Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 55

• 59 579
  • 763
  •   1
Отговори
# 60
crazytedi Бих ти препоръчала тази. Купувам си я за 2ри път и съм много доволна!

+1 От години само нея ползвам.
Сега последно купих една, която тук беше похвалена - зелена на Голдън Роуз. Не става, пак ще си купувам Мейбълинската.

# 61
Това беше и моята любима спирала години наред.По принцип като си харесам нещо,рядко експериментирам със друго,но последния път когато е купих останах разочарована.Много беше рядка, цапаше ми много и страшно много ми спластява миглите.Сега и аз съм в процес на търсене на нова хубава спирала.

Сега последно купих една, която тук беше похвалена - зелена на Голдън Роуз. Не става, пак ще си купувам Мейбълинската.

# 62
  • Lost in a fairytale ...
Като я взех тази спирала ми харесваше страшно много, но напоследък е започнала да изсъхва и не стига, че ми сплъстява миглите, ами и ги изправя, хем ги извива преди това... Няма да повторя.

# 63
Като я взех тази спирала ми харесваше страшно много, но напоследък е започнала да изсъхва и не стига, че ми сплъстява миглите, ами и ги изправя, хем ги извива преди това... Няма да повторя.
На същото мнение съм. Мислех, че съм луда и си въобразявам, но последните 3, които купих изсъхват за отрицателно време. Grinning Иначе я ползвам заедно със спиралата на Буржоа - Twist up the volume (ultra black), която този месец е намалена в Лили и Ремедиум. Комбинацията е отлична поне при мен, защото миглите се разделят и извиват.

# 64
И аз си помислих по едно време, че си въобразявам,но очевидно и вие сте го забелязали.Явно са и променили нещо в състава-за жалост на нас към по лош ефект.

Таза беше предната ми любимка,следващия път ще си взема нея,да видя как ще се справи сега,от доста време не съм е ползвала.

На същото мнение съм. Мислех, че съм луда и си въобразявам, но последните 3, които купих изсъхват за отрицателно време. Grinning Иначе я ползвам заедно със спиралата на Буржоа - Twist up the volume (ultra black), която този месец е намалена в Лили и Ремедиум. Комбинацията е отлична поне при мен, защото миглите се разделят и извиват.

# 65

+1 обожавам я но като поисъхне малко. Прекрасна е, особено като я нямалят си е “джакпот”.

# 66
Ползвали ли сте този фон дьо тен на Лореал и със какви впечатления сте останали.

# 67
Купувам Lash Sensational за 18-ти път сигурно, най-много харесвам версията в опаковката розово злато, но не я намерих в доста централни Лили и ДМ филиали.
Дали е била лимитирана, знаете ли?

# 68
Този ФДТ на Лореал харесвам наистина много.
Траен е, покритието е добро (средно, може да се постигне и пълно), седи много естествено, не подчертава сухи зони, не оксидира. При мен финиша не е сочен, не е и матов, по-скоро полу-матов
За жалост, явно не се спогажда с моята кожа и ми излизат големи, болезнени пъпки от него.

Аз да се оплача от Total temptation на Мейбълин. След като много я харесах, повторих от нея и засъхна за 1 месец.  Sad
Бях си купила от чужбина една бройка Lash Sensational, отворих я ноември или декември, мисля.
Не ми допадна, много беше течна, слепваше миглите, омазвах се с нея и трудно я свалях. Сега като ми засъхна другата и дадох втори шанс и е просто супер.

# 69
Бихте ли препоръчали продукт за маслено почистване? Аз като че ли не съм срещала такъв, а чистите масла не ми допадат много, иска ми се да пробвам готов продукт.

Честит празник Flowers Tulip

# 70
Мaслото зa тяло нa Бaлеa 5в1. Чудно зa целтa. Мaслено под душa - душ олиото нa Нивея или Дaв, и двете сa хидрофилни и стaвaт нa пянa при съприкосновение с водa.

# 71
Четох хвалби за олиото на Палмърс, но не съм го пробвала лично. Simple Smile

# 72
Четох хвалби за олиото на Палмърс, но не съм го пробвала лично. Simple Smile
Те май вече не го предлагат. Мисля, че то беше тип хидрофилно - разтваря се с вода и става на пяна.
Честно олиото за под душ на Нивея или Дав върши същата работа на 1/3 от цената на Палмърс.

Маслото за тяло на Белея е идеално за сухо маслено почистване без отмиване.

В блога на Барбарела четох прекрасни отзиви за едно бебешко олио на Сиен с розово фламинго на опаковката, което било разкошно за почистване на лицето. Мисля да го пробвам, само да го има в асортимента на Лидъл.

# 73
Точно днес ходих в Ремедиум за такъв продукт и излязох с празни ръце.

Аз  бях много доволна от Палмърс, но вече не се предлага. Не правеше почти никаква пяна, но почистваше отлично.  Минавах с измиващ гел след него.

Измиващото олио на Биодерма е добро, но то по-скоро е с консистенцията на душ гел, а не на олио. Пени се доста при допир с вода и също почиства добре. Ползвам го сутрин.

Та на въпросът ми е: Това олио на Авен  като Биодерма ли е или като Палмърс, ако има пробвали го. Само по състав не мога да преценя. 🤷🏻‍♀️
Скрит текст:

Състав:
Water/eau (aqua), Glycerin, Peg-7 Glyceryl Cocoate, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Sodium Cocoamphoacetate, PEG-25 Hydrogenated Castor Oil, Ceteareth-60 Myristyl Glycol, Peg-200 Hydrogenated Glyceryl Palmate, Laureth-3, Coco-Glucoside, Aquaphilus Dolomiae Extract, Arginine, Caprylyl Glycol, Citric Acid, Evening Primrose Oil/palm Oil Aminopropanediol Esters, Glycine, Oenothera Biennis (evening Primrose) Oil (Oenothera Biennis Oil) Sorbic Acid, Tocopherol

# 74

Общи условия

Активация на акаунт