Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 55

• 59 993
  • 763
  •   1
Отговори
# 690
  • Стара Загора
Тази вечер реших да мина през Лили, че скоро не бях влизала и още от вратата видях няколко нови комплекта. Плачат за КЗП, нито един нямаше цена. Надолу по рафтовете същата работа - тук там етикет и не на правилното място.

Видях някакви нови спирали на Флормар. Подуших и душ гела с облепиха на Велнеа, който коментираха в съседната тема мисля. Ухае на сочни плодове, но не е натрапващо. Нещо средно между нектарина и цитруси. Новите на Палмолив също ухаят страхотно. Душнах с алоето и с роза. Бързо излезнах, че бях натоварена и не оглеждах повече. Simple Smile

# 691
Не мога да разбера защо Кико още нямат магазин тук. Цените им за доставка до България са потресаващи. Минимумът за поръчка е 25 евро (доставката до тази сума е на цена 13.90), докато до съседна Гърция този минимум+доставка е 9.90 евро.
Да похваля новите макси ружове на Римел. Цветовете обаче не са като старите им. Има с частички и без, разнасят се лесно и не може да се прекали. Казвам го, защото съм с "тежка" ръка. Аз си взех цвят 001, но упорито и неуспешно издирвах 004 в няколко магазина. В Нотино пък нямат този цвят. Възможно ли е да не е зареден в България? Ако някъде попаднете на него, моля сигнализирайте. Grinning
В Нотино и Емаг е наличен.

# 692
Пробвах Бб крема на Alverde/нали е нов продукт/,миризмата му е трепач,идеше ми да повърна,остра отвратителна миризма,която усещам въпреки,че изтрих с мокра кърпа и вкъщи си измих щателно ръцете.Усещам я навсякъде.Отказвам се да пробвам нещо на тази марка евър.

# 693
Скромното ми мнение е, че продуктите на Алверде са боклук до боклука. Нито шампоаните им стават, нито кремовете, за гримовете пък да не говорим.

# 694
На мен пък преди няколко седмици охраната в ДМ в мол Парадайс, София, един нелицеприятен мъж над стедна възраст, ми направи забележка,че съм се била нагримирала цялата!!
Бях без грим, преди процедура на лицето и изполвах намалението да тествам директно върху лицето си няколко ФДТ!!
Изумих се! Нямах време да се оплача, но ще го направя ако пак се повтори.
Мислех, че следи толкова зорко за кражби, а то да ме бройка колко се гримирам.

(пробвах няколко ФДт, които триех последващо с кърпичка!)

Последна редакция: пн, 08 апр 2019, 19:52 от ДХ3

# 695
И аз не разбирам защо още няма Кико в България...
За Алверде мнението ми е същото, Ари. Нищо читаво тяхно не съм имала.

Охраната в ДМ е заслужавал едно споменаване на роднина.

# 696
  • Пловдив
На Алверде балсама за устни с невен е много сполучлив продукт. Иначе и аз не харесвам нещата им като цяло.

Последна редакция: пн, 08 апр 2019, 20:50 от marzeliva

# 697
  • Някъде по Дунава
И аз харесвам балсама с невен на Алверде, но и шампоаните. Отразяват се много добре на косата на дъщеря ми- с/у пърхот, за чувствителен скалп, за обем, за блясък е ползвала.

# 698
  • вкъщи
Спиралата Снапскара не е нищо особено. Същият ефект постигам с Голдън роуз от 3 лв.

# 699
  • Варна
Аз съм имала кратки периоди на самоубеждаване, че са добри нещата на Алверде. В крайна сметка нищо тяхно не ползвам в момента, сносни бяха балсамчетата за устни и едно масло за тяло с макадамия.

Снапскарата и на мен никак не ми хареса, ужасно ми стои.

# 700
Извинявам се, но балсама с невен на Алверде мирише на повърнато.
Не знам как го харесвате и ползвате.
Опитвала съм го още през 2012г.,ужасен е.

# 701
Момичета, утре мисля да се разходя до Елитис, че в нашия ДМ нямаше почти нищо. Бях взела едни неща на Балеа за лице, но не останах доволна. Приемам идеи и съвети за крем  и измиващи продукти за лице, за мазна кожа, от които сте доволни. Благодаря ви Simple Smile

# 702
  • Бургас
Не е добра идея да се ходи в Елитис.
Онзи ден влязох само за прословутите перли и охлюви на Арси и сметката ми беше 59.56.
Взех си един гел за лице с алое и хиалурон на Лореал,полакомих се,защото е намален,а е цели 70 мл.После прочетох,че е за мазна кожа.Дано не прави кир ефект под крем,пени се не пени...купих го вече.
Охльовеният серум не е нищо особено за мен,продължавам да си харесвам Биотен и VZK.Обаче може с времето да има хубав ефект,не знам.Снощи само го ползвах.

# 703
На мен пък преди няколко седмици охраната в ДМ в мол Парадайс, София, един нелицеприятен мъж над стедна възраст, ми направи забележка,че съм се била нагримирала цялата!!
Бях без грим, преди процедура на лицето и изполвах намалението да тествам директно върху лицето си няколко ФДТ!!
Изумих се! Нямах време да се оплача, но ще го направя ако пак се повтори.
Мислех, че следи толкова зорко за кражби, а то да ме бройка колко се гримирам.

(пробвах няколко ФДт, които триех последващо с кърпичка!)
То си е твоя работа къде ще ги тестваш, ако беше на ръката дали щеше пак да ти направи забележка?!

# 704
Търся мнения и състав за този продукт?

Общи условия

Активация на акаунт