Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 55

• 60 010
  • 763
  •   1
Отговори
# 705
Търся мнения и състав за този продукт?

Понеже вчера изпробвах де що имаше Бб кремове,включително и този,ще започна от това,че светлият тон на мен ми дойде тъмен,но аз съм изключително бяла,в началото ми се виждаше,че нямаше розов подтон,но като поизсъхна имаше такива оттенъци.Мисля,че се водеше и хидратиращ,но все пак по мое мнение е с матов завършек.Плътна консистенция,като богат крем,но при размазване се получи кир ефект,което е и основното,което не ми хареса.Разстилах го и се появиха топчета.Но пък има добра покривност.За състав не мога да се изкажа,от четенето на нкл бб крема вече ми е каша.
Дано съм била полезна.
П.с Като по-хубав вар.ми се стори бб кремът на същата марка,но в бяла тубичка с лилава капачка(сори,забравих му името).За съжаление беше останал тъмния нюанс и не успях да преценя мн мн.

# 706
И аз съм със светла суха кожа и розов подтон и по принцип ползвам СС на буржоа, но е жълт подтон. Сега зор докато си намеря ББ/СС, който да е за суха кожа, хидратиращ и да не запушва порите.

# 707
Alexa23,аз си взех бб кр. на Буржоа Хелтимикс.Омръзна ми от матови завършеци,нищо,че съм с комбинирана кожа(уж).Взех най-светлия-01 clair.Изглежда да има розов подтон,но аз пък съм с жълт подтон ,и пак се слива добре.Като покривност е по-лек,имам тъмни кръгове,не ги скрива мн мн, както и някои петънца от стари пъпки,но е хидратиращ.Започвам тестовия период и ще видя дали допълнително ми запушва порите.

# 708
За хелтимикс мисля, че бях чела лоши отзиви.

# 709
  • Варна
А, той е от харесваните ФДТ и изобщо не е лош.

# 710
  • Стара Загора
CC крема на Буржоа става ли за смесена/мазна кожа?
BB кремовете на Bioten и Nivea водят ли се декоративна козметика, т.е. биха ли ги включили в тези 30 лв. за несесерчето в ДМ?

# 711
  • Варна
Аз съм със смесена къмто мазна кожа и СС-то на Буржоа ми харесваше като нанасяне и усещане (ползвах го зимно време), но цветовете са подчертано жълтеещи и в крайна сметка заради това не повторих покупката.

# 712
Здравейте дами!Да ви споделя мнение за най- новата спирала на Лореал- ами страхотна е! Но след 2 месеца ползване почна да се рони и размазва и това ме накара да се откажа от нея... Та сега виждам на мейбълин snapmaskara  и Lumene спиралите много ме изкушиха и тази на Макс фактор 2000калории.. Някой ползвал ли е от тези спирали,ако да моля да споделите мнение... Това,което търся в една спирала е най- вече да не се рони , размазва иии миглите ми да не опадат от нея,както при lash sensational...😭

# 713
Може ли да препоръчате някое червило от което сте доволни, и което прилича на това по цвят? Няма значение дали е хидратиращо или матово. Благодаря.
Скрит текст:

# 714
Момичета, кой коректор препоръчвате за суха кожа? Пробвах на Аура, ама седи потресаващо на суха кожа, дори и с богат крем.  Simple Smile

# 715
Момичета, кой коректор препоръчвате за суха кожа? Пробвах на Аура, ама седи потресаващо на суха кожа, дори и с богат крем.  Simple Smile

Аз съм с на мейбълин eraser и съм доволна. На аура тампоните за почистване постоянно ми се разпадат направо ужас.

# 716
За зоната под очите ли?

# 717

Maybelline fit me или Bourjois radiance (този със сивата капачка). И двата не изсушават толкова зоната под очите, а стоят много естествено.

# 718
А за orifflame A-Z hydra имате ли мнения? Финално реших, че ще купя или този на орифлейм или и аз да пробвам бб хелтимикс.

# 719
Хидратиращ е и бб кремът на Нивеа,в два цвята е.
Здравейте дами!Да ви споделя мнение за най- новата спирала на Лореал- ами страхотна е! Но след 2 месеца ползване почна да се рони и размазва и това ме накара да се откажа от нея... Та сега виждам на мейбълин snapmaskara  и Lumene спиралите много ме изкушиха и тази на Макс фактор 2000калории.. Някой ползвал ли е от тези спирали,ако да моля да споделите мнение... Това,което търся в една спирала е най- вече да не се рони , размазва иии миглите ми да не опадат от нея,както при lash sensational...😭
Аз съм ползвала Макс фактор 2000 кал.в цвят кафяво-черен/или кафяв да беше.Понеже съм с рехави мигли,забелязах и обем,и известно удължаване,но имах чувството,че ми стоят леко неестествено,като напластяване.Съжалявам за нескопосаното обяснение.Обачеее,на Макс фактор МаsterpieceMax,пак в каф.черно си е перфектна за мен,удължаване,няма супер обем,но така хубаво ми ги разделя и изглеждат мн естествено,не ми се рони.

Общи условия

Активация на акаунт