Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 55

• 60 012
  • 763
  •   1
Отговори
# 675
О, щом има Кико, отивам да видя.
Хм, не виждам да има Thinking

# 676
  • Варна
Със Спийди Simple Smile

Няма Кико, и аз проверих.

# 677
Аз май не съм намерила БГ сайт с Кико. Ако някой намери да свирка.

# 678
Вече няма?
Извинявам се ако съм подвела някого.
Есента поръчвах...
Ps. Да, подвела съм ви, ето го сайта с KIKO, www.grimovete.com/category/kiko-milano/

# 679
  • Варна
Те и Ahava имаха по едно време, но вече не.
Не знам на какъв принцип избират и поддържат марките.

# 680
И аз веднага отидох да търся Кико-то  Joy

# 681
В alora bg има кико, но пак са с беден асортимент

# 682
Не мога да разбера защо Кико още нямат магазин тук. Цените им за доставка до България са потресаващи. Минимумът за поръчка е 25 евро (доставката до тази сума е на цена 13.90), докато до съседна Гърция този минимум+доставка е 9.90 евро.
Да похваля новите макси ружове на Римел. Цветовете обаче не са като старите им. Има с частички и без, разнасят се лесно и не може да се прекали. Казвам го, защото съм с "тежка" ръка. Аз си взех цвят 001, но упорито и неуспешно издирвах 004 в няколко магазина. В Нотино пък нямат този цвят. Възможно ли е да не е зареден в България? Ако някъде попаднете на него, моля сигнализирайте. Grinning

# 683
Аз си взех новия коректор на Лореал more than concealer. В дм е 12 лева само. Изглежда много покривен - вчера пробвах тестер и ме впечатли,  без да се старая и само с пръст. С бютиблендъра тряжва да стане чудесно. Утре сутрин ще го видим. Дано е окей, щото ако натрупам още един коректор, който не става за нищо, ще се гръмна.

# 684
Всичко почти е по ваша препоръка.Да видим, ще се харесаме ли с повечето неща. Забелязах,че са вдигнали цените в Елитис на Revuele продуктите,предния път взех серум за 2.50лв,а този беше 3.80лв.Взех и тази златна маска,впечатлиха ме отзивите ви,още не съм е пробвала.
И малко да ви се оплача от Дм  😃.Жените на касата много ми се мусят при малки суми 😃.Онзи ден влезнах да отбия малко време и за да не излезна без нищо взех само един течен сапун за 2 лв.Касиерката ме обслужи пренебрежително 😂.Вчера пак,влезнах и получих умопомрачение,какво щях да взимам от там, въртях се въртях се и понеже и в Лили щях да ходя.Пак за да не излезна без нищо,взех само тези ампулки и пак същото отношение 😂. Стана ми много смешно май и продавачката беше същата от предния път.
Новата спирала на Мейбълин,хубава ли е?В Лили,искаха нея да ми продадат вместо тази на Катрис.Вече е бях взела и не ги смених.Нея също ще е пробвам за първи път(тук някой ги препоръчваше пак).До сега само на Мейбълин съм ползвала.

# 685
Коя е новата спирала на Мейбълин? Нещо съм пропуснала.

# 686
Тази,не ли на Мейбълин,или се заблуждвам и аз и вас ?!

# 687
Ха! Пропуснала съм я наистина. Явно и по стелажите не съм гледала внимателно. Четката изглежда ОК, ще я погледна и на живо как е.

# 688
И в Лили и в Дм се акцентира на нея,аз също исках да видя четката на живо понеже обичам такива четки,но на живо не можеш да е видиш няма мостри.Само на снимка и това ме спря да е взема и взех препоръчаната от вас тук(май синя се показа тук,а аз взех лилава,но нищо и нея ще пробвам).Явно и имат някакъв таргет в Лили,за продажба на тази спирала.За първи път ми се случва при наличие на покупка да искат на касата да е сменя.С аргументи,защо не си вземете тази тя е на цена 8 и нещо,а вашата е 8 и не знам си колко?Мейбълинската беше май с 0.10 лв,по-скъпа от Катрис.

# 689
Имам спиралата на Катрис в светлосиньо, но само ме дразни. Вече съм писала мнение и за мен тя е най-голямото ми разочарование.

Общи условия

Активация на акаунт