни еднополови правят секс. Изобщо не ми пука за тях, нека си живеят. Дразнят ме обаче, като почнат да ми навират в очите обратността си. И пак, макар да ме дразнят, не правя нищо срещу тях, извръщам поглед и си гледам работата. Тоест толерантна съм. Но да искаш да ги харесвам е твърде много, а днес е политкоректно да се харесват обратните. Е да де, ама според мен това е вредно за подрастващите, които губят представа за правилния модел на сексуалността.

# 53
  • София
_silence_, запази тишина пред децата без бащи и дядовци...
има купища разнородни семейства, които генерират траш.

Черна станция, съкратила си поста ми за свое удобство. завършва с "никой нищо не иска от теб. каквото ти искаш."

# 54
  • София
В какво се изразява това "губене на представа за правилния модел на сексуалността"?

# 55
Не е до мъжете хомофоби. Нормална двойка е същества от различни полове, и природата така е устроена.

Имаме приятели еднополова двойка. Докато нямаха деца не беше проблем за синът ми, но с появата на децата започна да се чуди кой е бащата и кой майката. Казах му да ги попита тях директно. Те само се усмихнаха и му обясниха какво те чувстват.

Една от учителките му е от еднополова двойка. Не знам какво е дискутирала с тях, но имаше моменти, в който е притеснен , че харесва момиченца.... тогава обяснявах, че е най-нормално да харесваш хора от противоположният пол. Медалът има и др страна, след като толкова превъзнасяхе хомосексуалните двойки, се отричат хетеросексуалните

# 56
Винаги ги е имало, нека семействата им си ги обичат.
Но ако не се обръща толкова внимание няма да има и  насилие върху тях.Имаше случай наскоро.Хем да са в центъра на внимание ,хем   без внимание не става.
И организираното  действие на внимание дразни.Сякаш искат награда.Иначе   дори не съм се сещала да мисля  откъм хомо  за някого.Въпреки видими  детайли на поведение ,чупене на ръце, мекота някаква.За мъж говоря,жени не познавам дори, или не забелязвам.
За жените е лесно да имат деца, собствени и нищо не може да се противопостави.За мъжете е проблем, осиновяват  които никой не иска.След другите са.Това е малко като  марихуаната , ако е разрешено ще е безплатно, без внимание.И без употреба сигурно.Ама има една индустрия да се захранва по двете неща.Каквото да говорят става дума за пари.
А темата е само какво ще кажете на дете ако види...

# 57
В какво се изразява това "губене на представа за правилния модел на сексуалността"?

Природата е създала мъжки и женски организми, защото от еволюционна гледна точка двуполовото размножаване има много предимства. То и затова е най-разпространеното (защото се е наложило) и затова е нормалното. Нормално е мъжете да правят секс с жени, така са създадени. Обаче е възможно при подходящо възпитание подрастващите да се объркат и да приемат, че да се прави секс от мъж с мъж е съвсем нормално. Гейските активисти казват, че не било така и хората се раждали гейове, не ставали такива. Как пък не, в древна Гърция как масово са били педерасти? Да не би масово да им е било вродено? Не, гените им са били като нашите, но са били възпитани, че няма нищо лошо зрелите мъже да чукат млади момчета. И на момчетата не им е изглеждало ненормално. Което доказва, че човек може да бъде приучен на всичко. И именно затова е редно младите да бъдат приучавани на правилния сексуален модел. Пък ако на някого наистина му е вродено да е гей, приучаването няма да хване дикиш.

# 58
ВЗа мъжете е проблем, осиновяват  които никой не иска.
И при двата типа хомосексуални двойки използват сурогатна майка

# 59
  • Монреал
1. Спорите на различни езици. Едно, че има огромна разлика от целувка до целувка, второ повечето от вас изполват много грешно термина "нормално", вместо "така, както ми се иска да бъде".

2. Въпреки, че огромната част от тях не парадират е време да осъзнаем, че всеки трети/трета от нас поне веднъж е имал/а хомосексуален опит, а всеки десети от нас е непоправим гей.Тоест да си гей е по-нормално, отколкото да си естествено рус.

3. Прекалената толерантност е не по-достоверна от откровен хейт. Аз като видя мъжка гей-сцена по телевизията ми се гади. Добре, че огромната мнозинство хора са сексуално срамежливи, независимо от ориентацията си.

Общи условия

Активация на акаунт