Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 55

• 60 231
  • 763
  •   1
Отговори
# 105
Дами, не мога да намеря едно мнение от миналата седмица от тази или другата тема... Някой похвали един крем за лице, с който избледнели червените петънца от пъпчици, например. Някой сеща ли се как се казва крема?

Цинков крем?

# 106
Момичета,събирам мнения за крема за лице МОЙ от ДМ.Как е като консистенция и хидратация,ако някой го е купувал,моля да сподели.

# 107
  • Вдън горите тилилейски
Дами, не мога да намеря едно мнение от миналата седмица от тази или другата тема... Някой похвали един крем за лице, с който избледнели червените петънца от пъпчици, например. Някой сеща ли се как се казва крема?

Мисля, че беше за този:

# 108
  • Сливен
Момичета,събирам мнения за крема за лице МОЙ от ДМ.Как е като консистенция и хидратация,ако някой го е купувал,моля да сподели.
По спомен имаше феноксиетанол в по-предни съставки,а не е ок тази съставка.

# 109
  • Бургас
Не бях влизала да чета десетина дни и вчера четох всичко на един дъх, та си спомням ,че беше за крема на Ревюел хидралифт, бях се учила от мнението и го запомних .

# 110
  • Някъде там
Тези тоалетни води хубави ли са ?
Гледам ,че са намалени в Лили и се чудя дали си заслужава да се разходя до там Simple Smile

# 111
Аз имам впечатления от тази
Скрит текст:
Много приятен аромат, с лек шлейф. При мен беше със средна трайност 5-6 часа. Въобще ме няма в описанието на аромати, така че не мога да съм полезна в пресъздаването, най - добре го помириши. Винаги има тестери, поне при нас.

# 112
Каква е цената с промоцията?

# 113
  • Варна
Аз имам тази, но е на свършване! Мирише много свежо на мента, и за пролетта и лятото е страхотна!

# 114
Скрит текст:
На Ла Рош? Май него сякаш бяхме коментирали.

Цинков крем?

Мисля, че беше за този:

Не бях влизала да чета десетина дни и вчера четох всичко на един дъх, та си спомням ,че беше за крема на Ревюел хидралифт, бях се учила от мнението и го запомних .

Благодаря ви много за отговорите! Flowers Tulip Flowers Tulip Flowers Tulip

# 115
  • Някъде там
Аз имам тази, но е на свършване! Мирише много свежо на мента, и за пролетта и лятото е страхотна!
Точно този аромат ми хареса най - много .
Прасковата също ми допадна Simple Smile

Последна редакция: ср, 13 мар 2019, 14:16 от Fluttershy

# 116
И аз много харесвам тези тоалетни води, но при мен траят 2 часа максимум.
Препоръчайте, моля, база за сенки за мазен клепач! На Артдеко сякаш беше хвалена преди време, но може и паметта да ме лъже. Thinking

# 117
  • София
Да, но тази в едно черно малко бурканче. Те имат и в тубичка, която при мен нищо не върши.

# 118
Момичета зарибихте ме 😂
Искам този с мента!!!
Какви пари е в Лили, имаше ли достатъчно бройки? 😂

# 119
  • Някъде там
Момичета зарибихте ме 😂
Искам този с мента!!!
Какви пари е в Лили, имаше ли достатъчно бройки? 😂
Имаше бройки,22 лева и стoтинки за 20 мл Grinning

Общи условия

Активация на акаунт