Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 55

• 60 228
  • 763
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Момичета зарибихте ме 😂
Искам този с мента!!!
Какви пари е в Лили, имаше ли достатъчно бройки? 😂
Имаше бройки,22 лева и стoтинки за 20 мл Grinning
Моята тоалетна вода е купувана от Розман в Германия за 8 евро. Тук я гледах за 25 лв.

# 121
  • Някъде там
Сега се засилих да взимам ментата, страхотен е.
Ухае много свежо и супер приятно,отивам в Лили и днес (към 13 часа на обяд)  имаше сигурно 2,3 а сега broken_heart: нито един .
Ще ходя всеки ден до там да търся докато не се появи .
Пръснах си отново на ръката от мострата .
Много деликатен и още повече ми хареса и още повече го искам Simple Smile

# 122
Не залагай на ходенето до един и същи магазин всеки ден. Докато заредят нови бройки и промоцията ще изтече. По-добре се разходи до две-три други Лилита.

# 123
  • Някъде там
Не залагай на ходенето до един и същи магазин всеки ден. Докато заредят нови бройки и промоцията ще изтече. По-добре се разходи до две-три други Лилита.
Само едно Лили имаме в града и затова нямам избор .
Накрая ще отида и ще го взема от друг подобен магазин за 28 лева .
Където 22 там  и 28 Simple Smile
Страшно много ми хареса, ММ също му хареса и ме попита на какво ухая Simple Smile
Казах му на парфюм с името mint  (най- интересното е ,че в състава му няма мента) Laughing

# 124
Скрит текст:
Малко се поглезих днес... Нямам представа дали са хубави маските, но не ги бях виждала в ДМ. И не се удържах за серума Heart ...

ох и аз го загледах това Holo Glow пиши отзиви после , моля 😊🌸

Пробвах загряващата маска - като я нанасях много бързо загря и даже се чудих дали въобще да я слагам, щеше да стигне за 2 пъти, ама мазах дашно и бих казала, че доста добре ми светна кожата, позаглади се и се омекоти -  и шийт маската - не съм доволна от нея, уж мачках пакетчето, но пак бяха много неравномерно разпределени съставките, не видях кой знае какъв ефект. Серумът на Марион го ползвам вечер преди лягане. Веднага попива и трябва бързо да се разнесе. Гъстичък е, затова почти не ползвам пипетката. Определено кожата ми е хидратирана и мека на сутринта. Много сладко мирише и наистина има уникален вид... Страшни снимки мога да му направя, но дотам. Действа ми по същия начин като серума на Биотен.

Скрит текст:
Тези тоалетни води хубави ли са ?
Гледам ,че са намалени в Лили и се чудя дали си заслужава да се разходя до там Simple Smile

Бях в ДМ днес и от любопитство ги пробвах всичките. Много хубави аромати имат... Heart Бих се взела, ако вкъщи не се купуваха постоянно парфюми.

Скрит текст:

Реших да пробвам тази спирала на Катрис. Лилавата бяхте препоръчвали тук, но всички бяха разпечатани в Лили. Тази би трябвало да е същата, но водоустойчива. И пудрата на Балеа... от колко време я търси. Grinning

Последна редакция: чт, 14 мар 2019, 18:20 от mims3

# 125
Аз днес в Лили се напръсках по ръката с този зеления, който хвалехте. Около 4 часа по- късно няма почти никакъв доловим аромат. И все пак много ми хареса, но се въздържах въпреки ниската цена, малко ми е като количество.

# 126
цена от 22.50 лв. за 20 мл. изобщо не е ниска, а за нетрайни водички, които трябва да се подновяват 2-3 пъти на ден, никак не са бюджетни тези едт
а обявената им като редовна цена от 40 лв. ми идва направо зашеметяваща
пп не целя да засегна никого Hands V

# 127
Този серум дали е дошъл при нас вече? Или по-правилно, дали изобщо ще дойде?
https://www.boots.com/loreal-paris-clinically-proven-lash-serum-10259316

# 128
Този серум дали е дошъл при нас вече? Или по-правилно, дали изобщо ще дойде?
https://www.boots.com/loreal-paris-clinically-proven-lash-serum-10259316
О изглежда интересен.

# 129
  • оттам, откъдето започва България
Скрит текст:
Като трайност съм много доволна от имитацията на парфюми с тази марка:  https://vanesa-shop.com/produkt/парфюм-gold-touch-за-жени/ и не смятам да ги заменям. Имат си и каталог.

# 130
  • София
22 лв за 20 мл си е на цената на хубав парфюм
А тези водички са далеч от хубав парфюм- като богатство на нотките и като трайност. Моите впечатления също са от росманска партида.

# 131
Точно зелената вода съм си купувала, изобщо не е трайна и някак много бързо й се промени аромата с времето.

# 132
  • Някъде там
22 лв за 20 мл си е на цената на хубав парфюм
А тези водички са далеч от хубав парфюм- като богатство на нотките и като трайност. Моите впечатления също са от росманска партида.
Редовната цена на водата е на 28 лева в друг козметичен магазин.Нямам на идея от къде го измислиха това 40 лева.
50 мл е 49 лева.

# 133
имам двете черни мицеларни води на нивея - обикновената и тази със сухо олио - втората не е двуфазна, нали? трябва ли да се разклаща преди употреба? ползвах я няколко пъти, но все още се въздържам от отзиви за нея

# 134
Бубе, тaзи със сухото олио трябвa дa се рaзклaщa. Двуфaзнa е. Отзaд нa опaковкaтa го пише - "Двуфaзнa мицелaрнa водa, свaля дори водоустойчив грим. Рaзклaтете преди употребa".
Дори кaто я вдигнеш срещу светлинa ( че нaли е в чернa опaковкa) се виждaт двaтa слоя - мaслото е отгоре, a миц. водa под него.

Пп Но нямa оновa отявлено мaзнеене, което се нaблюдaвa при голямa чaст от двуфaзните дегримьори. Пaк си имa леко мaзнеещо усещaне, но е нaистинa леко и ненaтрaпчиво и бързо изчезвa. Освен товa зaбелязaх, че върху нея, кaкто и aко се сложи кaпкa мaсло върху кожaтa и после се нaнесе серум зa лице, последния се рaзнaся идеaлно и нямa лепнещо усещaне което се нaблюдaвa при някои серуми нaнесени директно върху чисто лице (след измивaне с измивен продукт) без предвaрителен ритуaл.

Последна редакция: пт, 15 мар 2019, 07:07 от Джаста Праста

Общи условия

Активация на акаунт