Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 55

• 60 232
  • 763
  •   1
Отговори
# 90
И в ДМ има малък щанд с продукти на ГР.

# 91
Щандове на ГР има и в ДМ.
Поне в София където съм влизала е имало. За този гланц конкретно не знам, но матови червила, лакове и пудри има.

П.п. не видях на Ина поста.

Искам да питам за стик за мишници, който не оставя жълти и бели петна по тениските. 

# 92
Малко се поглезих днес... Нямам представа дали са хубави маските, но не ги бях виждала в ДМ. И не се удържах за серума Heart ...

ох и аз го загледах това Holo Glow пиши отзиви после , моля 😊🌸

# 93
А за кои корейски олиа става въпрос? Blush

О, ами различни съм ползвала. В момента се сещам за - the face shop rice water cleansing oil, skin food black sugar cleansing oil, tony moly wonder apricot deep cleansing oil, nature republic forest garden chamomile cleansing oil, а в момента съм с The Saem Natural Condition Deep Cleansing Oil. За сега от всички съм била доволна като само някоя малка забележка съм имала към някои що се отнася до силен аромат, но по отношение на чистене на грим нямам забележки към никое от изброените.

# 94
Момичета, къде се намират пудрите за коса в ДМ? Обиколих днес няколко пъти щандовете с продукти за коса в ДМ и никъде не открих пудра.

# 95
    Пудрата за обем е при стилизантите за коса.Оцветяващите пудри са при боите за коса.

Последна редакция: пн, 11 мар 2019, 21:34 от LOSHKA

# 96
    Мога ли да открия в ДМ/Лили сносна палитра за нюд гримове, другите цветове извън тази гама са плюс, но не са задължителни Grinning .
    Търся и прасковено-розов руж.
    Пиша от телефона и не мога да скрия снимките.

# 97
    Можеш, да. Има такива палитри на Есенс, Мейбълин, Максфактор. Наскоро похвалих тази на Есенс, че изглежда много пигментирана. На Мейбълин Нюд палитрата съм ползвала преди време и също ми харесваше.

# 98
    • Бургас
    Относно стик против изпотяваме мога да похваля тези на Дав, меки, кремообразни,  вършат си работата, а аромата е лек, приятен и не натрапчив.

# 99
    Тях ползвам и Рексона, но пак остават следи и след пране. Ползвам само инвизибъл.

# 100
    На мен пъл рол он-ите на дав така и не можаха да ми харесат, а така ми се искаше.Всички много ги хвалят.Аз си имам любимец от около 10год рол он-а на Виши и реших да го сменя , еми този не дав не прави нищо при мен, а смея да твърдя , че не съм човек който се поти много.

# 101
    Наминавам да оставя отзив за боята Rubelia Pure Bond Re-Plex, както бях обещала на Flo преди време.
    Освен крем-боя и флакон с окислител, кутията съдържа ампула, маска и последваща грижа за траен цвят.
    Боядисвах с тъмно русо върху светло кестенява основа и бели корени.
    При смесване на боята с окислителя се получи розово-керемиден цвят, който ме хвърли в лек ужас. Обаче това се оказа единствената боя, която грам не ми щипе и люти при нанасяне и само затова бих я повторила.
    Цветът се получи не лош, с леко червенеещи оттенъци, които не ми харесват особено, но ги преживявам. Покритието на белите коси обаче не е много добро. Има разлика между тъмната основа и белите коси - не е фрапираща, но ако се загледа човек, се забелязва.
    Маските в комплекта много ми харесаха - подхранват и омекотяват косата без да слепват и утежняват.
    Като цяло доста приличен цвят, а и много ми допада отсъствието на амоняк, SLS, персулфати, резорцинол, PPD и алфа-нафтол. На тази цена (купих я за 8.49 от ДМ) няма друга подобна по състав боя.
    Като цяло съм доволна и почти съм сигурна, че ще повторя, не толкова заради цвета, колкото заради отсъствието на гореизброените вредности и липсата на щипене при нанасяне.

Забравих да добавя, че отначало ме изненада количеството на боята - 35 мл, но съотношението с окислителя е 1:2. Маските бяха в тубички по 30 мл.

Последна редакция: вт, 12 мар 2019, 09:17 от Дидичка

# 102
    Дами, не мога да намеря едно мнение от миналата седмица от тази или другата тема... Някой похвали един крем за лице, с който избледнели червените петънца от пъпчици, например. Някой сеща ли се как се казва крема?

# 103
    На Ла Рош? Май него сякаш бяхме коментирали.

# 104
    На Ла Рош? Май него сякаш бяхме коментирали.

Този ли? ~~~> https://apteka.framar.bg/30005959/ла-рош-мела-d-депигментиращ-крем-за-лице-spf-15-30-мл-

Общи условия

Активация на акаунт